ריאיון עם תומו במעריב לנוער

adiiiXD

New member
ריאיון עם תומו במעריב לנוער../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

בגיליון מס' 2697 של מעריב לנוער שיצא היום, פורסם ריאיון של 2 עמודים עם תומו שלנו... ו-ג-ם השער הוא תמונה חדשה של ג'ארד , שאנון ותומו... אם עד הערב לא יעלו את הכתבה בNRG אני אעתיק את כולה לכאן . אבל יש דברים כ"כ חשובים שם, שאני חייבת לכתוב אותם פה : |כוכב| האו סיפר שהדיסק הזה, בניגוד לקודמיו , מעביר מסר אופטימי ושהם השתנו . הוא אומר שה"מלחמה" היא "המאבק של אנשים שמנסים להיות יצירתיים ורוצים ליצור מוזיקה טובה ולא לשכנע את עצמם שמשהו טוב כשהוא לא ..." |כוכב| הוא אומר שבלהקה ג'ארד הוא המנהיג ושג'ארד ושאנון רבים קצת לפעמים כמו אחים נורמאלים , אבל בד"כ הם מסתדרים ממש טוב. הוא אומר שלעתים קרובות יש ביניהם מחלוקות, אבל הם מדברים על הכל ומיישבים את זה ביניהם. |כוכב| שימו לב - חשוב
הוא אמר שהם רוצים מאוד להגיע לישראל ומדברים על האפשרות לבוא לכאן בשנה הבאהץ הוא אמר שזה יהיה מדהים לבוא לכאן. בנוסף הוא אמר : לא מזמן פגשתי בלונדון 2 בנות מישראל , והן אמרו לי שאני צריך להגיע לישראל. אם שתי הבנות האלה שם וקוראות את זה , תדעו שאני זוכר אתכן!"

I AM7

New member
אויש!

אם רק ידעת כמה אני מודה לך עכשיו! תודה!

DarkSecretLove

New member
אוי איזה מקסים ../images/Emo13.gif ומסר משני

אני מוסרת מסר משני :" זאתתת אניייייי!!!!!" כן כן הבנות הללו הן שני ומורן [מורן היתה בפורום לפני שנה בערך והחליטה לעזוב]. שני ומורן מי שלא יודע ,נסעו ללונדון ונפגשו עם ההלקה. כמובן שצלצלתי ישירות לשני והיא לא ענתה..היא פשוט בכתה וצרחה לי באטרף בטלפון [האוזניים שלי עוד די כואבות
] היא אומרת לי למסור לכולם שהיא מצטערת על ההתנהגות הפסימית שלה ושאם הם יבואו לארץ כולנו מומזנים להוריד לה כאפה...[זו הצהרה רשמית, אז אני עוד אבצע אותה] פשוט מקסים תומו הזה,הוא כזה חמוד שהוא עוד זוכר את הבנות. פשוט מתוק.

I AM7

New member
אני מנסה להשיג אותו

זה לא של היום. אולי זה מעריב לילדים?...(מה שלא נראה לי..) כי היום יוצא מעריב לילדים. מחר יוצא מעריב לנוער.. אז איך?...אולי זה של שבוע שעבר?

A Modern Myth

New member
מעריב לנוער יוצא שלישי-רביעי

גם אני תמיד מקבלת ברביעי ולא בשלישי

BlackHeadAndy

New member
מגניב

גם ראש1 אמורים לעשות משהו, צריך להיות פוסטר בגליון מחר

AlmogiToMars

New member
וואי מגניב רצחח ../images/Emo9.gif

נקווה באמת ששזה מה שיקרה ושכן שווה לחכות !!

אומיגאאדד אניי כלל כךךך מתרגשתת

אנייי הולכתת לקנות את העיתוןן !! אבלל למהה ראיון עם תומו ולא עם ג'ארד =[ ואניי מקנאהה בכתבתת =[

חס וחסיסהה אםם הבנת שתומו זה לא טוב-

תומוו זהה מ=צ=ו=י=ן=!=!=! אניי אוהבבתתתת אותו מאודד 3> אבלל ציפיתיי לג'ארד בגלל שהוא המודל לחיקויי שלייי אבלל זהה בכלל בלתי יתואר שהצלחנוו להשיגג ראיון עם תומוו !!

AlmogiToMars

New member
בלי להעליב או משהו

וכנראה הולכים לצאת עליי אחר כך.. אבל דניאל ? סתמי

AlmogiToMars

New member
חח כי..

אני מכירה את ההתלהבות הזאת עם ג'ארד והכל.. תאמיני לי עברתי את זה שנתיים שלמות חח
וזה היה ממש בתחילת ההערצה שלי אליהם..ותכלס?לא כל דבר חייב להיות ג'ארד..כאילו את שמה לב שאם נגיד מראייניםם את שאנון או תומו את אומרת למה לא ג'ארד.. אם מצלמים את שאנון מתופף..וואי שיט למה לא צילמו את ג'ארד שר חח סתם עצבן אותי הקטע הזה ..ובלי כעס או משהו חח סתם רוצה שתביני שגם ההתלהבות הזאת תעבור לך.. (אפילו הידלקות XD ואני יודעת על מה אני מדברת חח )

חחחחחח כנראה לא הבנת אותי...

רציתיי ראיון של כולם ביחד, לאא רק של תומו לבד D: חחחחחחחחח למרות שראיון עם תומו זה מדהיםם D: חחחחח אניי לאא מהפאןן גירלסס המטורפות האלהה אם היית בצ'אטים ביומיים האחרונים במקום לישון יומיים היית יודעת... חחחח ג'ארד מודל לחיקוי שלי לא בגלל שהוא מהמם וכל הדברים האלה אלא בגלל מה שהוא משדר לעולם מבחינת הערכים וההגשמה של הרצונות שלו.. וכן חח ישמצב שאני אוהבת אותו יותר מתומו ושאנון אבל אני תמיד מנסה להזכיר לעצמי שהם בדיוק כמוהו ואפילו מעליו.. ישמצב שזה יצא קצת מכלל שליטה את חייבת להבין שלא ישנתיי יומיים D: אז סורי אם קיבלת מסר מוטעה =]

AlmogiToMars

New member
חח יש מצב..

שקיבלתי מסר מוטעה , או שלא העברת את שלך כמו שצריך
בכל מקרה,ג'ארד הוא לא רק המודל לחיקוי שלך חח אני מבינה אותך תאמיני לי .. לא חשוב..עבר נגמר :]

adiiiXD

New member
משום מה יש לי הרגשה שאם הריאיון היה עם

ג'ארד, הוא היה נמשך טיפה יותר משני עמודים...

למעלה