ריכוז התמונות של אפריל מהתוכנית.

עאאאללקקקק

לדעתי זה מהקטעים האלה שג'ניס מ=ק=נ=א=ת בהמתמודדות שהם יותר יפות ממנה (לא שזה ממש קשה
) וזו אחת התמונות הכי יפייפיות בהיסטוריה ובטח בעונה השנייהההההה

אני באופן אישי ממש לא אהבתי את אפריל

אבל שכחתי שאצלך, פשוט, דעות של אחרים לא קיימות. גם אם הם אנשים שמבינים קצת יותר ממך [AKA כל שופט שאמר משהו רע על מתמודדת שאהבת]

ברור שכל שופט אומר משהו אחר

נגיד ניג'ל חשב שהיא מדהימה אבל בקטע הזה ובכלל בעונה לא קשור שאני מת עליה הרגשתי שג'ניס באמת קינאה בה ולא פירגנה גם כשכל השאר כן ובלי סיבה..
יש תקטעים האלה לג'ניס לפעמים תחשוב על זה.

NP16

New member
וגם לטיירה במקרה יש את הקטעים האלה?

נו באמת מה יש לג'ניס לקנא ,הבנות לא יגיעו לרבע מההצלחה שלה גם אם הן יותר יפות ממנה. ולטיירה בכלל בכלל אין מה לקנא. (אבל לטיירה יש קטע אחר,לפנות לקהל האמריקאי וכל זה.)

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifהתמונה האהובה עליי שלה.

לא מבינה איך העיפו אותה.באמת שלא.

יצירת אומנות. פעם אהבתי אותה ממש

עכשיו קצת פחות. אבל מה שבטוח הם היו צריכות להיות בגמר ולא שנדי או יוהאנה האלה
אני בחחיייייייייייייייםםםםםםם לא יבין מה עבר לטיירה בראש שהיא העיפה אותהההההההה ההדחה הכי לא מוצדקת שהייתה תהייה או לוידע מה בANTM ואני לא ישכח את זה לטיירה לעולםםםםםםם!!@# ומה התירוץ?? "את אנליטית מדי (מה זה בכלל) ואת ביימת את הצלם יותר מדי ואת חושבת על התמונות יותר מדי" פשוט פ=א=ת=ט. אם היא הייתה זוכה היא הייתה הזוכה האהובה עלייי אחרי דניאלללללליל וניקוווווווווול

NP16

New member
אפריל נראית ישנה../images/Emo6.gif מרסדס מדהימה פה.

שלא תבינו אני חושב שאפריל מצוינת אבל ממש לא תמונה נהדרת שלה כמו שזכרתי..

NP16

New member
דוגרי הן דומות פה.אפריל הימנית.

גם לא רק שהיא ישנה,(אני יודע מה ההבדל בין תשוקה עם עיניים סגורות שזה מרסדס,לישנה!) הפרופיל שלה לא מעולה במיוחד,לא יודע להסביר,לא אהבתי אותה פה. זכרתי את זה מדהים כנראה בגלל מרסדס.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifתודה רבה!../images/Emo47.gifאתה מלך!

מאיפה אתה משיג את כל התמונות?

אוף ההודעה ברחה:( קיצר אמרתי ש:

היאאאאאאאאא הזוכככככככככככה לנצחחחחחח של עונה 2: ANTM C.2 is.................. A=P=R=I=L משאירה את כולם מאחורה
ואם היא הייתה זוכה היא הייתה הכי אהובה עלייייי אחרי דניאאאאאאאאאליייייייי כמובן ביחד עם ניקוללללללללי המדהימה. ותודה ענקית לך שאתה א=ל=ו=ף......ומקסיםם

NP16

New member
מה?למה אמרתי את זה?../images/Emo6.gif

בטח התלהבתי כי לא זכרתי את התמונה ^^אבל זה לא מה שהכי אהבתי

למעלה