ריאליטי צ'ק

Oukami Kun

New member
שוב, טעם וריח

אני חושב שכל השלושה שנשארו היו מאד עקביים לאורך העונה, כל אחד בדרכו. אמרתי שלדעתי Say Something היה מומנט וגם Yellow, אבל לא אמרתי שזה כל הביצועים הטובים שלו. גם כיילב לא הביא ביצוע לדורות בכל שבוע, אני חושב שהיחיד שלו שייזכר אצלי לעוד הרבה זמן זה Maybe I'm Amazed, וזה בגלל השיר עצמו ולאו דווקא הביצוע של כיילב.

גרמת לי להשקיע, פתחתי ויקיפדיה בשבילך

ביצועים של אלכס שהיו מומנט: Say Something, Yellow, Story of My Life (בקטנה)

ביצועים של כיילב שהיו מומנט: Maybe I'm Amazed, Skyfall, Pressure & Time כי זה היה חדש כמה שהוא פרפורמר מוצלח.

וסתם לכיף, ביצועים של ג'ינה שהיו מומנט: Decode, Clarity ("put your glowsticks up!"), Rolling in the Deep, Creep, Can't Help Falling In Love, ובעיני גם Valerie, Barracuda, Bring me to Life ובקיצור כל מה שהיא עשתה
. בטח שהשיר המקורי שלה מהחצי גמר, שאני מקווה שיחזור בצורת סינגל הנצחון שלה.

בקיצור, ג'ינה צריכה לנצח וזהו, אבל בין אלכס לכיילב, התחרות צמודה מאד בעיני.

danlevin1

New member
יאללה

מה זה זה משנה מי שני או שלישי
העיקר שג'ינה תנצח וגם פה אני עדיין לא בטוח שזה יקרה
כי כשהפייבוריטיות שליו בנות אז אני למוד אכזבות
אנג'י , אליסון , דידי ועוד

אבל אני מסכים לחלוטין ש99 אחוז מהביצועים שלה
היו מעולים , רובם היו מומנט וייכנסו להיכל התהילה של התוכנית
ואצלי באייפוד להרבה זמן

ra8452

New member
אני איתך

קודם כל ג'ינה חייבת לזכות ללא כל ספק
דבר שני מאוד התאכזבתי מאלכס. אני פשוט לא חושבת שהוא זמר טוב מספיק, בגלל זה הוא גם הולך כל פעם על אותו שטיק, מבחינה טכנית רק לזה הוא מסוגל.
הביצוע הכי טוב שלו בתחרות זה story of my life לדעתי, כי הוא עשה משהו ממש שונה מהביצוע המקורי, וגם ממש אהבתי את העיבוד. זה היה חצי מומנט כזה. היו לו עוד ביצועים טובים אבל לא היה לו מומנטים גדולים, וזה גם הרבה בגלל שהוא לא מספיק טוב ווקאלית, וזאת הסיבה שהוא לא צריך להיות בגמר.
ג'ינה למשל יודעת לעשות גם שירים שקטים וגם קצביים בצורה מושלמת, היא יודעת לזוז על הבמה, יש לה קול טוב וחזק.

SHTRUDIDI

New member
אבל זה עניין של טעם

בעייני לקיילב היה מומנט אחד בלבד.
רוב ביצועיו, גם אם היו טובים, לא ארצה לשמוע שוב והדחקתי אותם.
את של אלכס אני כן שומעת, לא רק את סטורי אוף מיי לייף.
זה לגמרי טעם אישי.

jess r

New member
פרק חלש

האורחות לא עניינו אותי (הלבוש? ברצינות? מי שם לב מה הם לובשים אם דילן לא עושה מצעד?
), הם דיברו מעט מאוד על איידול וכאמור לא ממש אמרו שום דבר על ההופעות אלא רק ניחשו מי יעלה לגמר.

באשר לכיילב: אני מקבלת את הביקורת וממילא אני לא ממערציו, אבל אפשר לומר אותו דבר על אלכס, אני לא מרגישה שהוא עשה משהו שונה בתחרות, והוא די מסיים אותה איפה שהוא התחיל. במילים אחרות: הוא שר אותו שיר כל התחרות ברצף. מבחינתי מי שיעלה לגמר לצד ג'ינה הוא בבחינת קישוט, אז לא אכפת לי מי זה.

דה וויס יותר מעניין האמת שאני לא רואה, אבל ראיתי שכריסטינה גרימי מתמודדת שם, והשם שלה היה ממש מוכר לי... ואז באמת נזכרתי שיש לה ערוץ ממש פופולארי ביוטיוב.
אני מופתח שהיא בכלל צריכה את דה וויס. אבל היא ממש מוצלחת, גם מההופעות שראיתי שלה... חפשו אותה.

בכל מקרה - הם באמת בקושי דיברו על ההופעות, אבל זה בסדר, אני גם לא ממש ראיתי אותן, לא היה לי כח לפרק האחרון.
הם לקחו קשה את הקטע עם כיילב...

SHTRUDIDI

New member
מאיפה מייקל הביא את החולצה שלו?!

הטענה שלהם לגביי קיילב ברורה לי לגמרי.
אנשים אוהבים לראות התקדמות ושינוי, לא מישהו שנשאר אותו הדבר גם אם הוא טוב.
באופן אישי אני מעדיפה גמר אלכס ג'ינה ולו כדי שיהיה יותר מעניין בערב הגמר, אבל לא הופתע אם קיילב יהיה שם כי האמריקאים אוהבים לאכזב

היה מעניין לשמוע את דעותיהן של ג'ינה וג'ורדין למרות שלא היה בזה איזה ערך מטורף.

jess r

New member
זה נורא מזכיר לי איזה מתמודד אחד... מה שמו...

אדם למברט אחד

Hadar07

New member
את האמת

לא אכפת לי כבר מי יגיע לגמר העיקר שג'ינה תהיה שם כי באמת מגיע לה והיא מבחינתי הזוכה של העונה
גם אם תזכה בסוף או לא.
אגב במידה והיא תעלה לגמר, זאת תהיה פעם ראשונה שמישהי שהגיעה לתוכנית בווילד קארד מגיעה לגמר? כי נראה לי שכן
אבל אני לא בטוחה.

למעלה