רוקדים עם כוכבים 2023 עונה 9 ומתגובה #44 עונה 10 2024

היום פרק בחירת מנטור, כ"א ילמד מישהו שלא יודע לרקוד לאחר מכן ירקוד עם רקדנ/ית (חיים/נינה) 3 סגנונות ריקוד עפ"י הסדר הבא:
  1. יונתן ילמד רומבה את לוסי וירקוד עם נינה ג'ייב, טנגו, וצ'ה צ'ה, קיבל 4 תשיעיות וביחד 36 נק'.
  2. ויאולטה, סגנית אלופת עולם, תלמד צ'ה צ'ה את טום, אח של טל מורד ותרקוד עם חיים רומבה, טנגו וסלסה וקיבלה 37 נק' עם 10 של דויד.
  3. אריק, זכה במקום שלישי באליפות העולם, רקד בעבר עם סנה, ילמד טנגו את לוסי וירקוד עם נינה ג'ייב, טנגו ופסו, קיבלו 35 נק' עם 10 של לאה.
  4. קארין תלמד צ'ה צ'ה את אבא של ירדן ג'רבי ותרקוד עם חיים סמבה, טנגו וצ'ה צ'ה, קיבל 29 נק'.
  5. אדם, מלמד אצל אלי, ילמד סלסה את לוסי וירקוד עם נינה סמבה, פוקסטרוט וצ'ה צ'ה, קיבלו 38 נק' עם 10 של אלי&דויד.
  6. אלינור, בת זוג של יונתן לחיים ולריקודים תלמד ג'ייב את אבא של רומי פרנקל ותרקוד עם חיים רומבה, פסו ופוקסטרוט וקיבלה 40 נק'.
עפ"י השופטים, המקום הראשון היא אלינור והשני הוא אדם במרחק 2 נק' מהמקום הראשון ובשילוב עם הצבעת הקהל שיש לו 50% בהחלטה זה לא השתנה.
ובהכרעת השופטים 1:2 לאדם (אלי שאדם מלמד אצלו ודויד) ואנה בחרה באלינור.
לטעמי, צדקה, למרות שאני בכלל אהבתי את ויולטה שמוקמה במקום השלישי.

הפרק הבא יהיה פרק דו קרב ביום רביעי.

נערך לאחרונה ב:
היום פרק ערבוב זוגות בשביל תרומה לארגון לתת בשביל לתת ארוחות חג לנזקקים, היה אמור להיות בשביל החג, אך נדחה עקב מתקפת הטילים של איראן להיום (אתמול) לפני ערב יום כיפור, כאשר הזוגות הם:
  • רומי פרנקל הדוגמנית תרקוד לטינו עם לוטם לצלילי השיר של La LaLa של שאקירה מברזיל 2014.
  • דניאל גל תרקוד קוויקסטפ עם איתן לצלילי השיר 9 ל-5 של דולי פרטון.
  • טל מורד ירקוד פיוז'ן - סמבה ופסודובלה עם ג'ניה לצלילי מלון קליפורניה במיקס ספרדי של צ'יפסי קינג.
  • סנה הרקדנית תרקוד לטינו עם ג'וליה הרקדנית לצלילי רמיקס של שגעון באהבה של ביונסה וגם לרוץ אל העולם (בנות) שלה.
  • חיים עם לינוי ירקדו פיוז'ן - רומבה ומודרני עם אלמנטים של סרט צהוב תחום התמחותה מההתעמלות האמנותית, לצלילי השיר כשהלב בוכה של שרית חדד.
  • דור ירקוד פריסטייל עם מריאנו ועם אלישע בנאי כריקוד שלישייה לצלילי Gettin' Jiggy Wit It של וויל סמית שמשלב ברייקדאנס.
  • דור ירקוד לטינו עם מאיה קיי ורומי נוף הרקדנית שרקדה עם מריאנו בריקוד שלישייה לצלילי למה לא אמרת לי של אריק לביא.
לדור נתנו לרקוד 2 ריקודים בגלל שזכה בגמר :) שלא בצדק כפי שפירטתי בתגובה #101 שלי שבסוף העמוד הקודם ולא ברור לי, למה רפאל לא רקד?
הריקוד של חיים ולינוי היה הכי מרשים והיה הכי תואם לסיטואציה שלהחזרת החטופים ולטעמי היו צריכים לתת לה לרקוד עוד ריקוד במקום דור או בנוסף אליו.

אבי בן 1231

Well-known member
היום פרק ערבוב זוגות בשביל תרומה לארגון לתת בשביל לתת ארוחות חג לנזקקים, היה אמור להיות בשביל החג, אך נדחה עקב מתקפת הטילים של איראן להיום (אתמול) לפני ערב יום כיפור, כאשר הזוגות הם:
  • רומי פרנקל הדוגמנית תרקוד לטינו עם לוטם לצלילי השיר של La LaLa של שאקירה מברזיל 2014.
  • דניאל גל תרקוד קוויקסטפ עם איתן לצלילי השיר 9 ל-5 של דולי פרטון.
  • טל מורד ירקוד פיוז'ן - סמבה ופסודובלה עם ג'ניה לצלילי מלון קליפורניה במיקס ספרדי של צ'יפסי קינג.
  • סנה הרקדנית תרקוד לטינו עם ג'וליה הרקדנית לצלילי רמיקס של שגעון באהבה של ביונסה וגם לרוץ אל העולם (בנות) שלה.
  • חיים עם לינוי ירקדו פיוז'ן - רומבה ומודרני עם אלמנטים של סרט צהוב תחום התמחותה מההתעמלות האמנותית, לצלילי השיר כשהלב בוכה של שרית חדד.
  • דור ירקוד פריסטייל עם מריאנו ועם אלישע בנאי כריקוד שלישייה לצלילי Gettin' Jiggy Wit It של וויל סמית שמשלב ברייקדאנס.
  • דור ירקוד לטינו עם מאיה קיי ורומי נוף הרקדנית שרקדה עם מריאנו בריקוד שלישייה לצלילי למה לא אמרת לי של אריק לביא.
לדור נתנו לרקוד 2 ריקודים בגלל שזכה בגמר :) שלא בצדק כפי שפירטתי בתגובה #101 שלי שבסוף העמוד הקודם ולא ברור לי, למה רפאל לא רקד?
הריקוד של חיים ולינוי היה הכי מרשים והיה הכי תואם לסיטואציה שלהחזרת החטופים ולטעמי היו צריכים לתת לה לרקוד עוד ריקוד במקום דור או בנוסף אליו.
וואווו .............. את ממש פרשנית של התוכנית, לצערי. איני יכול להגיב לעניין היות ואיני צופה בתוכנית זו!

למעלה