ריבה מפרי בלבד

לא ספציפיות למכשיר מסוים, אבל...

גם לא אוניברסליות ממש. הטבלאות מיועדות להידרומטרים מכוילים לטמפ' הנחשבת סטנדרטית (60 מעלות פרנהייט), ולתמיסת סוכר. במילים פשוטות, אם ברשותך הידרומטר סטנדרטי (מכויל ל-60 מעלות פ'), מכל סוג או תוצרת שהיא, וביצעת מדידה בתמיסת סוכר שחומה היה, למשל, 100 מעלות פ', הטבלה תאמר לך להוסיף 6.14 לתוצאה שקראת מהמכשיר (ביחידות של SG).
 

judi1

New member
דקסטרוזה גלוקוז וסוכר ענבים -זהים.

..אני אוהבת להבין את הסיבות לשיטות, כי כך אפשר לתמרןולהפעיל שיקול דעת ..בדיוק כמו כאן..בפורום..
 

judi1

New member
נראה שהיחס בין הסוכרים השונים חשוב.

את יכולה לפרט כאן ואם זה לא יתאים להישאר בפרוטוקול ימחק על ידי הגורימים המתאימים...
...בינתיים זה נראה לי מעניין כי יתכן שיש כאן גם השלכות גסטרונומיות.. ואם את מעדיפה במייל פרטי..ואפילו בטלפון..ברצון..
 
למעלה