כן עכשיו שמתי לב :\ ניסיון שני...
ל לאונרדו החייל New member 6/7/07 #14 פרשתי לדוקים../images/Emo122.gif בקיצור התמונה נמצאת כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=268&msgid=101680557 אם יש צדיק שיצליח לעלות את זה כמו שצריך אני אודה לו
פרשתי לדוקים../images/Emo122.gif בקיצור התמונה נמצאת כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=268&msgid=101680557 אם יש צדיק שיצליח לעלות את זה כמו שצריך אני אודה לו
ס סבסטיאן נאבד New member 6/7/07 #17 ../images/Emo121.gifחחחחח הצלחתי רק לא את התמונה הנכונה.. אז ניסיון שני
B Bullet For My Valent New member 7/7/07 #33 איך הגעת לזה? אני לא מצליחה להגיע לזה מהאתר.. ומתי נפתחת המכירה?
ש שמיקי New member 7/7/07 #36 רק אני חושבת שהאמנים על הפנים?! אולי אני אלך לאיזה יום אחד, אם אני לא אהיה בצבא
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 8/7/07 #38 ../images/Emo45.gif השנה זה ממש לא נורא שמותר רק שתי הופעות... יש שלוש גג שאני רוצה.. נו טוב.. על מי אני עובדת.. מסכימה לבוא אליהן..
../images/Emo45.gif השנה זה ממש לא נורא שמותר רק שתי הופעות... יש שלוש גג שאני רוצה.. נו טוב.. על מי אני עובדת.. מסכימה לבוא אליהן..
° °•°ShAnShuNa°•° New member 7/7/07 #20 חחח לא נראה לי שאטרח להגיע לשם../images/Emo3.gif נשקיע את המאמצים בסלקום
B BlackMagicSprite New member 7/7/07 #21 אני רוצה מוש ואין לי מושג איך אשיג 30 פקקים:\ זה גם היום היחידי שאולי אוכל להגיע אליו:\
D Dug E New member 7/7/07 #23 וואי..כאילו חיפשו בכח אמנים ניצנים השנה על הפנים, אבל ממש. ורק שבוע בלי אמנים מעניינים כ"כ, לפחות עבורי. אם יתחשק לי אני אגיע רק לאביב/משינה..למרות שלא נראה לי.
וואי..כאילו חיפשו בכח אמנים ניצנים השנה על הפנים, אבל ממש. ורק שבוע בלי אמנים מעניינים כ"כ, לפחות עבורי. אם יתחשק לי אני אגיע רק לאביב/משינה..למרות שלא נראה לי.
Y yotem 17 New member 7/7/07 #24 ../images/Emo45.gif../images/Emo83.gif לא התלהבתי בכלל מהאמנים. כם כל ה- X מארח את Y, מה זה השילובים המוזרים האלה? אם אני אלך זה באמת רק לאביב, אבל גם זה בספק.
../images/Emo45.gif../images/Emo83.gif לא התלהבתי בכלל מהאמנים. כם כל ה- X מארח את Y, מה זה השילובים המוזרים האלה? אם אני אלך זה באמת רק לאביב, אבל גם זה בספק.
ש שחוררר New member 9/7/07 #40 כל מי שרוצה.. יש לי משהו כמו איזה 300-400 פקקים ולשוניות של פחיות. ופארק המוזיקה השנה ממש לא נראה לי מפתה.. חוץ מההופעה של מוש אבל אליה אני לא אוכל להגיע.. מי שרוצה שידבר איתי.
כל מי שרוצה.. יש לי משהו כמו איזה 300-400 פקקים ולשוניות של פחיות. ופארק המוזיקה השנה ממש לא נראה לי מפתה.. חוץ מההופעה של מוש אבל אליה אני לא אוכל להגיע.. מי שרוצה שידבר איתי.