אלבום שמיני-רמי וריטה המופע המשו תף
P PRINCESS GINA New member 13/2/07 #31 ../images/Emo35.gif מה פשר הסיכום הזה דבר כזה בדרך כלל עושים בפרישה של אותו זמר שיהיה....
P PRINCESS GINA New member 13/2/07 #34 אל תהיה עצוב../images/Emo140.gif אני דווקא אהבתי את זה... פשוט לא הבנתי..יש איזשהי סיבה מיוחדת לסיכום הזה קרה משהו חדש אולי זאת רק אני שלא כל כך מבינה אבל אני אוהבת את מה שעשית..
אל תהיה עצוב../images/Emo140.gif אני דווקא אהבתי את זה... פשוט לא הבנתי..יש איזשהי סיבה מיוחדת לסיכום הזה קרה משהו חדש אולי זאת רק אני שלא כל כך מבינה אבל אני אוהבת את מה שעשית..
K KING האחד1 New member 13/2/07 #35 ../images/Emo24.gif חשבתי שתאהבו את הסיכום... וגם רציתי להפעיל את הפורום בצורה נחמדה...
ט טל טל 20 New member 13/2/07 #36 מדהיםםםםם ../images/Emo45.gif כ"כ יפה...אהבתי בגדול !!!!!! יישר כוח!
P petit New member 14/2/07 #38 אהבתי לא חושבת שזה סיכום קריירה ולעיתים חייבים לעצור ולעשות סיכום ביניים אין ספק שהיא הספיקה הרבה והשיגה בזכות כישרון רב- המון. מה חסר לנו? מפגש פרטי עם מעריצים-לא אחרי הופעות כשהיא מותשת (צחר אני עדיין מחכה ) בן (פולניה שכמוני.....) הופעה אינטימית סטייל שלמה ארצי/רמי -בזאפה או כל מקום אחר עבור מקסימום 400 אנשים דואט עם משי תקליט ועוד תקליט ועוד תקליט....
אהבתי לא חושבת שזה סיכום קריירה ולעיתים חייבים לעצור ולעשות סיכום ביניים אין ספק שהיא הספיקה הרבה והשיגה בזכות כישרון רב- המון. מה חסר לנו? מפגש פרטי עם מעריצים-לא אחרי הופעות כשהיא מותשת (צחר אני עדיין מחכה ) בן (פולניה שכמוני.....) הופעה אינטימית סטייל שלמה ארצי/רמי -בזאפה או כל מקום אחר עבור מקסימום 400 אנשים דואט עם משי תקליט ועוד תקליט ועוד תקליט....
P PRINCESS GINA New member 15/2/07 #40 ../images/Emo99.gifדואט עם משי../images/Emo99.gif אני יהיה ממש מאושרת לשמוע את זה... אחרי איך שהיא שרה לנו ב-ONE בהופעה האחרונה!!!!
../images/Emo99.gifדואט עם משי../images/Emo99.gif אני יהיה ממש מאושרת לשמוע את זה... אחרי איך שהיא שרה לנו ב-ONE בהופעה האחרונה!!!!