כמובן שזה בסדר..
B BeautifulGarbage New member 2/5/08 #24 יקירותיי. החלטתי לסיים את הצ'אנס שקיבלתי במחלקה. אני מאחלת לכל אחת ואחד ממכן/ם אושר ועושר. תזכרו שאני אוהבת את כולכן. רונה.
יקירותיי. החלטתי לסיים את הצ'אנס שקיבלתי במחלקה. אני מאחלת לכל אחת ואחד ממכן/ם אושר ועושר. תזכרו שאני אוהבת את כולכן. רונה.
A adiiiXD New member 3/5/08 #28 ../images/Emo207.gif היום ב 22:00 ביס 4 יש לבבות בודדדים פעם ראשונה שאני אראה אותו....(=
A AlmogiToMars New member 4/5/08 #30 ראיתי אחלה סרט.. באמת.. ! אבל שמתי לב.. שבהרבהה סרטים בסופו של דבר ג'ארד מת בסוף הסרט או שקורה לו משהו ... זאת רק אני או שגם אתם שמתם לב לזה? ..
ראיתי אחלה סרט.. באמת.. ! אבל שמתי לב.. שבהרבהה סרטים בסופו של דבר ג'ארד מת בסוף הסרט או שקורה לו משהו ... זאת רק אני או שגם אתם שמתם לב לזה? ..
A adiiiXD New member 4/5/08 #31 חחח ככה זה מזוכיסטים. סתם סתם D: אמ, לא ממש אהבתי אתו האמת . אני לא חושבת שזה היה לילה מבוזבז, אבל זה לא ההפך....
חחח ככה זה מזוכיסטים. סתם סתם D: אמ, לא ממש אהבתי אתו האמת . אני לא חושבת שזה היה לילה מבוזבז, אבל זה לא ההפך....
צ צפרדע דרוסה New member 4/5/08 #32 כן, גם אני חשבתי על זה שהוא תמיד מת, או משהו כזה.. אכן סרט יפה, אבל ראיתי טובים ממנו. וסלמה הייק הזאתי היא משו..
כן, גם אני חשבתי על זה שהוא תמיד מת, או משהו כזה.. אכן סרט יפה, אבל ראיתי טובים ממנו. וסלמה הייק הזאתי היא משו..