A alice123 New member 5/7/06 #20 an cafe *_* זאת להקה שאני ממש אוהבת ^^ .. הם ממש חמודים ויש להם שירי רוק קלילים ושמחים שעושים חשק לקפוץ ואלה הם
an cafe *_* זאת להקה שאני ממש אוהבת ^^ .. הם ממש חמודים ויש להם שירי רוק קלילים ושמחים שעושים חשק לקפוץ ואלה הם
N Nurmidor New member 6/7/06 #24 הם ממש בובונים רק חבל שבאיזשהו שלב לא הייתי מסוגלת להקשיב להם יותר, חוררו לי את המוח P= מישהו יודע אם הם הוציאו משהו חדש לאחרונה?
הם ממש בובונים רק חבל שבאיזשהו שלב לא הייתי מסוגלת להקשיב להם יותר, חוררו לי את המוח P= מישהו יודע אם הם הוציאו משהו חדש לאחרונה?
A alice123 New member 6/7/06 #25 אני רק יודעת שהם הוציאו סינגל חדש בשם BondS Kizuna ,אני עדיין לא שמעתי אותו ,אבל שמעתי עכשיו שיר אחד שלהם ~דיי ישן אני חושבת,ופשוט נקרעתי מצחוק ...הם כאלה קרועים XDוהם עושים קולות של ברווזים השיר נקרא Duck no Magical Adventure~חובה לשמוע p=
אני רק יודעת שהם הוציאו סינגל חדש בשם BondS Kizuna ,אני עדיין לא שמעתי אותו ,אבל שמעתי עכשיו שיר אחד שלהם ~דיי ישן אני חושבת,ופשוט נקרעתי מצחוק ...הם כאלה קרועים XDוהם עושים קולות של ברווזים השיר נקרא Duck no Magical Adventure~חובה לשמוע p=