ריטה ואולארצ'יק ב-
אנשים

just chenis

New member
אעעע תודה תודה תודה ../images/Emo47.gif

עכשיו אני אוכל לראות את זה כמה שאני ארצה.. כבר אמרתי לכן שאתן מלכות נכון?! כן אמרתי

McFly rullz

New member
../images/Emo47.gifשיואיואיאאיאו

כ''כ תודה@!!!! שאני עשיתי בוידאו זה היה קטעים קטנים ותפס הרבה מקווום תזכו למצוות!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומגגגגג תודה$%@#$../images/Emo47.gif

אתן כאלה מלכות, תודה3>

עינבוש!

את כזו מאמי תודה ששלחת לי.... דנה לא עמדה בזה.... חבל שדני לא זכה-גם בזה דנה לא עמדה...

butbut

New member
../images/Emo207.gifאני מאוהבת!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif!!!!!!!

בשיר הזה! אני לא מפסיקה לשמוע אותו כמו איזו משוגעת! הוא ממש ממכר!! >< שמעתי אותו כבר 8 פעמים..ברצף..הוא פשוט יפה=] XDDD.. התחרפנתי רשמית!
לא-תמיד הייתי כזאת

kelly7i

New member
יש לך אותו אולי על המחשב?

הוא נראלי ממש ממש נחמד!D: ~ואני חיבת חידוש שירים~

butbut

New member
חח כע-אני יעלה אותו בנצל"ש הבא כי עכשיו

אני עפה-ובטח עד שאני יעלה יהיה בשרשור של הנצלשים הזה הצפה-כמו תמידXDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואוו איזה שיר חמוד, אהבתיD:

O0NoNi0O

New member
איך הוא מנגן מוזר!!

יענו כשהוא מנגן בפסנתר הוא כולו זז, כאילו הוא עושה משהו אחר....^"" אבל יש לו קול ממש יפה.

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifבת-אל!../images/Emo36.gif

את מעלה היום ב- 00:01 את הפיק? האם אני צודקת? כי אם את מעלה רק מחר אני צריכה לדעת לא להשאר פה עד 12 חחXD

butbut

New member
../images/Emo205.gifאני חוששת שאני נאלצת..

לאכזב אותך-שכחתי שהיום יום שניXD...ובדיוק עכשיו אני עוברת על הפרטים האחרונים.. [נו,מחיקה-הוספה-תיקון טעויות-תיקון מילים גבוהות מידי-וכו'...].. אז לא נראה לי שאני יסיים עד 12:01..אולי ב-12:30 אני יסיים..אבל זה לא בטוח. מקסימום אני יפרסם את זה מחר בבוקר:]

kelly7i

New member
לאלא מחר, היום!

תמשיכי לעבוד על זה בשצף מרץ! חח אין אני כל היום חיכיתי לזהXD בקשה=[ כי אם לא תעלי את זה היום בלילה אז אני ילך לישון ב-12=[ ואני ממש רוצה לקרוא כברXD

למעלה