../images/Emo41.gifיום הולדת בקרוב, עזרהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
הי בנות, אחרי לבטים רבים אני עדיין לא מצליחה מה לחשוב מה לעשות למומולדת... תמיד הימי הולדת שלי יו ממש מיוחדים ומגניבים בטירוף ואני רוצה להעלות את הרף XD הייתי אמורה ללכת עם 20 חברים שלי לשיט ביאכטה של חברה שאבא שלי לומד אצלי שיט יאכטות.. אבל - אמא אומרת שזה לא מתאים @#$%^& ואבא כבר כמעט הזמין והכל

קיצור עכשיו צריך לחשוב ממש מהר על רעיון אחר: אז חשבתי להזמין את הבנות מהבוקרולעשות יום שאנטי כזה, להזמין מישהי שתעשה ציפורנייים, להכין פונצ'ים ומטריות כאלה קטנות לכוסות, להשתזף, לנפח בריכת גומי ולהביא לפחות 30 פופים וכריות וכאלה.. ואז מגיע הקטע המגניב - יש לנו בדיחה על זה שאני צריכה להביא חשפן ליומולדת.. רציתי גם לשלב את הבנים.. אז 2 החברים הכי טובים שלי (שניהם חמודים ואחד יפה לאללהה!!! )ייכנסו כשפנפנות ויעשו עלאלק סטריפטיז חחחח ואז אחרי כמה דקות הם יתלבשו וזה (אל דאגה! הבהרנו שעד בוקסר!) ושאר הבנים יבואו ונאכל יחד ארוחה
הבעיה היא שאין יל מה לעשות עם הבנות בבוקר חוץ מציפורניים, כי אמא שלי לא מסכימה שנשתזף וזה.. הצעות מישהי?!