רייצ'ל קרפאני בקיין.

מה??? שנבין...

אני ממש מבולבלת... בואי נעשה סדר בדברים 1) את היית זו שאמרה שאין לה הכלים להעריך מבחינה מקצועית שחקן 2) טום הנקס??? אותו טום הנקס השחקן הסופר מוערך, זה שזכה באוסקר והיה מועמד להרבה אחרים, אותו טום הנקס אינו יודע לשחק??? אהמ... רוחמה, מה עובר עלייך לאחרונה???

בואי לא נלך להכללות גדולות

דיברתי על נקודה מסוימת שלדעתי טום הנקס לא שיחק בה טוב. אני לא אמרתי שהוא לא שחקן מדהים ומוערך. לגבי הנקודה השניה, כצופה בטלוויזיה, אני בהחלט יכולה לדעת מה שחקן משחק ומתי הוא מזייף, למרות שמעולם לא בחנתי שחקנים לאודישן.

בגרין מייל טום הנקס לא ידע לשחק?

נו, באמת? אין סרט שטום הנקס לא יודע לשחק , אין מה להשוות בינו לבין רייצ'ל וכפי שנזכיר לך הם עובדים לפי מה שאומרים להם וכפי שאני מבינה אותך את אומרת שרייצ'ל היא לא שחקנית טובה? כי זה מה שאת בעצם רוצה להגיד.... היתה לה דמות מסויימת ודרישות מסויימות לתפקיד וזה מה שביקשו ממנה ולדעתי היא נראית בוגרת יותר, אישה יותר!

אני מקווה שהפעם אצליח להבהיר את דבריי

ברצוני לדייק במילותיי: לא אמרתי שטום הנקס לא יודע לשחק, או שהוא שחקן גרוע או כל מיני דברים כאלו: אמרתי שלא ראו שהוא סובל כשלדמות שלו הייתה דלקת בדרכי השתן, וזאת בגלל מנעד פנים צר למדי. לא אמרתי שרייצ'ל לא יודעת לשחק, או שהיא שחקנית גרועה, בסך הכל שאלתי את חברי הפורום, האם הם חושבים שלדמות שלה בקיין יש אותם הבעות כמו לדמות שלה בבנות מקלאוד. זה הכל. ולסיום הוספתי שיש שחקנים שלא משנה איזה דמות הם עושים, תמיד כל הדמויות שלהם נראות אותו דבר.

רוחמה את חוזרת על חוסר ההחלטיות שלך

דברייך היו ברורים גם לפני כן. אבל כשמגדירים שחקן כאחד שאין לו הבעות פנים מרובות או בלא יודע להעביר תחושת כאב כשהוא סובל לכאורה, בעצם אומרים זהו שחקן גרוע.

../images/Emo45.gif

אבל בחיים אין שחור ולבן. ומשחק זה לא משהו חד משמעי, כמו שאני רואה את זה. בסצינה אחת רואים חסר מסוים במשחק, ובסצינה אחרת, נהנהים מרמת המשחק. וזה אפילו יכול להיות באותו סרט או סדרה

משחק זה לא "החיים"

ושחקן טוב תמיד יתן תחושה של "אמיתיות" במשחק שלו. שחקן בינוני, לפעמים כן ולפעמים לא שחקן גרוע, בלתי אמין יום טוב

GiRiLy

New member
רייצ'ל...

לפי דעתי ראינו אותה מגלמת כל רגש אפשרי במשחק שלה בבנות מקלאוד.(ואולי יש מקום לעוד הפתעות) ובכלליות אפשר לראות את זה בפרק THE PEARL.

JuSt A d i

New member
אני דווקא לא חושבת שהיא דומה

היא מאוד בוגרת כאן הרבה יותר מהדמות של ג'ודי

JuSt A d i

New member
אני דווקא לא חושבת שהיא דומה

היא מאוד בוגרת כאן הרבה יותר מהדמות של ג'ודי

למעלה