ריחות קולות וכל מיני הפתעות...

hiron

New member
ריחות קולות וכל מיני הפתעות...

אמרתי הגיע הזמן להיות רציני, מספיק עם כל הסיניות המזרובות האלה שיודעות איזה 100 משפטים באנגלית לרוב בנוסח קבוע (מאיפה אתה, בן כמה אתה, אתה אוהב אוכל סיני...וכו') הגיע הזמן להשתדרג אז התחלתי לצאת עם איזה מנהלת כספים, משכילה, רצינית, תואר שני, עם דירה משכורת מכובדת משתמשת בקוסמטיקה יוקרתית ואמרתי "זה יהיה שונה". אחרי 3 חודשים ביחד אלו הממצאים: - המקרר שלי התמלא בחמוצים, תבלינים נקניקיות עם 1000 אחוזי שומן וכל מיני דברים נוספים שהפכו אותו למפיץ ריח גופות נרקבות. לפני פתיחת המקרר אני לוקח נשימה עמוקה ולא נושם עד שלא סגרתי הרמטית. - אין לי יותר תחושה בחלל הפה. כל האוכל שאנחנו אוכלים הוא בדרגות חריפות שיכולות להרוג חיידקים אלימים במיוחד. כמו כן בחיים לא האמנתי ששני אנשים יכולים לאכול ראש שום שלם ביומיים. כל יומיים. - להשתין עם דלת פתוחה זה עניין שבשיגרה. - מה שהתחיל כגרפסים קטנים עם ניסיון להתאפק הפך תוך תקופה קצרה לגרפסים גדולים ומתגלגלים. - והשיא: ביום שבת בסיום ארוחת הערב, הגברת בלי להתבלבל הפריחה לאויר נוד קולני. לא היתה שום התנצלות על התקרית. הייתי חייב לעשות את שיחת "זה לא את זה אני". מה אני יגיד לה: "את מסריחה, גועלית ופלצנית?" אני חוזר למזרובות. שבועיים ואפשר לדלג בלי יותר מידי חשיפה לתרבות המקומית... נ.ב. - חדש בפורום. אחלה פה.

IndianaJones

New member
ראש שום ביומיים זה מעט :)

עושה רושם שאתה עושה חיים :) מה השלב הבא ? שידרוג לוייטנאמית ? אגב לדעתי הדרך הכי טובה ללמוד שפה,כל שפה,זה מהמזרובות שלא מדברות אנגלית ...

Omiz

New member
בהחלט משב רוח מרענן

תרתי משמע !
קודם כל, אח שלו, ספר לנו קצת איפה אתה נמצא בסין. ראשי שום מקובל מאד לאכול בצפון סין, אבל אוכל חריף זה בדרום, כך שבילבלת אותי קצת.... 3 חודשים זה הרבה זמן, שיחקת אותה, אבל אפשר לראות שקנית חתול בשק! תואר שני, השכלה, עבודה טובה, לא אומרים כלום, הכל זה מידת החשיפה שלה למערב ולמערביים. לדוגמא, אם היא יצאה עם סטודנט מערבי כשהייתה סטודנטית וכבר אז הוא אמר לה שזה מגעיל, סביר להניח שהייתה נחסכת לך החוויה האור-קולית. חוץ מזה היא בסדר?
ברוך הבא !

IndianaJones

New member
יפניות ...ושום

א. יש להן רגליים עקומות. ב. הן דפוקות בראש. הו אוישי נה . ג. בסין אני מניח שקל יותר למצוא סיניות. ד. אישית אני בכלל לא סובל את הצפוניות,סיניות,יפניות,קוריאניות ואפשר לצרף לזה גם וייטנאמיות . מעדיף את הדרומיות ... ה. על טעם ועל ריח ... שום-דבר נפלא ! האנטיביוטיקה של הטבע ! מוריד לחץ דם! כותש קולסטרולים ושאר חולירות ! מנקה את כלי הדם ! רוצח אמבות קטלני ! דוחה יתושי מלריה! הויאגרה של הטבע ... ! אבל הכי חשוב - טעים !- מרכיב חיוני בחומוס טוב ... אגב,ככה חושבים גם ברומניה,איטליה,צרפת,וספרד. צ'ילי - סצ'ואן לא ממש בדרום כמדומני ...

Omiz

New member
נתנו לסיני לטעום חומוס שהכנו

אתה יודע מה הוא אמר? שיש יותר מדי שום !

IndianaJones

New member
איך אומרים טחינה בסינית?

יש לך מושג איך אומרים או יותר נכון איך כותבים בסינית "משחת סומסום" ? שזה טחינה גולמית ? יש לי בעיה אמיתית להשיג טחינה ... וסיפרו לי שלסינים יש "משחת סומסום" שזה צריך להיות בעצם טחינה גולמית. חשבתי לקנות בצ'יינה טאון אבל לך תסביר לסיני ...

Omiz

New member
יש רוטב סומסום

שזה נקרא 芝麻酱 ZHI MA JIANG אבל זה ממש לא דומה לטחינה הגולמית...אתה מוזמן לנסות ולקנות, תגיד איך זה היה... קשה להשיג טחינה גולמית בסין, רוב החבר'ה שאני מכיר מביאים מהבית, כולל אותי. מצטער על העיכוב בתשובה, הייתי בטיסות.... דרך אגב, איפה אתה גר? איפה שאני גר, שמאלה, ימינה, צפונה, דרומה, זה צ'ינה טאון !!!

IndianaJones

New member
רחוב סומסום

אם אתה אומר שזהלא דומה לטחינה גולמית אני אאמין לך ... פעם פגשתי בבנגקוק אחת שלומדת סינית איפהשהו שם אצלכם,את הטיפ הזה קיבלתי ממנה אבל היא לא ידעה להגיד איך זה נקרא הדבר הזה ... אם זה לא דומה אז חבל על הזמן. ולשאלתך, אני גר בקמבודיה .

Omiz

New member
תנסה, אבל כשמו כן הוא

רוטב סומסום...טחינה גולמית עוברת קודם איזה תהליך של טיגון, והסרת הקליפה של הגרעינים... קמבודיה? נשמע מגניב ! עכשיו גם הבנתי למה אתה אומר שאתה אוהב יותר את הדרומיות...אני גם נוטה לכיוון הזה, בתאוריה...

IndianaJones

New member
דרומיות מול צפוניות

אני לא נמצא בקמבודיה בגלל שאני אוהב "דרומיות" ואגב אין שום בעיה למצוא בקמבודיה "צפוניות" אם רוצים ...(אגב,גם יפניות:) אני אומרתי מה שאמרי על סמך ההיכרויות שהיו לי .

IndianaJones

New member
יפניות

זכותך המלאה לחשוב כך. על טעם ןעל ריח ... היינו שמחים אם היית משתף אותנו בחוויות עם היפניות שלך ואני לא מתכוון רק לשישו ושמחו אלא לכל המסביב . ובינתיים לא נותר לי אלא לאחל לך שתחיה כמו אויאבון בהרמון מלא גיישות. -אישית אני חושב שהסיניות והוייטנאמיות הרבה יותר יפות אבל כבת זוג לחיים לא הייתי רוצה אף אחת מהן ...

Hinomaru

New member
חוויות?

תסתכל בן כמה אני בפרופיל ותבין כמה חוויות כאלה עברו עלי :)

Omiz

New member
יש נשים יפות בכל מקום

אפילו הדיילות ב-TURKISH AIRLINES נראו לי אתמול יפות בזוויות מסוימות (בעיקר כשלבשתי את הכיסוי עיניים
- סתם, הייתה שם אחת באמת חמודה!) לפי דעתי יש הבדל עצום בין סיניות ליפניות, ואני אומר את זה לא מנסיון, לצערי, ורק לפי מראה חיצוני, התנהגות, הכרות עם סיניות, ומה ששמעתי. אני יכול רק להצטער שאני לא יכול להשוות, ואני רוצה בהזמנות זו לקרוא לכולם
: אנשים ! פתחו את
כל מי שמכיר בחורה יפנית המתעניינת בבחור ישראלי, נא להפנות אותה אליי. כל אחד שיתרום כמה שהוא יכול. כל תרומה מתקבלת. ההכנסות קודש למאבק למלחמה ברווקות.

Hinomaru

New member
אני מתאר לעצמי

שאדם שרגיל להפגש עם בחורות סיניות יקבל שוק די גדול שהוא יפגש עם בחורה יפנית. אבל ניחא, גם אני מחפש יפנית!

Omiz

New member
תגיד

הגיל שלך זה באמת הגיל שלך? סתם לידע כללי...

diegok

New member
גם אני גם אני

גם אני מצטרף לבקשתו של OMIZ דרך אגב אתה לא פייר אני שלחתי לך איזה סינית אמנם לא הלך אבל מה איתי... ודווקא אצלי בטיסה הטורקיות היו לפנים

Omiz

New member
קודם כל

כששלחת לי אותה, לא ידעת שזה סינית, חשבת שזה סיני !
פגשתי אותה אתמול, דרך אגב, אחרי איזה 3 חודשים שלא ראיתי אותה... היא סיפרה לי שהיא פגשה אותך ב-HANGZHOU, איך לא שמעתי על זה? לא סיפרת כלום... העיקר רצית שאני אשלח לך תמונה...
מקווה שנעשה איזה מפגש בקרוב !

למעלה