לא ספציפיות למכשיר מסוים, אבל...
גם לא אוניברסליות ממש. הטבלאות מיועדות להידרומטרים מכוילים לטמפ' הנחשבת סטנדרטית (60 מעלות פרנהייט), ולתמיסת סוכר. במילים פשוטות, אם ברשותך הידרומטר סטנדרטי (מכויל ל-60 מעלות פ'), מכל סוג או תוצרת שהיא, וביצעת מדידה בתמיסת סוכר שחומה היה, למשל, 100 מעלות פ', הטבלה תאמר לך להוסיף 6.14 לתוצאה שקראת מהמכשיר (ביחידות של SG).
גם לא אוניברסליות ממש. הטבלאות מיועדות להידרומטרים מכוילים לטמפ' הנחשבת סטנדרטית (60 מעלות פרנהייט), ולתמיסת סוכר. במילים פשוטות, אם ברשותך הידרומטר סטנדרטי (מכויל ל-60 מעלות פ'), מכל סוג או תוצרת שהיא, וביצעת מדידה בתמיסת סוכר שחומה היה, למשל, 100 מעלות פ', הטבלה תאמר לך להוסיף 6.14 לתוצאה שקראת מהמכשיר (ביחידות של SG).