ריכוז ענייני חום ה-

מעיןבר

New member
דעתי היא כזאת

היות שהיית חולה פסלתי את הימים שבהם החום היה גבוה וספרתי 6 טמפ' - סימנתי קו הגבוה בחצי מעלה מעל הגבוהה שב-6 הטמפ'. אמנם סימנת רק 3 ימים כמחלה אבל פסלתי 5 טמפ' אחרת הקו היה יוצא גבוה מאוד ולדעתי גם לא נכון, ייתכן שגם בימים שכבר הרגשת טוב הטמפ' הבסיסית היתה גבוה כ עדיין היו שרידי מחלה פיזיולוגיים. לפי זה ולפי ההפרשה הערכתי היא שככל הנראה היה ביוץ ביום ה- 15 למחזור, אבל היות שהיתה נפילת טמפ' כדי לחכות ולראות מה יהיו הטמפ' בימים הקרובים. אני מצרפת לך שוב את הגרף שלך עם הקוים שציירתי כדי שתביני איך עשיתי את זה - וכיצד "חתכתי" את עניין היום - לפי הטמפ' הראשונה מעל הקו ביום שאינך חולה.

מעיין ,שאלה לגביי מדידת החום-

כיוון שהגוף שלי מאותת שהוא כנראה לפני מחזור נראה לי שאני אתחיל במדידות כשזה יקרה ורציתי לדעת מאיזה יום להתחיל למדוד את החום ? ושאלה שנייה שאני פשוט לא מצליחה להבין -האם ההפרשה ,או נוזל צוואר הרחם מעיד על ביוץ שהיה ממש עכשיו ,שהיה עד לפני כמה ימים או ככזה שאמור להיות ? סליחה על הבלבול.

מעיןבר

New member
והתשובה הזוכה...

רצוי להתחיל למדוד החל ביום הראשון של המחזור (אם את מודדת אוראלית, אם תבחרי למדוד וגינלית אז רצוי כמובן להמתין לסוף הדימום). לעניין ההפרשות - הן מעידות שהביוץ עומד להתרחש או ממש מתרחש בימים אלה. אחרי שהביוץ נגמר יש שינוי הורמונלי שגורם לשני דברים - העליה בחום והיעלמות ההפרשות. מקווה שעשיתי קצת סדר בעניינים...

פּוֹנְג

New member
שאלו את זה פעם, אבל שכחתי

האם האיכסלומין ודומיו משנים את משמעות וקיומם של הסימנים השונים? (נוזלים בעיקר) אני שואלת משום שאני עדיין 'נוזלית'
וערכי הפרוגסטרון מעידים כי כבר היה ביצבוץ, אז אני סקרנית.

מעיןבר

New member
כן - איכסקלומין משפיע

אצלי הוא גרם לחום גבוה יותר לפני הביוץ ודווקא להתייבשות של הנוזלים
לעניין ה"נוזליות" שלך - היות שיש לך ציסטות ייתכן שגם הן משפיעות ואם את ממשיכה לשתות מיץ אשכוליות אז גם זה עשוי להשפיע. אין מה לעשות, זה לא מדע מדויק, העיקר שלפי הפרוג שלך את בייצת

פּוֹנְג

New member
גם על זה אפשר להתווכח ../images/Emo3.gif

ערכי ה"
" שלי הם 41. על פי המלומדות בפורום פרויות זה טוב. על פי הדר. בוצ'ן זה גבולי.
נראה. ביום שני יש בדיקה נוספת. אבל זה מביא אותי לשאלה נוספת. האם הפרוג. עולה גם אם הזקיקים הופכים לציסטות?

danonit

New member
פונג - שאלה לי...

כתבת קודם על איזה פורום שהופיעו בו הערכים של ה
, את יכולה לרשום לינק לשם? תודה

פּוֹנְג

New member
פורום פוריות שהוא פורום מספר 180

או פורום פיריון האשה והגבר , שהוא פורום 530. את יכולה גם לשנות את הספרות 721 שמופיעות לך בחלון הכתובת למעלה (באקספלורר) למספרי הפורום שאליו את רוצה להגיע. דרך אחרת היא להכנס לרשימת הקהילות. (קישור אליה תמצאי בשורה מעל השורה הכחולה, איפה שכתוב: שער תפוז>קהילות>לקראת הריון>פורום. אם תלחצי על קהילות תגיעי לרשימת כל הקהילות. אלו היו שישים שניות על התמצאות בפרדס.

מעיין,המשך לשאלה שלי !

במידה וההפרשות שאני חובה כענת באמת מעידות על כך שאני באיזור ביוץ,זה לא נראה לך קצת מוזר שזה מתחיל בסביבות היום ה-21 מהמחזור הקודם ?

m i c h a l y

New member
שעועיתי../images/Emo24.gif

אני לא ממש יודעת את התשובה אבל כנראה שמעיני עסוקה. בכל אופן, אני לא זוכרת איך זה אצלך מאז הפסקת הגלולות, אבל אצלי יש מחזורים מאוד מבולבלים ובהחלט קרה לי ביוץ בשלב כזה. אם אני לא טועה אז ראיתי כאן באיזה שרשור שגם כמה בנות אחרות התוודו על ביוצים מאוחרים בעקבות הפסקת גלולות. אז אם זה אכן הביוץ - זה הזמן להיכנס לפעילות
(ולארגן סבלנות כי שוב צריך לחכות שבועיים) ואם אלה הפרשות שמעידות על קליטת הריון - איזה כיף
, ואם זה לא זה ולא זה אז
גדול ממני, ובהצלחה בחודש הבא! מחזיקה לך אצבעות לוילון מספר 2, מיכל.

מעיןבר

New member
הי ליאת

חסר לי מידע אז אני עונה כמיטב יכולתי תוך הנחות שונות - תקני אותי עם העובדות כשתוכלי: אם החום שלך לפני יום שלישי תמיד היה בסביבות 36 וביום שלישי קפץ לסביבות 36.4 אז זוהי בפירוש העתקת טמפ' אופניית לביוץ. היות שהחום הבסיסי שלך נמוך גם החום שלאחר הביוץ לא גבוה, אבל מה שחושב פה זה היחס בינהם אצלך, אין מקום להשוות לטמפ' של נשים אחרות כי לכל אחת מאיתנו נורמה אחרית. לפי השתנות ההפרשות נראה שזה אכן קרה ואני מקווה שעבדתם
בימים הנכונים (ראשון-שני). מחזיקה לך אצבעות - תעדכני אותי.

אז זהו שהחום שלי לא תמיד היה 36

החום שלי היה בדרכ 36.30 פתאום יום איד הוא ירד ל - 36.04 ויום אחריו הוא עלה ל - 36.40 ומשם נישאר מינוס פלוס אותו הדבר 36.37 מה זה אומר?

מעיןבר

New member
קשה לדעת...

תוכלי למלא לי את הקובץ ולהעלות כאן את הגרף עם המדידוות? אני אהיה הרבה יותר חכמה אחרי שאני אראה עוד מדידות...

מעיין זה מאוד מוזר אני יכולה למלא

לך מידות זה ממש לא בעיה למשל היום החום שלי ממש ירד ל- 36.18 בחזה יש עדיין רגישות די גבוהה אבל לא מציקה וחוץ מזה אני מרגישה קצת עייפות אבל לא משהוא יוצא מהכלל

למעלה