21
ד דניאלוש16 היחידה New member 12/11/07 #36 תמונות מדהימות../images/Emo70.gif איזה שירים היא שרה.. עם כל אחד מהמתארחים?..
ל לפני שהלילה נגמר New member 12/11/07 #37 ממה שהבנתי, עם מירי מסיקה היא שרה את "עד שתעזוב". לאחר מכן, מירי שרה לבד את "לשם". את השאר אני לא יודע
ממה שהבנתי, עם מירי מסיקה היא שרה את "עד שתעזוב". לאחר מכן, מירי שרה לבד את "לשם". את השאר אני לא יודע
ל לפני שהלילה נגמר New member 12/11/07 #38 בבקשה../images/Emo26.gif ריטה ועברי ביחד - "בוא" / עברי לבד - "זכיתי לאהוב" ריטה ומירי ביחד - "עד שתעזוב" / מירי לבד - "לשם" בנוגע לנינט אין לי מושג
בבקשה../images/Emo26.gif ריטה ועברי ביחד - "בוא" / עברי לבד - "זכיתי לאהוב" ריטה ומירי ביחד - "עד שתעזוב" / מירי לבד - "לשם" בנוגע לנינט אין לי מושג
D Dug E New member 12/11/07 #39 ../images/Emo26.gif עם שלומי שבת - ערב כחול עמוק שלומי לבד - בגלל הרוח וטרפטוני עם נינט - שביל הבריחה נינט לבד - הכל יכול לקרות עם מירי - עד שתעזוב מירי לבד - לשם עם עברי - בוא עברי לבד - זכיתי לאהוב
../images/Emo26.gif עם שלומי שבת - ערב כחול עמוק שלומי לבד - בגלל הרוח וטרפטוני עם נינט - שביל הבריחה נינט לבד - הכל יכול לקרות עם מירי - עד שתעזוב מירי לבד - לשם עם עברי - בוא עברי לבד - זכיתי לאהוב