רוק עצמאות 2003!

Zombina

New member
רוק עצמאות 2003!

מישהו פה מתכנן ללכת? יש לכם מושג מי מופיע\לא מופיע? העיקר שמוניקה יופיעו

GIRLשוקו

New member
ברור....

אני מתכננת ללכת והולך להיות סוף הדרך.... תבואי..... וכולם יהיו שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zombina

New member
באארררור שאני הולכת ../images/Emo13.gif

כבר שנה שלישית.. חוצמזה שאני ראשונית

רותמיקה

New member
אני אני אני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אני מתכוונת ללכת.
מי מופיע?היהודים אביב גפן מוניקה סקס וכו' על אותה מתכונת של שנה שעברה, מה שבטוח שהמוניקות יופיעו

i c y

New member
רותם! רותםרותםרותם! רותם!../images/Emo42.gif

אולי מרשים לי לבוא!!!

Zombina

New member
האמת שלפי מה שהבנתי...

סאבלימינל יגיעו במקום היהודים.. בעעעעעעעע

GIRLשוקו

New member
פחחחחחחחחחחחחחח

אוףףףףףףףףףףףףף רציתי שהיהודים יהיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בסדר גם סאבלימינל נחמד....

Zombina

New member
אבל אל תבני על זה...

זה עבר אליי מחברה שעבר אליה מחברה אחרת וכ'ו וכ'ו..

מה?!!??!?!!?!?!? ../images/Emo168.gif

סאבליבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איכס...., ומה הקשר שלו לרוק לעזאזל?!?!?!?

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifצודק במאה אחוז../images/Emo70.gif

סאבלימינל הוא הדבר הכי שוביניסטי, ממוסחר ומגעיל שאני מכיר. אם יש מישהו שצריך להחרים זה אותו... אבל אני לא אכנס לזה.

מסכימה לגמרי!!

שונאאאאאאאת את סבלימיל!!! שתי קציצות!!! עלאק "סבלימינל והצל" חחחחחחח קובי וארז קוראים להם... ועוד הם הופיעו אצלי בבית ספר... איכס...

רן....ולשאר אנשים!!!!

אתה לא בא בגלל הופעה מסכנה של האידיוט הזה? אתה יודע אתה לא חייב להיות בכל ההופעות... אז בהופעה של סאבלימינאל נעשה פגישת פורום (צופים דרום,מוניקה סקס וכו') ונדבר אבל לא לבוא בגלל זה? האידיוט שוביניסט טיפש הזה הופיע גם שנה שעברה ברוק ניצנים! so what? לא הולכים להופעה שלו (או במקרה שלי הולכים להופעה וצועקים לו יא שוביניסט מסריח בלה בלה בלה) חסר לך או לאנשים אחרים לא לבוא בגלל זה!!!!!

Zombina

New member
כן אבל שמעי..

אם סאבלימינל יבוא להופיע אז סביר להניח שמעריציו ה"מגעילים" והשוביניסטים לא פחות גם יגיעו... לא רוצה להכליל או משו כזה אבל סביר להניח שיהיו הרבה ערסים..

ת'אמת...

אני הרבה החלטתי לא לבוא כי שמעתי שהוא במקום היהודים, אבל אם יהיה גם היהודים מוניקה וברי, אולי אני אבוא.. נראה...

NighTy

New member
ממ

החלטתי שאם יהיה לי עם מי לבוא אני אבוא בפעם הראשונה! לפי מה שכתוב על הכרטיס הזה של רוק עצמאות יש ברי סחרוף ואין היהודים אבל בצד כתוב שיתכנו שינוים. בכל מקרה! רציתי לשאול..כמה עולה כרטיס?

למעלה