ריבוי כרכני תירס

aviadbarel

New member
היא באמת דומה מאוד

רק בתמונה שלי משום מה הצבעים יצאו יותר חזקים, אולי בגלל המבזק (flash) או סיבה אחרת, אבל הקישור שצירפת נראה בדיוק כמו הנחשה שלי. עכשיו לגבי הזכר הוא גם דומה מאוד, רק לשלי יש טבעת בצבע לבן חזק מסביב לטבעות האדומות, לכן אני חושב שהוא מכיל גנים של ALBINO?

aviadbarel

New member
Thanks!

About the male - mine is same as in the picture, besides the fact that he has a white ring around the red spots, which differs from the body that is also white. Is he still the same? Or there is a special name to this kind? Thanks!​

aviadbarel

New member
../images/Emo32.gif נחשי אונטריו (קנדה)

אם מישהו מתעניין, הכנתי לי חוברת של הנחשים באיזור, ועכשיו עם ההתחממות אני מתכוון ללכת לטיולים ולנסות לחזור עם צילומים שאעלה לכאן בהמשך. את המידע אגב ליקטתי באתר www.carcnet.ca וערכתי. בינתיים אני מצרף את החוברת להנאתכם, מחולק לשלוש כי לא ניתן להעלות יותר מ500 ק"ב. בסה"כ יש 15 נחשים, 5 בכל מסמך.

tesnake

New member
אני אשמח גם לתמונות של לטאות צבים ודו חיים

שיש לכם שם. אתה גר באונטריו? תודה על הקישור ל- carcnet מאוד מעניין ! יש לנו כל כך הרבה ללמוד מהם, שמתי אותו במועדפים כדי שאוכל להתעדכן במחקרים ובפרוייקטים לשימור זוחלים שמתחדשים ומתחלפים כל שנה. למדתי גם שלקנדים ישנה"תקופה חשוכה" שבה השמידו בשיטתיות במאה ה-19 את כל אוכלוסיית ה- timber rattlesnake העכסן האהוב עלי.. מאזור התפוצה המצומצם שהיה להם בקנדה. מתי מתחילה שיא הפעילות של הזוחלים באונטריו? כרגע קר עדיין?

HyperViper

New member
Smooth Green Snake

בשנתיים שהייתי בניו ג'רסי כמה חיפשתי את הנחש הזה אלוהים... לא היה שום זכר, הכל שם כ"כ ירוק שזה בלתי אפשרי לראות את הקטנים הירוקים האלו. מצאתי ה-מ-ו-ן Northern Water Snakes שזה נחש דיי מרשים ולמרות טענות שהוא עצבני לא קיבלתי שום ביס ומצאתי עוד כמה ביריות מפוספסות כחושות שלא היו מרשימות במיוחד.

aviadbarel

New member
אני אצלם כל בעל חיים שאתקל בו ואעלה לכאן

את האמת אני לא בקיא מדי בהיסטוריה הקנדית, אני גר כאן בסה"כ שנה... כרגע כבר לא כל כך קר כאן (אני גר בטורונטו, אונטריו) ומזג האוויר אביבי. הטמפ' נעה בין 12-20 מעלות צלזיוס, אבל כמו שאמרתי אני כאן רק שנה ולא יודע מתי שיא הפעילות. אני מתכוון ללכת לאיזה פרק גדול שיש כאן (ALGONQUIN) יש שם בערך 5,000 דונם של חורש / יער, והמון חי. מקווה שאוכל לחזור עם תמונות מגניבות...

למעלה