ריבה מפרי בלבד
אחרי חיפושים ארוכים ונטולי תוצאות ברשת החלטתי לפנות אליכם. אולי מישהו מכם יודע את הטכניקה להכנת ריבה מפרי בלבד? אני מדברת על משהו בסגנון המוצרים של ST Dalfour. ברשימת הרכיבים של ריבת הדובדבנים כתוב "דובדבנים, מיץ הפרי מרוכז, מיץ לימון". אני מעדיפה לא להשתמש ברכז ענבים אלא ברכז הפרי ממנו אכין את הריבה או רכז תפוחים. אשמח לרעיונות.
אחרי חיפושים ארוכים ונטולי תוצאות ברשת החלטתי לפנות אליכם. אולי מישהו מכם יודע את הטכניקה להכנת ריבה מפרי בלבד? אני מדברת על משהו בסגנון המוצרים של ST Dalfour. ברשימת הרכיבים של ריבת הדובדבנים כתוב "דובדבנים, מיץ הפרי מרוכז, מיץ לימון". אני מעדיפה לא להשתמש ברכז ענבים אלא ברכז הפרי ממנו אכין את הריבה או רכז תפוחים. אשמח לרעיונות.