ריחות קולות וכל מיני הפתעות...

Omiz

New member
למה רק יפניות?

אפשר גם נורבגיות, שוודיות, ארגנטינאיות, קנדיות וכו'... מה לעשות שאנחנו בסין וזה מה שיש ?

hiron

New member
אחת מרקדניות הבטן

של מסעדת 1001 לילה בשנגחאי היתה מספיקה לי כתחליף למרוקאית עסיסית...אחח איפה הימים בבסיס ליד קרית גת...

IndianaJones

New member
מאיזה תפוצה הן ?

הרקדניות במסעדת אלף לילה ולילה ? יופי של שם למסעדה ...

pagis

New member
יש מסעדה ישראלית/ערבית בשנגחאי?

ושתיהיה גם טובה? משהו עם חומוס ולא מקופסא עם שיפודים (למרות שאת זה אפשר למצוא בקלות במסעדות שיפודים הסיניות) עם סלטים, קיצור אוכל מזרח תיכוני ובמחיר שווה לכל נפש? תודה :)

פספורט

New member
אין על התאילנדיות

תעזבו אתכם מקשקושים , מי שטעם את טעמה של תאילנדית מתוקה , לא ידבר יותר על צפוניות ודרומיות . אתה מרגיש כמו מלך והיא מאושרת לשרת אותך , מדובר כמובן על התאילנדיות הכפריות ולא על העירוניות (בנגקוק) . אין הפתעות של משבי רוח ושאר ירקות. פשוט שב בשלווה על הכורסא ותראה איך הקטנה מאושרת לשרת אותך.

Omiz

New member
../images/Emo12.gif

אח שלי, אתה מחפש בחורה או משרתת?

פספורט

New member
שילוב קטלני

מה אני אגיד לך , תחשוב רגע , אם יש לך גם בחורה וגם משרתת מה פה לא בסדר ? תאמין לי שילוב קטלני.

Omiz

New member
אה, זה מבצע כזה

2 במחיר של אחד, כמו 3 בעשר? טוב לא קניתי, מה אני אגיד לך...אבל שיהיה לך בכיף...

פספורט

New member
לא בדיוק ככה

תראה , כשאתה כותב משרתת מובן שיש לכך משמעות שלילית. אבל אתה צריך להבין שבחברה התאילנדית המסורתית המנטליות שונה ואם תאמר לבחורה משרתת היא לא תבין על מה אתה מדבר. אתה מסתכל על הדברים "בעיניים מערביות " אבל כאן בדרום מזרח אסיה הדברים שונים בתכלית. שותפתך לחיים מעניקה לך את הכל כחלק מהמסורת והחינוך שקבלה . אין כאן קנייה או מבצע , אלו הם פני הדברים כאן.

Omiz

New member
אוקיי אוקיי

לא ניכנס לדיון הפילוסופי...מעניין מה שלושת התאילנדיות שעובדות איתי כאן היו אומרות ! בכל מקרה, זה מזכיר לי מערכון של ארץ נהדרת מהעונה הנוכחית (תוכנית 2) על חילופי משפחות... קבל לינק "ולינג, לינג זה תענוג"

פספורט

New member
הופתעתי

עכשיו זה נראה לי מגוחך , אתה עובד עם שלוש תאילנדיות , אני מניח שאתה נמצא כבר שנים בתאילנד ואני טורח להסביר ... האמת היא שגם אני חי בתאילנד שנים רבות ויודע דבר או שניים על תאילנד , לו ידעתי שגם אתה כך לא הייתי מגיב ומעדיף להשאיר את הדברים ללא הסכמה. תודה על הלינק לארץ נהדרת. חג עצמאות שמח .

Omiz

New member
חג שמח !

אני דווקא לא נמצא שנים בתאילנד, אפילו לא הייתי אף פעם בתאילנד, כן, זה אני...ואני לא יודע כלום על תאילנד, חוץ מהאנשים שאני עובד איתם... זהו, חג שמח!

guanyin

New member
granma remedies of japanese:

you wanted? you got!!! my jap roomie had a terrible cold this week. after an urgent call to her granma she started eating radish (yaanu tznon) in honey. when her sence of taste came back, she said it was horribe! afterwards she kept coughig, so her mother adviced her to sleep with green onion around her neck! that was yesterday - today she wasn't coughing! did it help?

Omiz

New member
למי את קוראת צנון?

בהצלחה עם היפנית וגם בטיול...

Omiz

New member
ואני חשבתי לתומי

שאת יוצאת למקומות נידחים... פתאום יש אינטרנט, למה לא? מותרות...

למעלה