רוק עצמאות

Hosh17

New member
רוק עצמאות

נו ספרו איך היה... הוא הפתיע קצת עם עונות ושיר הסמרטוטים, אבל אלה לא שירים שאני אוהבת במיוחד ככה שלא התלהבתי כל כך חוץ מזה הכל אותו הדבר, קהל מעצבן שהוא משום מה ממשיך לקרוא לו "ילדי אור הירח" חחחחח.. אבל היה גם קהל איכותי וסבבה חברות שלי שראו את ההופעה רחוק יחסית מהבמה (והן לא מעריצות של אביב) אמרו שההופעה שלו לא ראתה ממטר אף הופעה שהייתה שם רק חייבת לומר שי להב שיחק אותה עם אחלום לנצח וברי סחרוף יצא מלך עם אין קץ לילדות שיהיה לילה טוב (בשביל אלה שחזרו עכשיו חח)

Jude Lennon

New member
דווקא אביב אכזב...

אני לא מאמין שגם פה הוא עשה את "כשאתה כאן" שזה היה פשוט עלוב... ובכלל הוא לא עשה שירים ממש טובים ובמקום זה עשה ת'שירים הרגילים והחדשים.. ברי סחרוף ומוניקה סקס היו הכי טובים לדעתי.

היה נחמד

אהבתי ממש את הביצוע של אביב לשחור לבן ולעונות וההופעה של משינה גם הייתה מעולה לילה טובבב!!! :}

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifגם מלהיות בפנים היה אפשר להבין

שיש שם את הכי הרבה אנשים מכל שאר ההופעות.. אני נהנתי.. למרות שבגלל ידיד שלי נאלצתי להיות ממש רחוקה ותקועה מאחורי הערמת מזוודות של הדי ג'יי ולא ראיתי כמעט כלום:/ אבל ממש רציתי 'אל תדאג' מכל אמן ביקשתי שישיר לי שיר.. כולם שרו לי חוץ מאביב. לא יפה בכלל. =(

shahar963

New member
היה נחמד, ולא יותר

רואים ששנים קודמות היה יותר טוב, אני הייתי על הגג של אחד הבניינים ממול וראיתי את ההופעה
משינה היו טובים

keren358

New member
מה שאני זוכרת

מחר מיליארד טועים השיר שלנו עונות אור הירח שיר הסמרטוטים זה רק הלב שכואב לך יומן מסע כשאתה כאן שחור לבן סוף העולם עכשיו מעונן

לא נשמע כזה רע... הייתי ברעננה היה מצויןן

לפעמים סתם להשתולל בהופעה של אנפקציה זה גם סבבה

shmuelr

New member
דיי יא חלש.. גם אני הייתיי.. איזה פוגואים

נכנסו שם אני וחברים שלי.. כמה בלאגן.. חחח למה לא דיברתתתתת

חחח תכלס איזה פוגואים

נכנסתי לשמה שיכור עם כמה חברים שלי והיה פשוט שיגעונות של פוגואים.... תאמין לי אם שותים נהנים כאילו זה רוק עצמאות

למה לא אמרת לי??

חחח סתם... תכלס הספיק אנפקציה ושייגעצ בשביל לעשות שמח לא חובה שלושים אומנים בערב בשביל להנות...

מעיין51

New member
צודק בהחלט ../images/Emo13.gif

אבללללללללל הפסדתי את אינפקציה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך התבאסתי..... =\

ועצוב בלעדייך,הפלייליסט המלא כאן:

ורובו לפי הסדר: מחר מיליארד טועים השיר שלנו שיר הסמרטוטים עצוב בלעדייך עונות זה רק הלב שכואב לך אור הירח תקווה כשאתה כאן שחור ולבן יומן מסע סוף העולם עכשיו מעונן 14 שירים,בערך כמו ברי סינרגיה ועברי ביחד. ללא ספק דפק הופעה. אין ספק עכשיו מעונן עשה לי את ההופעה. מי היה מאמין שהפעם האחרונה ששמעתי את עכשיו מעונן היה ברוק עצמאות 2005...

למעלה