לך תזדיין רק כמה שעות מפרידות..
K keeeren New member 2/4/06 #18 וואי דווקא נחמד לאללה אביב גפן זה מעולה, מטרופולין, מוניקה, עברי, שייגעצ.. שווה!!:]
D dsol New member 2/4/06 #30 אה אהה , גלי קודמת לכל ../images/Emo23.gif_../images/Emo189.gif אם יגמרו לה נחשוב על לקנות ממך....
D dsol New member 2/4/06 #33 ../images/Emo2.gif אלוהים שלי ?! מזה אמור להיות ?!_../images/Emo189.gif גלי תמיד באה לפני ! אם גלי מוכרת צריך לקנות מגלי אחרי זה לחשוב על אחרים !
../images/Emo2.gif אלוהים שלי ?! מזה אמור להיות ?!_../images/Emo189.gif גלי תמיד באה לפני ! אם גלי מוכרת צריך לקנות מגלי אחרי זה לחשוב על אחרים !
A Another Perfect Day New member 3/4/06 #39 ../images/Emo204.gifחחח דודיייי../images/Emo24.gif נשמה! ומהזה?! כולם קונים ממני!! כוווווווולם. ועידן, לא'דעת בשביל מי אתה בא או לא בא, אבל אתה בא!
../images/Emo204.gifחחח דודיייי../images/Emo24.gif נשמה! ומהזה?! כולם קונים ממני!! כוווווווולם. ועידן, לא'דעת בשביל מי אתה בא או לא בא, אבל אתה בא!
ו וואחאד ראש New member 3/4/06 #53 אבל קרן אמרה ביומולדת של טובי שהיא תקנה ממני כרטיס אם אני מיחצן אז היא קונה ממני נכון קרן ?????????????????
אבל קרן אמרה ביומולדת של טובי שהיא תקנה ממני כרטיס אם אני מיחצן אז היא קונה ממני נכון קרן ?????????????????
K keeeren New member 4/4/06 #55 כנראה שבסוף לא.. פשוט כנראה שחברה טובה שלי מייחצנת אז אני אקנה ממנה.. סורי
מ מ י כ ל ל New member 2/4/06 #25 ../images/Emo28.gif גם אני כנראה מייחצ"נת. קנו ממני. אזור המרכז באופן כללי... ואין היהודים רק בגלל איזה סקר שהם עשו.
../images/Emo28.gif גם אני כנראה מייחצ"נת. קנו ממני. אזור המרכז באופן כללי... ואין היהודים רק בגלל איזה סקר שהם עשו.
E Extraordinary Girl 8 New member 2/4/06 #26 איפה מופע הארנבות?!?! ../images/Emo7.gif טוב נו, לא ציפיתי שהם באמת יופיעו
H Hezi The One New member 2/4/06 #27 מה?!#@#%^ איפה היהודים#^?#$&?^%$ לא מסכים לזה!!!!!!!!!1111111111
א אסי סרחנה בנשמה New member 3/4/06 #44 חרא אומנים!../images/Emo194.gif לא כולם כן אבל פאק איפה ברייייייייי והיהודים! פאק היהודים זה רוק העצמאות! יאווא מה הקשר בית הבובות יאואוא1! ביבעבעעבעבע
חרא אומנים!../images/Emo194.gif לא כולם כן אבל פאק איפה ברייייייייי והיהודים! פאק היהודים זה רוק העצמאות! יאווא מה הקשר בית הבובות יאואוא1! ביבעבעעבעבע
L Labello Girl New member 3/4/06 #49 יש גם פורטיסחרוף וגם יוני בלוך :] ומי אמר שהיהודים לא מופיעים? . תבואו, נראה אותכם
E Extraordinary Girl 8 New member 4/4/06 #56 אין אין... מאיפה הבאת את זה? תראי פה. http://pixelsheaven.co.il/rock/