איכות גרועה, אין מצב לריטוש
א א פ ק ט ה פ ר פ ר New member 18/11/07 #21 ../images/Emo207.gifמי שבא לו לרטש\לתקן.../images/Emo3.gif אני יודעת בעיקרון שזאת לא בקשה רגילה וזה. אבל מי שיודע ורוצה לאתגר את עצמו (עד כמה שזה נחשב אתגור ) אם אפשר להעלים את הברווז שנדחף מלפנים (ואולי גם זה מאחורה),כי חבל יצאה תמונה יפה. מראש אתם באמת מוכשרים פה.
../images/Emo207.gifמי שבא לו לרטש\לתקן.../images/Emo3.gif אני יודעת בעיקרון שזאת לא בקשה רגילה וזה. אבל מי שיודע ורוצה לאתגר את עצמו (עד כמה שזה נחשב אתגור ) אם אפשר להעלים את הברווז שנדחף מלפנים (ואולי גם זה מאחורה),כי חבל יצאה תמונה יפה. מראש אתם באמת מוכשרים פה.
M mayarub New member 18/11/07 #22 מצטערת העלמתי את הצל חחחח את זה עוד לא למדתי מקווה שיצא אמיתי......כזה ובלי טעויות שרואים מקרוב
M mayarub New member 18/11/07 #24 פשששששש ללא מילים נלו כמובן שאני נותנת את הקרדיט לך אתה זה שלימדת אותי ל"להעלים" עצמים" למרות שהתוצאה שלי יצאה לא הכי אבל אני מתקרבת ל"לדעת" ולהיות "משופשפת" כמוך הלואי איכשהו יכולתי להשאיר את הצל אבל לא רצתי להכנס לזה זה גונב את כל זמני היקר.....
פשששששש ללא מילים נלו כמובן שאני נותנת את הקרדיט לך אתה זה שלימדת אותי ל"להעלים" עצמים" למרות שהתוצאה שלי יצאה לא הכי אבל אני מתקרבת ל"לדעת" ולהיות "משופשפת" כמוך הלואי איכשהו יכולתי להשאיר את הצל אבל לא רצתי להכנס לזה זה גונב את כל זמני היקר.....
א א פ ק ט ה פ ר פ ר New member 18/11/07 #25 אתם ענקיים../images/Emo70.gifאין אין עליכם.../images/Emo47.gif שניכם עשיתם עבודה נפלאה אין מה להגיד.. מאיה - (משערת את שמך לפי הכינוי ) יצא מגניב לגמרי לא נורא שיצא בלי צל ובכלל לא רואים שום טעויות,לפחות לא אני. NLO -שאת שמך אני לא יכולה לנחש עקבתי אחרי העיצובים שלך פה..ואין מה להגיד אתה מוכשר בטירוף אז תודה לשניכם,לא יכולתי לבקש משהו טוב יותר.
אתם ענקיים../images/Emo70.gifאין אין עליכם.../images/Emo47.gif שניכם עשיתם עבודה נפלאה אין מה להגיד.. מאיה - (משערת את שמך לפי הכינוי ) יצא מגניב לגמרי לא נורא שיצא בלי צל ובכלל לא רואים שום טעויות,לפחות לא אני. NLO -שאת שמך אני לא יכולה לנחש עקבתי אחרי העיצובים שלך פה..ואין מה להגיד אתה מוכשר בטירוף אז תודה לשניכם,לא יכולתי לבקש משהו טוב יותר.
M mayarub New member 18/11/07 #26 wow איזו תגובה מקסימה תודה תודה בכיףףףףף הכל בזכות נלו כמובן הגעתי לתוצאה הזאת.......