רוק עצמאות

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאני באמת חושבת שבהופעות כאלה

נדחפים לקהל גם אלה שלא באמת שומעים אביב.. חברה שהייתי איתה אמרה לי "אני רק ברוק עצמאות וכאלה בקהל של אביב גפן.. אני בכלל לא שומעת אותו בדרך כלל.." ואז התחיל מחר והיא התלהבה שהוא שר שיר טוב
זה אנשים שנדחפים סתם. כי הם מכירים את השירים החרושים מהרדיו.. ולא כי הם באמת מעריכים או אוהבים את אביב.. זה לא ממש מקום לשפוט איזה קהל יש לו.. לפי דעתי..

חמדונה

New member
כן אה?

פשוט התחלתי לכתוב ולא שמתי לב, ואז כבר היה לי חבל למחוק...

hagzi

New member
היה מדהים! הכל!../images/Emo29.gif

כל כך נהנתי! אביב יצא תותח עם רוצים שינוי, כל ההופעה אמרתי לחברה שלי הלוואי שיהיה עכשיו מעונן עם רוצים שינוי, והיה!
בכלל היה מדהים! ברי יצא מלך, שייגעצ גם יצאו תותחים, שי להב זו הייתה אחת ההפתעות הכי טובות שהיו שם: פתאום הם מתחילים לנגן אחלום לנצח, זה היה קצת מוזר, ומוניקה- עליהם נאמר מילים לא אומרות מאום

S h A b i T

New member
הופעה מצ'עממת.

לא אומרים "הייתה לי חברה בת זונה" ואז שרים את שיר הסמרטוטים. לא עושים טעויות כאלה לעולם. המשפט הזה גורם לי ישר לחיוך ענק כי אמור לבוא אחריו אל תדאג, אך כשלא קורה הדבר.. זה לא כיף. חוצמזה שהסאונד היה ע-ל הפרצוף בהופעה שלו. משו נוראי. בשירים הראשונים בקושי שמעו אותו והרמקול זעק מכאבים. קיצר שיעמם ת'תחת כמו תמיד
ליאורנר אתה קוף, באמת שציפיתי לפחות לשיר אחד נורמלי.

כשמשעמם

New member
ממ היה נחמד +

אביב הביא אותה ב"עכשיו מעונן", באמת הסאנוד היה חרא בהתחלה, אבל בסה"כ נהנתי :] ההופעות האחרות היו שוות , במיוחד של מה קשור - חולה עלייך

מתניק16

New member
וואו איזו הופעה!

אני לא יודע מה איתכם, אבל זו הייתה ה-הופעה של הערב. אביב נתן ביצועים מרשימים, מרגשים. הסאונד היה מצוין ביחס לתנאים. הוא הפתיע עם עונות, שיר הסמרטוטים וגם עם שחור לבן שאותו לא הכרתי. וגם שאר השירים הוא נתן להם ביצועים מדהימים, ולא משעממים כמו בדרך כלל.

היה ערב כלכך טובבבב

חמי רודנר נתן הופעה בת זונההה..וברי גם נתן הופעה טובה. יצאתי משם בערך ב4 ונסעתי לתלאביב והיה כלכך כיףףףף.. אחד הלילות היותר טובים שהיו לי בחיים..

mayan d11

New member
היה אפשר להגיע במשינה ../images/Emo140.gif

אביב הביא הופעה נחמדה לא ראיתי הרבה זמן הופעה שלו חייבים להגיד שהיה סאונד מגעיל! הכי מצחיק זה מתי שאביב הקדיש את זה רק הלב שכואב לך לכל המעריצות כולם צועקות זה הצחיק אותי. אחרי אביב עלו מוניקה סקס. ואם לא הייתי בהופעה שלהם ביום שבת שלפני היום העצמאות הייתי חושב אחרי ההופעה אתמול שהם נהיו חלודים. לא הביאו הופעה משהו - יום שבת הם הראו מה הם יודעים בזאפה במופע אקוסטי. אחר כך עלו משינה. אני חיכיתי לסינרגיה ועברי כי ידעתי שסינרגיה לא יאכזבו אותי אך להפתעתי דווקא משינה עשו לי את המצב רוח הגדול. זאת הופעה! כל הכבוד! אחר כך סינרגיה שהיה נחמד - חבל שזה כל הלהיטים האלה ולא שירים אחרים. וסאונד גרוע!!!!!! ועברי היה ממש טוב חבל שהורידו אותו לפני המשטרה. קיצור היה אפשר להגיע ל3 הופעות אחרונות וזהו..

hamod19

New member
הופעה של חצי שקל היתה =/

אבל בקטנה זה רק רוק עצמאות..

InfectedM

New member
אביב היה בינוני מינוס

כבר הרבה הרבה זמן שלא הייתי בהופעה של אביב(מאז ההופעה ההיא באוגוסט), אבל בכל זאת לא ציפיתי ליותר מדיי מההופעה הזו כי ידעתי איך היא הולכת להיות. כשהוא פתח עם מחר ממש התאכזבתי. נכון שלא היו לי ציפיות מההופעה, אבל לפחות הפתיחה(הייתה לי איזו תקווה נושנה שיפתח עם זוהרים... כמה נאיבי מצדי :) עזוב כבר את ה"מחר" הזה! קצת הופתעתי משיר הסמרטוטים(וכוסאמק לפי ההקדמה הייתי ב-ט-ו-ח שהוא ישיר את "אל תדאג" וכבר ממש השתפר לי המצברוח, אבל לא! חוצפן!) ועונות, אבל הביצוע שהיה לשיר הסמרטוטים באוניברסיטה היה יותר מגניב
מה עוד יש להגיד... הופעה רגילה. לא היו הפתעות מיוחדות. אביב היה קצת יבש והסאונד היה ממש ממש על הפנים. עם זאת, אור הירח+סוף העולם+עכשיו מעונן, למרות שהם היו רגילים והכל - הם תמיד עושים טוב :) מי שבאמת הצילו את כבודו של הערב הזה היו ברי סחרוף(
) וחמי רודנר שהרס אותי עם הקאבר של "נכון להיום". פשוט הרס! זה היה ממש ממש מעולה ומפתיע (נו, אני לא הולך להופעות שלו בד"כ אז אני לא יודע אם הוא עושה את זה הרבה). על הקהל אני לא חושב שיש בכלל צורך לדבר. לא הופתעתי מזה שהיה קהל ממש גרוע, זה תמיד ככה בהופעות כאלה המוניות, אבל לעזאזל - למה פרחות חייבות להציק לשיער שלי ולגעת בי ולחכות שאסתובב אליהן?! ולמה לצרוח בלי שום קשר באמצע שיר ישר לתוך האוזניים שלי?! טוב זהו. לסיכום, אביב היה סביר. לא "וואו". אין לי כוח לכתוב עוד.

S h A b i T

New member
בווווווווווווווווווווווווווווריס?!!?!?!?! OMG

או מיי גאד! אני באמת, אבל באמת באמת באמת באמת לא מאמינה שהיית שם. אם אף פעם לא חיבבתי אותך במיוחד, עכשיו אני אפילו קצת שונאת אותך. בהמה טיבטית.

S h A b i T

New member
הוא חושב שקוראים לו בריאן ושהוא ארגנטינאי.

הוא מתכחש לזהות הרוסית שלו. ילד תופעה.

InnocenceLost

New member
מי מתכחש לזה שהוא רוסי מיייייי

לא מגיע לך אפילו תואר האצולה להיות רוסי
אתה צ'חצ'ח (מופנה לבוריס או איך שקוראים לו)

למעלה