רוק עצמאות 2003!

../images/Emo124.gifרוק עצמאות!!!../images/Emo124.gif

טוב אז למי שלא יודע קוראים לי מיקי ואני מדימונה (אני וחן נקים אימפריה!) ולמי שלא יודע מה זה בדיוק רוק עצמאות הבאתי קישור על רוק עצמאות מלפני שנתיים (ושימו לב לקטע של מוניקה סקס)! תהנו!

מיקיייייייי!!

יאאא כמה זמן לא דיברתי איתך!! מה קוריי ? יש לך אי סי קיו?

נועההההה!!!!!!!

מתוקה מה המצב? יא-אללה כמה זמן לא דיברנו! התגעגעתי!
בטח שיש לי אייסיקיו אותו אייסיקיו שהיה לי כל הזמן-115692539

אני!!!

אני בטוח הולכת... זה מסורת אצלי... לפי מה שכתוב בשלטים יהיו: סבלימינל הדג נחש דנה ברגר מוניקה סקס אביב גפן עברי לידר מוקי שלישית מה קשור חלוצי החלל דיאליזה בארץ הפלאות (אני יודעת את כל זה כי תלשתי שלט כזה ותליתי בחדר) עכשיו זה ניראה לי קצת מוזר שברי, חמי והיהודים לא יהיו... גם מה שכתוב כאן זה קצת מידי אומנים... אז אולי יהיו עוד... לא יודעת...

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifחחח... יש בזה משהו

אבל עדיין, אולי זה לא כ"כ רוק אבל עדיין לא רע. מוקי והדג נחש לא רעים דווקא. אני לא יודע אם אני אבוא. זה יהיה ברעננה, לא
אגב, רן מה עם ה

|נשיקהסמיון...אולי תסביר לי מזה....

אני לא מכירה את הדבר הזה של מה שאתם מדברים, אתה יכול להביא פרטים...? לינור

זה ערב של רוב אמני הרוק ישראלי בארץ

זה יוצא במוצאי יום הזיכרון שזה ב6.5 ונגמר יום למחרת בזריחה(עם הופעה של גפן) בדרך כלל מופיעים שם אמני רוק אבל השנה הביאו קצת(הרבה)דברים לא קשורים(מה קשור,סאבלימינל והדג נחש,מוקי)

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifהנה קיבלת הסבר...

חוץ מזה שגם אני לא כ"כ מכיר את זה. רק חבר שלי כל הזמן התלהב שהוא אולי יהיה שם ויראה את מוניקה...

tribe spirit

New member
../images/Emo118.gif

איפה מה כמה למה מתי?????פרטימ!!!!!!!!!אני ממש רוצה לבוא,נראה לי,הקטע הוא אמ ירשו ואמ יש עמ מי ללכת...מישו פה מי-מ???

rainbowgirl

New member
זה בראושן לציון אני חושבת..

וזה ביום העצמאות. ונראה לי שזה עולה 120 ש"ח. אבל אני לא בטוחה לגבי המחיר. אני הולכת כנראה.

tribe spirit

New member
כננננ!!!../images/Emo118.gif

נראה לי אפילו שיסכימו לי...אני רק צריכה למצוא כספ...זה יסתדר...את צגמ מפורומ אביב גפן,נכונ?איזה בצפר את?

i3lacksheep

New member
מוניקה סקס ברוק עצמאות 2003

רק שתדעו.. שהיהודים מופיעים מאה אחוז ואני בתור יחצן יודע הכרטיסים לרוק עצמאות מתחילים כבר להמכר כמו חגורות וניטים בהופעה של טיטי בקיצר כרטיס אצלי עולה 99 שקל במקום 129 או 149 בקופות אני מוכר באזור ראשלצ אז אם תרצו כרטיס באו לראשון לציון ואני אמכור לכם בזול המופע הוא נמצא באמפי ויש צאנס להסעות אם יש 50 אנשים בעלי כרטיס בקיצר היהודים,מוניקה סקס,אביב גפן,הדג נחש,שוטי הנבואה,ברי סחרוף,דנה ברגר,מה קשור ורבים אחרים וכל זאת רק ב99 שקל אצלי אנשים.. אתם מוזמנים 052529888-פלאפון איי סי-162216089 נ"ב האירוע כמובן בספורטכיף כרגיל ובערב יום העצמאות כרגיל בשעה 22:00 עד הבוקר

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifדיי נ8ו אנשים, תקלטו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אי-סי-קיו
אגב, רן וחן, אנחנו צריכים להחליט מה אנחנו עושים עם רותם, היא עושה בעיות...

זומבינה-אני בן! ו....

ואני הולך לרוק עצמאות כי לא אכפת לי עם יהיה סאבלימינאל ואם יהיו ערסים. אני שם זין ואני יודע שאני יהנה מהזמרים שיעשו את רוק עצמאות איכותי (הקהל-אתם!
, אביב גפן,היהודים,מוניקה וכו'.....)

למעלה