../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifAnd I'm BACK../images/Emo70.gif
הלווווו בננותתתתתתתת =]] התגעגעתי כל כךךךךךךךךך
אין לכן מושג איזה כיף היה הטיול הזההה! [וכן אני חזרתי לסבתא שלי כי הבית עדיין לא גמור
] טיול לאילת...זה נשמע כיף, זה כיף, אבל לא ממש. למה בגלל המסלולים...הם היו ממש קשים..בעצם רק הראשון, הרבה ירידות תלולות וחסרות היגיון שיכולות להרוג אתכן....אבל בסופו של דבר זה ממש כיפי והיו הרבה הרבה צחוקיםםםם!!
היה קטע שהיה צריך לזחול מתחת לכזאת קשת ממש ממש קטנה..מתחת יש רק חול ותקרה בגובה של איזה מטר ועשרים XD נשבעת לכן כמעט ולא הצחלתי להדחס לשם עם כל השומםן שלי XDD וילדה אחת מאזה צרחההההה ואני פצועה....באצבעות....אתן שואלות למה...אני אגיד לכן למה..כי איזה ילדה מטומטמת חסרת חיים מהכיתה שלי החליטה לדרוך לי על האצבע במשך 2 דקות כאשר אני צועקת לה "ואי את דורכת לי על האבצעעעעע זוזייייייייייי" שעה אני ככה והיא לא שומעת...התקלף לי העור וזה ושמתי פלסטר.. אח"כ באחד הסלעים שהחזקנו בהם דפקתי את הציפורן והיא נשברה..מאיפה? מהבשר היא התחילה להתקלף אז ירד לי מלא דם מתחת לציפורן....וכל כך הגוף כואב לי חוץ מהשיער
[שעשיתי בו פן אתמול
] פאקינגג 7 שעות נסיעה לקח לי עד לקרית ביאליק בחזרה..כל הדרך שמעתי מוזיקה כמובן והיו מלא צצוקים יכ עבדנו ועשינו דברים לילדים שישנו XDDD וצילמתי הכל בוידאו שאני יעלה ד"א ליוטוב ברגע שאני אהיה בבית וגם אני אראה לכן תמונות רק בשבוע הבא
טיול אחרון אוף
היה לנו דיסקו אתמול, והיו ביםםםםםם היה כיף...חבל שנגמר.. ובכלל בחדרים איזהצחוקים כל הלילה טיילנו ושיגענו את המורים חחח היה כ"כ קורעעע חשבתי שיהיו איזה כמה דפים פה שאני אחזור או משו ויש רק אחד XDD יופי אני לא צריכה הרבה להתעדכן..ריפרפתי קצת עכשיו וראיתי אבל לא העמקתי..אולי אח"כ
בכל מקרה....אני שמחה שחזרתי סוף סוף הביתה [של סבתא..] ושחזרתי גם לבית השני שלי.....אתן
מי שקראה
XD