רייטינג

רייטינג

תגידו, מישהו יודע איזה רייטניג יש לסדרה? נקודה מענייננת תודו, אפילו שכולנו בטח מודים לאלוהי המסך הקטן שפה לא פעלו, בעיקרו של דבר, עפ"י שיקולי רייטינג. ובכלל נקודה מעניינת לדיון - עד כמה רייטינג חשוב בסדרות איכות?

נעמי 1

New member
אני מתכוונת...

שאני לא צופה בסדרות בגלל הרייטינג. יש סדרות שאני לא רואה בכלל (למרות שיש עליהן בקורות טובות). לאחרונה, צפיתי בסדרה "מלאכים באמריקה" ולמרות הביקורות המעולות, נטשתי אותה.

אני גם מרוב אנטי לרייטינג במשך ..

..הרבה זמן לא הסתכלתי על סיינפלד, סופרנוס, סקס והעיר וכאלה כי אמרתי שאם יש עליהן באז ורייטינג הן בטח לא יעניינו אותי, אבל כשכן נתתי לזה הזדמנות אז ראיתי שאלה תוכניות טובות על אף שאין ריינטינגיות. חוץ מזה יש איכות ויש איכות. יש רייטינג ויש ריינטינג. כמו שבאוכל לעיתים בא לך להתענג על המבורגר פשוט אך עסיסי (סורי על הדימוי אם מישהו פה צמחוני), אך לפעמים אתה מחפש איכות יותר "גורמה". אני מניח שכל אחד מאיתנו צופה לעיתים בתוכניות ריינטינגיות ולפעמים די אם יש פלח צר, אך בכל זאת, והפורום הזה מוכיח, שנחמד לנו שאנחנו בתוך באז מסוים, שאנו יודעיום שאי שם מסתכלים ואוהבים עוד אנשים רבים את התוכניות שאנו צופים, ושאפשר לחלוק את חוויות הצפייה. וחוץ מזה, יש את המימד החברתי - עולם שבו לתוכנית כמו "בטיפול" יש רייטינג של 10% במקום 5% בואו נגיד ולמיס אוניברס יש 15% במקום 25% הוא עולם טוב יותר. יום טוב ושבוע טוב לכולם!

תסמונת הארי פוטר

כמעט לא קראתי בגלל הפופולאריות, ובסוף קראתי ואהבתי עד מאוד. לא צריך להשתעבד לרייטינג משום כיוון - גם לא מכיוון האנטי. מצטרפת לברכות השבוע הטוב!

לגבי הסרטים,

שני הראשונים היו מאוד לא טובים בעיניי, ואת השלישי אהבתי (במאי אחר). את הספרים אני אוהבת יותר, ובעיקר את השלישי והרביעי.

Secret17

New member
בטח הרייטינג נמוך, אחוזים בודדים.

אבל הביקורות כ"כ טובות (ובכמויות!), אז אני חושב שעבור HOT זה מחפה אפילו אם הסדרה מקבלת 2% רייטינג

noritch5

New member
גם אני חושבת ככה.

רוב המתבגרים לדעתי לא מתעניינים בתכנית כזאת וזה חבל, אני מקווה שלפחות הרבה מבוגרים יחסית צופים בתכנית, ולא פלא שהביקורות טובות כל כך בעקבות תכנית כזאת.

Secret17

New member
כן, אני חושב שאני המתבגר היחיד ../images/Emo3.gif

לאחר בירור קצרצר ב"דה מרקר" - 60,000 צופים בסדרה מידי יום על פי הנתונים שהתפרסמו שם.

S m e l l y Cat

New member
מה פתאום../images/Emo108.gif

אני בת 14 ואני רואה. וגם הרבה נערים ונערות בגילי שאני מכירה רואים ונהנים מהסדרה..

סלינוש

New member
דווקא מתבגרים

להערכתי יכולים מאוד להנות מהסדרה הזו, ובקרב חבריי יש לא מעט שצופים בסדרה...

מעניין כמה זה 60,000 ..

.. באחוזי רייטינג. בכל אופן נראה לי סבבה של מספר אפילו אם זה אומר שזו לא הצלחה ריינטיגית. מצד אחד לא אכפת לי אם הסדרה "נוצרה רק בשבילי". ובכל זאת, נראה לי חשוב שסדרות איכות - סופרנוס, סקס והעיר הגדולה וכו' - ינסו להפיץ את הבשורה כמה שיותר כל עוד זה לא פוגע משמעותית בתוכן. אני מאמין שישנו שביל זהב של איכות וכמות וחשוב לקלוע אליו כמה שיותר

למעלה