רוק אלטרנטיבי ברדיו

noamjen

New member
כן, הבעיה מתחילה כשאמא מקפצת איתך...

מקרה שהיה כך היה נהגתי עם אמא, ואחרי שעה משעממת במיוחד פתאום הופיע Lemon Tree של Fool's Garden. אני נוהגת לי בכיף, מזייפת בקולי קולות ואם אמא שלי לא הייתה מלכת קרח היא בטח הייתה מקפצת קצת באמצע, אבל לא. היא חכתה לסוף השיר ואז אמרה "אני ממש אוהבת את השיר הזה." אני - מה?!??!?! אמא - מה, הוא ישן ויש לו מנגינה נחמדה. ההלם היה מוחלט!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחח קרה לי פעם XD

קויפיד צו'קד של ג'ים קלאס הירוס. בגלל שזה חידוש לאיזה שיר משנות ה70 אומשהו אז היא מכירה אותו חחחח אני עושה עם השפתיים והיא מתחילה לשיר בקולי קולות וזיופים XD אבל היא יודעת רק את הפזמון אז החלטתי לנסות בקול להספיק להגיד מה שהוא ממלמל בשיר חח

HagarStar

New member
קיופד'ס צ'וקהולד*../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

והיה לי קישור לשיר המקורי אבל נעלם, ולפי דעתי החידוש הרבה יותר יפה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חח נוו אני לא יודעת להגיד את השם של

השיר XDD אני תמיד מסתבכת אז סתם חירבשתי משהו XD בלי לשמוע את הישן החידוש נשמע לי פשוט יותר עדכני וזה ובגלל זה יותר אוהבים אותו :]

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifהפקאצות האלה הוואנבי פריקאצות..בלעעט

הורסות ת'מוזיקה

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifהייתי אומרת ששניהם..חח

אבל סה"כ אני מנסה להגיד לעצמי תמיד שלא אכפת לי, בשבילם זאת אופנה כזאת. אני רק מקווה שירד להם מזה. זה מעיק לפעמים

וואו מה שאת אומרת זה ממש עצוב. ../images/Emo163.gif

את יודעת, את כביכול מנסה לשייך מוזיקה מוסיימת לאנשים מסויימים. המוזיקה ההו-כה-מיוחדת שלך, שהפכה למוזיקת פקאצות (הו יקירות נפשי
), הייתה מגיעה לכך בשלב כזה או אחר. אני לא מבינה למה את כ"כ עצובה שהמוזיקה שלך מוכרת לכולם, זה לא שבחו"ל MCR היא איזו להקה נסתרת שאפחד לא מכיר. זה לא שבאירופה לא חרשו להם את האמא. העובדה שבארץ לפריקונים כ"כ אכפת שמוזיקת 'האיכות' שלהם הופכת למוזיקה להמונים היא טיפשית. המוזיקה הזאת מלכתחילה נכתבה גם ובעיקר כדי לככב במצעדים אלטרנטיביים עאלק, ואם לא אז היא נכתבה כדי למכור. יכול להיות שהמוזיקה נכתבה גם ובעיקר מהלב ומהנשמה, אבל בואי נודה בזה שאף להקה שמכבדת את עצמה רוצה להישאר אלמונית. ללהקה זה עושה טוב שיש להן מעריצות, בין אם הן לובשות ניטים ובגדים שחורים או בין אם הן לובשות מותגים מזוייפים מהשוק. רק לאנשים בארץ זה נורא מפריע שמוזיקה שהם אוהבים הופכת למיינסטרים, בעוד שבחו"ל המוזיקה הזאת גם ככה בראש המצעדים. למה את מצטערת כל כך? באמת שלא מובן. שירים קליטים יהיו קליטים לכולם, לא רק למי שלובש ניטים.

**לא רוצה להישאר אלמונית. ../images/Emo163.gif

אה וסליחה אם מישהו נעלב מהשימוש במילה פריקים/פריקונים, אתם מוזמנים להחליף את המילה הזאת במה שבא לכם.

למעלה