ריין הזהב...

LLRO

New member
המנעול?

אני חושבת שזה יה כדי להמחיש את זה שעבר הרבה זמן. הם עושים את זה הרבה פעמים(קטעים של דגש על הזמן שעבר) אני חושבת שזה בשביל להפריד את זינה הרעה מזינה הטובה. אני דווקא כן יכלוה להבין את עניין האהבה לגבריאל, היא מקרינה איזשהו שקט ושלווה פנימיים שאפשר לחשוב שהיא באמת טהורה כמו שזינה מציגה אותה... בניגוד לזינה שכמה שהיא לא תנסה, הרוע פשוט יוצא מהאוזניים... כמובן שאני אוהבת את זה ואבל כנראה שיש אנשים שמסיבה לא ברורה רואים את זה כתכונה שלילית... אני לא זוכרת מתי ואיפה אבל זינה אמרה פעם שגבריאל עברה הרבה בחיים שלה אבל היא לא שונאת את כל העולם כי ככה זה עם אנשים טובים. ואחרי שהיא אמרה את זה חשבתי כמה זה נכון וכמה רואים את זה. אין מה לעשות, גם אני אוהבת הרבה יותר את זינה אבל גבי מיוחדת בצורה שפשוט אי אפשר להתעלם ממנה. ובקשר לזה שלזינה אין סיכוי לנצח את גרינדל ועוד שיש לו את הטבעת אז אני חושבת שברונהילדה הציגה את יפה ("זו משימת התאבדות") זאת אומרת, זה לא שזינה הלכה לשם במטרה למות, זאת פשוט משימה שאין לה סיכוי לנצח בה. אבל אז מגיע שוב הקטע עם זינה הטובה וזינה הרעה וכולנו יודעים שזינה הטובה מקדישה את חייה לכיפור על המעשים של זינה הרעה ולכן זינה הייתה חייבת ללכת להתמודד מול הגרינדל. אבל יש רק דבר אחד שאני לא מבינה
למי שלא ראה בסטאר מאז שזינה הפכה את גרנהילדה למפלצת ועד שהיא מחזירה אותה להיות בת אדם שוב יש לפחות שלושים שנה אבל בכול זאת היא נראת בדיוק כמו שהיא נראתה לפני שזינה הפכה אותה למפלצת. זה אומר שבמשך שלושים שנה היא נשארה בדיוק אותה הדבר... זה רק אני או שזה לא כל כך הגיוני?

Dafi the Mighty

New member
ובכן אני חושבת שזה מאד מוזר.

מילא ברונהילדה, באמת, את ברונהילדה אני יכולה להבין כי היא לא פגשה מישהי כמו גבריאל (נראה לי לפחות) ובתור אחת שמעריצה את זינה- ולא מכירה את הזינה הטובה אלא את הרעה, אז בטח יש בה... רוע מסוים?
אבל בייוולף שבקושי ראה את גבריאל כמה שניות והופ? הוא מאוהב? זה קצת... מגוחך. קצת מאד מגוחך. אני לא מלכלכלת פה על גבריאל, אני פשוט לא מבינה איך זה שתוך כמה שניות הוא מאוהב בה? וממש... אוקי,
בהמשך ההודעה על שני הפרקים הבאים ועל הפרק You Are There: הוא מוכן להקריב את עצמו למענה כל כך מהר! מתאהב בה כשהוא בכלל לא הכיר אותה, זה ממש מגוחך! ועוד אותו לקחו בתור הדמות המאוהבת- כשבYou Are There זינה וגבריאל באו אליו והוא בקושי התייחס לגבריאל אז זו הייתה הדוגמא שלנו שהאהבה יצאה מהעולם. והוא בכלל לא הכיר אותה! אני מאד לא אוהבת את הקטע הזה. ובקשר למה ששאלת, גם אני חושבת שזה לא כל כך הגיוני... היא אמורה להיראות יותר זקנה... לא יודעת. טוב נו, נתגבר...

LLRO

New member
יפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

טוב, אני מניחה שזה עניין של טעם אבל אם אתם שואלים אותי אז גרנהילדה ממש מכוערת! הפה שלה מעוות לגמרי... מההתחלה לא הבנתי למה כולם אומרים שזינה לקחה לה את היופי. היא יפה יותר בתור מפלצת מאשר בתור בת אדם... טוב אני מגזימה, אבל היא ממש ממש מכוערת! (לפי דעתי)

Dafi the Mighty

New member
חחחח...

אני מסכימה איתך. גם אני לא חושבת שגרינהילדה יפה. זינה לקחה גם את האנושיות שלה, אז ככה היא מפלצת...
אני לא אוהבת אותה.

למעלה