רייצ'ל קרפאני בקיין.

ברור שלא!

ציפיתי להבעות פנים שמייחדות את הדמות שהיא עושה עכשיו. הרבה שחקנים נופלים בזה. טום הנקס למשל, אין לו מנעד רחב של הבעות פנים.

את לא כ"כ החלטית...

פעם את טוענת שהמשחק שלה נפלא ופעם את טוענת שהיא מונוטונית בהבעות פניה....תחליטי

האחד לא קשור לשני

חשבתי ועודני חושבת שהיא שיחקה את ג'ודי בבנות מקלאוד מעולה. טענתי היא שאם היא מחליפה תפקיד, היא צריכה להחליף גם הבעות פנים, אבל הבנתי שהדמות של בקיין דומה מאוד לדמות של ג'ודי, וזאת הסיבה שלא הבחנתי בשינוי בהבעות הפנים. תיקון טעות, אני לא טענתי שהבעות הפנים שלה מונוטוניות, רק שהן חוזרות על עצמם. אלו שני דברים שונים.

אסביר למה אני מתכוונת

בגדול אני חושבת שמנעד הבעות פניה רחב ולא מונוטוני, אלא שאני ראיתי דימיון בין הבעות הפנים שלה כג'ודי לבין הדמות שלה בקיין.

כן? באמת?

בתור שחקנית את בטח יודעת שלכל דמות צריכה להיות הבעות פנים שמייחדות רק אותה. ואם היא משחקת דמות אחרת, אז הבעות הפנים שלה צריכות להיות תואמות את הדמות אותה היא מגלמת. את לא חושבת כך?

GiRiLy

New member
זה בגלל...

שאת רגילה לראות אותה כג'ודי, גם אני לא ממש שמתי לב להבדל וזה בגלל שהדמות שהיא משחקת שם היא די דומה לדמות שהיא שיחקה בבנות מקלאוד. אין ממש דרך אחרת לעשות את הדמות הזאת. במידה והיא תתצליח בארה"ב, נזכה לראות אותה בדמיות אחרות ואז נוכל לשפוט.

../images/Emo45.gif

סבבה. אני לא ממש מכירה את הסדרה, חוץ מהקטע הקטן שראיתי פה. אני מאחלת לה המון הצלחה בארה"ב ושתשחק מגוון רחב של תפקידים

אז יש המון שחקנים שלא יעזור יש להם הבעה אחת

תשימי לב לזה, את מדברת על רמות אחרות לגמריי, את מדברת על טום הנקס שבאמת יש לו הבעות שונות כי מה אומר לך? הוא ברמה אחרת, אין פה מה להשוות! רייצ'ל היא שחקנית אוסטרלית שבתכלס לא הגיעה להוליווד אפילו, אז תאמיני לי מה יש פה להתפלא? היא שחקנית רגילה .

ראית את הסרט גרין מייל?

בסרט טום הנקס סבל נדלקת בדרכי השתן, אבל לא ראו כמה הוא סובל כי אין לו מנעד רחב של הבעות פנים, וזה בסדר, באמת אין הרבה אנשים כמו ג'ים קארי שהפנים שלו כמו פלסטילינה. ואני באמת מאחלת לרייצ'ל להגיע להווליווד ולהצליח שם.

אז רגע, אני לא ממש מבינה מה את אומרת פה

מצד אחד את אומרת שהבעת פנים מונוטונית היא דבר לא טוב, אבל פה את דווקא מציינת את טוס הנקס ואומרת איך לא ראו שהוא סבל בגלל הבעות הפנים שלו?! (לא שאני חושבת שיש קשר בין זה לזה, לדעתי הוא פשוט התעלה על עצמו וידע שהוא מחוייב לעבודה אז לא הזיז לו שיש לו דלקת בדרכי השתן הוא שחקן) בקיצור לא ממש מובן לי מהדברים שלך לאן את חותרת, כי מצד אחד את אומרת שזה רע במקרה של רייצל ומצד שני את אומרת שזה טוב במקרה של טום הנקס. אז אממ התבלבלתי

גם אני מאוד מבולבלת, בתכלס הבמאי

הוא זה שאומר לשחקן איך להתנהג וכל תנועה והבעה הבמאי מדריך....השחקנים הם בובות שמשחקים איתן...

סדר בדברים

א. בסרט גרין מייל לא לטום הנקס היה דלקת בדרכי השתן אלא לדמות שהוא שיחק. וכן היה צריך לראות את הסבל על פניו, אך כיוון שהוא שחקן שאין לא מנעד רחב של הבעות פנים לא ראו עליו. ב. טענתי לגבי רייצ'ל הייתה שאותם הבעות פנים של ג'ודי הייתה לה גם בדמות ששיחקה בקיין. ג. בסך הכל הבאתי את טום הנקס כשחקן שלא משנה איזה סרט יעשה תמיד ישחק אותה דמות, ואני לא רואה את זה לחיוב באף שחקן. מקווה שהצלחתי יותר טוב להסביר את עצמי.

למעלה