משינה לא כזה רוק גמכן.. אבל עדיין צריך להיות נחמד..:\ מקווה =]
פ פינקי 16 New member 29/4/06 #29 חחחחחחחחחח!! כי זה שיר מאאאאגנייבבבבבבבבב לגמרייי!!! ואני לא שומעת רוק כבד, אני שומעת להקות כמו אינפקציה, מוניקה סקס, מטרופולין וכל אלה.. את היהודים למשל אני שונאת, לפי דעתי הם לא יודעים לשיר בכלל, סתם צורחים וצווחים... [אל תהרגו אותי]
חחחחחחחחחח!! כי זה שיר מאאאאגנייבבבבבבבבב לגמרייי!!! ואני לא שומעת רוק כבד, אני שומעת להקות כמו אינפקציה, מוניקה סקס, מטרופולין וכל אלה.. את היהודים למשל אני שונאת, לפי דעתי הם לא יודעים לשיר בכלל, סתם צורחים וצווחים... [אל תהרגו אותי]
S SNTQ New member 30/4/06 #32 לא לא היא משו מיוחד.. אצלה לא משנה כמה הטימטום יהיה חזק הוא לא יהפוך למחלה סופנית.. לצערנו.. חחח סתם לא.. אוהבת אותך סוב!
לא לא היא משו מיוחד.. אצלה לא משנה כמה הטימטום יהיה חזק הוא לא יהפוך למחלה סופנית.. לצערנו.. חחח סתם לא.. אוהבת אותך סוב!
פ פינקי 16 New member 30/4/06 #34 הו, הנה מדברת ההומואית../images/Emo70.gif סתם לא.. אוהבת אותך תותיייייי!
S SNTQ New member 26/4/06 #5 בחיפה! זה לא יהיה רוק השנה.. חוץ ממוניקה סקס ואביב גפן ועברי לידר.. זה לא רוק.. מוזיקה קלאסית נחמדה כזאת..
בחיפה! זה לא יהיה רוק השנה.. חוץ ממוניקה סקס ואביב גפן ועברי לידר.. זה לא רוק.. מוזיקה קלאסית נחמדה כזאת..