ריאיון עם תומו במעריב לנוער

חעחע כברר היה מוסףף שהוא בגודל גיליון..

וקוראים לו LETO WITH STILETO גאדד אתם קולטים שיש לי צ'אט איתם עוד 3 שעות ?!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כןכןכןכןD:

זה דיי מלהיב והכל, אבל >< עד שהם לא יהיו פה אני לא אאמין

זה אני ומורן!!! אחעלךדגחעלרעח

אני עדיין בשוק. החיוך לא ירד לי מהפנים אחרי שהפסקתי לבכות כמו פוסטמה. איך הוא זוכר אותי ואת מורן?! איזה מותק. אוח תומו תומו. אם הם יבואו לארץ זה אומר שכל מאמצינו לא היו לשווא. ואני אכן אעמוד בהבטחתי

חח אופק כתבה בהודעה

היא זאת שדיברה איתי בטלפון ואמרה לי "תקשיבי יש ראיון עם תומו ובלה בלה בלה והוא דיבר על זה שאויל הם יבואו והוא הזכיר אותך ואת מורן" אז אחרי שסיימתי לפאוץ בבכי אמרתי לה "אופק, תמסרי לכל הבנות שאם הם יבואו לארץ כולן יכולות להחטיף לי כאפה על הגישה הפאסימית שלי"

AlmogiToMars

New member
הא זאת ההבטחה ../images/Emo6.gif

אולי נממש אותה כולנו
חחחח סתם סתם D:

orLeto

New member
אם הם באים....

אני מתההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה....................!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט אתעךף במקום כשאני אראה אותם......... אני פאקינג מאוהבת בהם 6 שנים וסופסוף לראות את המושלמים האלה........ואת ג'ארד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבנאדם שאני הכי מאוהבת בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והכי סקסי והכי חתיך ויפה וחכם ומושלם ומדהים וצוצי ופוצי וחחחחח......פשוט מושלםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifאבל אם תמותי לא תוכלי ללכת להופעה שלהם

חה. *לא מצחיק,פשוט משעמם לי
*

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifאיזה חמוד../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

איך שראיתי את מה שהוא כתב על שתי הבנות הישראליות אני ישר ידעתי שהוא דיבר על שני... נראלי אפילו אמרתי את זה בקול..*מזל שהיה רעש בכיתה..* חוץ מזה,תודה לאל שהם לא שכחו אותנו <:

I AM7

New member
יש לי את זה:)

תמונה מדהימה. אהבתי את הכתבה אני לא יכולה בלי התומו הזה...
יש קטע בסוף שהרס אותי "אנחנו חייבים להוציא ממך הבטחה: לאן אתם מתכוונים להגיע קודם , למאדים או לישראל?" -"נגיע לישראל לפני שנגיע למאדים , בהחלט!" חח חמודיק

western

New member
חייבת לשאול לגבי הכתבה -

אני אומנם לא כותבת פה הרבה אבל נכנסת לראות לגבי עדכונים. רציתי לשאול בגלל מה שכתוב בכתבה - לטומו יש חברה?? מישהי יודעת פרטים?? לא היה לי שמץ של מושג ויש לי עדיפות עליו :(

I AM7

New member
כן

לתומו אכן יש חברה. הוא אפילו מזכיר אותה בכתבה , הוא אומר שהוא מבשל לה ארוחת ערב, הוא אדם מקסים.. עד מה שאני יודעת לחברה קוראים ויקי. רננה (RenanD) שמה כאן את הטוויטר שלה + הפייסבוק ,לפני כמה ימים

למעלה