חולקת עליכם בעניין המיטה המתכווננת
מיטה מתכוננת אם היא באייכות טובה, היא חלום של דבר. שינה הכי אייכותית שיש. קבלתי המלצה של כירופרקטור, גם ידע להמליץ על חברות טובות שמתמחות בנושא. דווקא מזרני הלטקס שהוזכרו כאן הם מאד בריאים וטובים, טובים יותר ממזרני הקפיצים. ובואי אסביר לך למה. קצת עשיתי מחקר על הנושא, סקרתי את כל המצאי ואני יוכלה לסכם ולומר שמיטה מתכווננת זה לא עניין של פינוק והקטע של לראות טלויזיה במיטה לקרוא ספר או לאכול במיטה, זה רק הביי פרודק של העניין. ולא העניין שלשמו קונים מיטה מתכוננת. זהו בהחלט עניין בריאותי, תחשבי על הגב שלך כשאת ישנה עם ראש ורגליים מורמים מעט. את מקערת את גבך שסובל כל היום את העומס של כל הגוף על עמוד השידרה ובמיוחד על החלק הקעור שבמתוניים מאחור. מסתבר שהתנוחה הזו מאד מאד בריאה היא משחררת את הלחץ בין החוליות, תחשבי על קפיץ גדול ממתכת , תחשבי שזהו עמוד השידרה שלך, מה קורה לו כשאת מכופפת אותו, את פותחת את הרווחים בין העיגולים(= חוליות). זה מקל גם על מערכת הנשימה, וטוב לזרימת הדם. בתור אחת שישנה כבר שנים על מיטה מתכווננת של הולנדיה, יכולה להגיד בוודאות שאין דבר נוח ונכון ממיטה מתכוננת, יש לי אותה כבר 17 שנים, והיא עדיין כחדשה, המזרנים מעולים מלטקס, היתה אחריות 10 שנים, וגם אחרי 10 שנים לא קורה דבר למנגנונים ולא למזרנים, אבל בכל זאת מזרן צריך להחליף מפעם לפעם. עכשיו בחדר החדש רוצה כבר להתחדש עם ריהוט חדש ומעט מתלבטת , המחקר שעשיתי בנושא, (הנושא מאד רגיש וחשוב לי כי בעבר היו לי בעיות בגב) הביא אותי למסקנה, שאם לא אוכל לקנות הולנדיה אקנה ארופלקס, כי גם זו חברה אמינה וטובה עם ידע שוויצרי שהמוצרים שלה לא פחות טובים משל הולנדיה וקצת פחות יקרים. נכנסתי לאתר שלהם והתאהבתי במוצרים, נכנסתי לחנות, המוכר השכיב אותי על מיטה- לא יכלתי לקום ממנה. כמעט נרדמתי בחנות. אני מחכה ליריד אדם ועולמו (האם יש כזה השנה?) ואלך לקונת שם , בטח יהיו מבצעים לרגל היריד. שידות מיותרות לי ליד המיטה, אבל כן רוצה קומודה יפה. מה שכן לגבי ארון, אקנה רק אצל נגר, שיתאים לנישה הקיימת. על כל הנישה עם דלתות של מראה כהה.- רואה כבר את החדר בדמיוני..... איזה כיף.