ריכוז ענייני חום ה-

אני ממש לא מבינה

החום שלי ממש לא ממשיך לעלות אלא להשאר באותו המצב אלא אם כן הוא עלה ביום שלישי מ - 36.04 ל - 36.40 היום הוא 36.37 ונוזל חלבון הביצה נעלם מה זה אומר אני ממש מבולבלת ואגב יש לי רגישות מורגשת מאוד באזור החזה מרוכז במקום אחד בלבד

פופסיקל

New member
יצאתי מדעתי - תיכף אשוב../images/Emo70.gif

כבר כמה ימים שאני לא כותבת ולא קוראת את הנעשה כאן, מחוסר סבלנות מובהק! ביום חמישי היו לי כאבים בצד ימין, וביום שישי כאבי בטן, כמו של מחזור, רק קצת יותר חלשים. מהיום הראשון של הוסת החום שלי היה 36.4, ביום חמישי (היום ה-15 למחזור זה) עלה החום שלי ל-36.7, אח"כ יומיים 36.5, 36.7 ביום ראשון, וכבר שלושה ימים הוא 36.8 (זהו החודש השני שלי ללא גלולות). מיום ראשון יש לי בחילות, והחזה שלי התנפח, וכן עייפות כזו שאיך שאני באה הביתה אני נוחתת למיטה (אבל אולי זה רק המתח?) מה זה אומר? חוץ מזה שאני משתגעת?
מתי כדאי לעשות בדיקה? והאם בדיקת דם תזהה מהר יותר מבדיקה ביתית? זקוקה בעיקר לעידוד, הרי אין מה לעשות חוץ מאשר לחכות, לא? פופסי

גורבי

New member
מנסה לעזור

מה שלומך? קצת נעלמת לנו בימים האחרונים - התגגנו... ומעתיקה לך כאן תשובה שענתה pepperoni קצת יותר למטה, שנראה לי שיכולה להבהיר קצת את הדברים: מסתבר שמדידת חום השחר טובה לעוד דברים חוץ מזיהוי הביוץ. טמפרטורת הגוף לאחר הביוץ עולה כידוע ונשארת כזו עד לדימום - וזה השלב הלוטאלי - אם הוא קצר - כלומר - הטמפרטורה יורדת לפני הדימום - אזי יתכן שלא היה ביוץ - וכדאי לבדוק מה קורה (אעפ"י שיכול לקרות מידי פעם באופן טבעי שאין ביוץ - ואין זה דווקא סימן לבעיות. טוב לדעת גם שאם יש הריון - טמפרטורת הגוף אינה יורדת - כך שאם יש איחור, וטמפרטורת הגוף נותרת גבוהה אז יש סיכוי שזה סימן (באדיבות ספר הפריון של פרופ' זיידמן) הבנתי ממך שהיתה עליית חום, ועכשיו הוא התייצב? ז'תומרת, לפי מיטב הבנתי, שכנראה שהיה לך ביוץ מתישהוא בימים האחרונים (ובגלל זה גם ההפרשות נעלמו), ועכשיו החום יישאר אותו דבר עוד שבועיים (ועוד תשעה חודשים
). הרגישות בחזה יכולה להיות קשורה לביוץ (אחרי הכל, גם זה סוג של פעילות הורמונלית).

debi8

New member
../images/Emo23.gif מוכר

אבל בסוף גיליתי שהמחזור איחר לי וקיבלתי. מקווה שלא יקרה גם לך.( יש פה הרבה תחושות פסיכולוגיות)

חמודה, עצה שלי נסי לקחת את הנושא

בקלות. אמנם אני ממש לא מבינה במדידת חום וכאלה ובטח יש מומחיות שיעזרו לך לפענח את ה"סימנים", אבל בנתיים מציעה להוריד את רמת הלחץ כי זה לא בריא
ולנסות לשמור על אופטימיות
ברגע שיהיה איחור - תעשי בדיקה (אפילו ביתית) בנתיים המון בהצלחה!!!

m i c h a l y

New member
פופסיקל מתוקה!

קבלי חיבוק
לשמירה על השפיות. חוצמיזה, בלי קשר למדידות החום נראה לפי כאבי הבטן שהיה לך ביוץ בדיוק מתי שהיה צריך להיות, ולכן בעצם הכל בסדר! אין טעם לחשוב בינתיים על הבדיקות כי צריך לחכות 14 יום מיןם הביוץכדי שהבדיקה תאתר את ההריון, וכן, בדיקת דם יותר אמינה (אך פחות נוחה, כמובן...) בכל אופן, רק רציתי לספר שהחודש זהו החודש הראשון בו גם אני מודדת חום, והחום שלי באופן קבוע נע סביב 36.7, 36.8, 36.2 - בקיצור, עוד לפני הביוץ חוויתי תנודות מסוימות בטמפרטורה. עד כמה שהבנתי הן צפויות ולא בהכרח מעידות על משהו הורמונלי, שינוי הורמונלי אמור (אני מניחה) להקפיץ את הטמפרטורה בקצת יותר מ0.1 או 0.2... בכל אופן, נסי לעסוק בפעילות שמשאירה אותך שפויה, ובהצלחה, מיכל.

מעיןבר

New member
הי פופסי - בואי נחזיר אותך לדעתך

שלא תלכי לי לאיבוד בבקשה...
מה שחווית נקרא "העתקת טמפ' לא תקנית" שבה רואים עליה בחום, ירידה ושוב עליה. כנראה שהביוץ שלך היה ביום שלפני עליית החום הראשונה (יום רביעי) ומיום זה רצוי לספור 14 ימים עד לביצוע הבדיקה. היות שבמקרה כזה קצת קשה לדעת מתי בדיוק היה ביוץ (הוא גם יכול היה להתרחש יומיים לאחר מכן) כדאי מאוד לעשות בדיקת דם שהיא האמינה ביותר וגם אם היה ביוץ קצת יותר מאוחר עדיין תוכל לזהות הריון בוודאות. מחזיקה לך אצבעות!

ליאת,אולי זה בכל זאת "זה" ,כיוון

שאני הבנתי שברגע שיש הריון אז חום הגוף לא אמור להשתנות אלא להשאר אותו הדבר ? אני מקווה שאני לא טועה בדבריי ומחזיקה אצבעות בכל מקרה !

אפרסקה

New member
יקירתי, אני לא מבינה בזה אבל מחזיקה

לך אצבעות ושולחת לך המון אנרגיות טובות

m i c h a l y

New member
ליאתי../images/Emo24.gif

תמיד כשאני מבולבלת חיבוק עוזר לי.... בכל אופן, אני לא מומחית גדולה בעיניני מדידות חום (גם אני התחלתי רק החודש) בכל אופן נראה לי שמה שפפרוני כתבה פותר לך את ההתלבטות (
הלוואי וזה יגמר בשני פסים...) בהצלחה, מיכל.

מעיןבר

New member
ריכוז ענייני חום ה-../images/Emo42.gif

ואני אענה על שאלות כאלו בשמחה וגם אשאל לפעמים שאלות שיעזרו לי לענות לכן... כמו כן אני מצרפת קובץ אקסל עם 2 גיליונות: 1. ריכוז מדידות - מקום למלא בו את היום, התאריך והחום שמדדתן באותו יום, אופי ההפרשות, אם יש ומקום להערות נוספות (כל מה שנראה לכן רלוונטי). לא הוספתי מקום לתיעוד קיום יחסי מין (מפאת השמירה על פרטיותכן) אבל זו אופציה למי שרוצה. 2. גרף - הגרף יתמלא אוטומטית ע"י המדידות שאתן מכניסות וניתן להכניס אליו עד 40 מידות ברצף (בד"כ מספיק, אם יש צורך ביותר ניתן לפנות אלי ואני אעזור). כאשר אתן רוצות לשאול שאלה חשוב לי לראות את הגרף שלכן, אז יהיה נהדר אם תעלו אותו לכאן כקובץ.

pepperony

New member
ושוב בענייני טמפ' וחום שחר

השינויים הם שונים מאחת לשנייה - לוקח מדידה של מספר חודשים כדי לגלות את הריתמוס של הגוף הפרטי של כל אחת - לא ניתן להשליך מאחת לשנייה - לכל אחת הטמפ' הבאזאלית שלה ורמת השינוי שלה. אז שלא תספיקו לגלות את הריתמוס שלכן - פשוט מפני שפשוט הטמפרטורה תישאר קבוע וגבוהה

פופסיקל

New member
../images/Emo51.gif

על העידוד, ועל התשובות. אחרי שישנתי קצת, הכל נראה יותר טוב. וחוץ מזה שהייתי אצל הרופאה שלי, וסוף סוף, אחרי טיפול ארוך, עברה לי הדלקת, ואני נקייה! היא גם אמרה שכדאי לעשות בדיקת דם, ולפי מה שאני מספרת, בהחלט ייתכן שזה הריון. ולאופטימיות הזו נוספת העובדה שכנראהמסתיימת השביתה. שזה בעצם היה גורם לחץ רציני מבחינתי, מפני שכבר יש לי כרטיס טיסה לקפריסין, אבל משרד פנים שבת, ולא יכולתי להוציא תמצית רישום לצורך נישואים. ככה שפתאום עכשיו הכל נראה יותר טוב
ושוב תודה פופסי

פוקית27

New member
מחזיקה אצבעות שזה זה והכי חשוב,

את מתחתנת?,מזל-טוב ברכות איחולים ושהיה לך המון אושר בחיים.

da da da

New member
מצרפת את הקובץ

אשמח לדעת ממך האם את חושבת שזה נורמלי, האם כבר היה ביוץ, האם פספסתי אם קיימתי יחסים בימים 10,12,14,15,16,17 תודה!

למעלה