רוקדים בתפוז
אנשים

נטע היה כייף ב-mcfly day רק ש ...

הוא עדיין לא נגמר :) אנחנו חייבות להיפגש שווב :]] וייש מצב שקונים לי את הדיסקים מחר אבל לא בטווווח :/ אם יקנו לי אני אגיד לך .. הקיצר הלוואי וזה יהיה מחר .. ואם לא תמיד יש את מחרתיים .. וגם את עוד שבוע חחח סתם לא יודעת מקווה שזה יקרה מחר :]]] לאב יווווו 3> שיווווש

kelly7i

New member
מחר מחר מחר!!!../images/Emo71.gif

מתכונת במחשבים
אאעעעעעעעעעעעע@#@$@#@~1!
נקווה לטוב. ועכשיו- ללמוד.

aeauev

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo207.gif כנסו בבקשה ../images/Emo13.gif

אפשר אם למישהי יש תמונה של דאגי עם בחורה , לא חשוב אם זו חברה שלו או לא , רק שהוא נראה טוב בתמונה הזו . אממ ותודה מראש

aeauev

New member
../images/Emo105.gif תודה רבה לכם ! D:

עוד משהו , אפשר תמונה שלו מתחבק עם מישהו .. זו לא חייבת להיות בחורה זה יכול להיות גם גבר XD

מוזר אבל יש כתבה+תמונה של מק במעריב לילדים!

חח היה לי משעמם אז פתחתי את המעריב לילדים של אחותי..דפדפתי ופתאום אני רואה את מקפלי , קיצר יש שם כתבה קטנה + תמונה שלהם ..

MissMaya

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo89.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifבלוג חדש מטום!../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

הנה:
I could be Jack Bauer Alright guys and gals, In our studio at the mo, just finishing off the bits of the album that we didn't get done in Australia. I have never been this excited about a mcfly album, it's so awesome, we can't wait to playing these songs on tour!! You should all be proud of Dougie and myself as we completed HALO 3 on the Xbox yesterday. Kicked some alien butt! I also finished season 5 of 24...oh my god, i wanna be Jack Bauer so bad! Anyways, starbucks awaits!
איזה חמוד
יאא אני מתרגשת לשמוע את האלבום החדש! חסר להם והוא לא יהיה מעולה וסתם הם עושים המון רוח... קראתי איפה שהוא שיש שמועה שלשיר אחד קוראים Shut Up
קיצר אם כבר פתחתי הודעה... פתחתי גלריה עם המון תמונות חדשות/נדירות/יפות/סתמיות של מקפליי. מוזמנות להיכנס. אין על התמונות כתוביות (לרוב). בכל מקרה- מוזמנות להיכנס!

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDD תודה! כמה חיכיתי לזה..

רק בגלל זה אני עדיין נכנסת למייספייס

rox love BSM

New member
XDDDלמה פרצוף מאוכזב על השם של השיר?

XDD זה שם מגניב,אבל אם הם עדיין לא סיימו להקליט לא נראה לי שהם בכלל החליטו מה הם יוציאו כסינגל XDD

למעלה