ריכוז שאלות - אפליקציות

em28

Well-known member
|רמקול |אפליקציה להקראת SMS, בעברית !

חדש במרקט, ועדיין בשלב בטא, אפליקציה מגניבה להקראת סמס - VoiceSMS. https://market.android.com/details?id=app.doublefish&feature=search_result האפליקציה עובדת בינתיים רק בעברית, ניתן להגדיר לה אם תקריא מיד או תחכה לאישור. האפליקציה מנסה לזהות מצב נהיגה (GPS דלוק, מהירות) ולעבור להקראה אוטומטית. כרגע יש בעיה בהודעות עם עברית ואנגלית ביחד.
האפליקציה ללא תשלום, בינתיים.
נסו ותהנו.

פגית

New member
שיפורים קטנטנים לאיכות החים-עזרה

טוב, אז אחרי שמצאתי את הידיים והרגליים והספקתי להתאהב בעולם האנדרואיד וחברי החדש(גאלקסי s), כמה דברים שאשמח לשנות, אם אפשר כמובן.. כשמסתיימת שיחה, זה חוזר לאותו איש הקשר לשיחה נוספת, פעולות נוספות וזה מאוד לא נוח לי שצריך לצאת מזה כל הזמן, האם יש דרך שאחרי ששיחה מסתיימת אני אתנתב אוטומטית למסכי הבית? המלצה לקרוא ספרים\קבצי PDF טוב? (אין בעיה גם לרכוש אחת לא יקרה מידי) אני מניחה שאקרא וארפרף בעיקר על ספרות אקדמית, מאמרים וכזה ופחות אקרא ספר קריאה מהמכשיר..ובאותו נושא גם אפליקציית סורק חינמית וטובה.. האם קיים שומר מסך? אני מאוד אשמח לדוגמא למצב שכאשר הטלפון ננעל הוא ינעל ועדיין יופיע שעון, יש מצב? המלצות נוספות לדברים שמתחילים חייבים שיהיו איתם פרט למה שכבר יש-מונה נפח גלישה, איפה אתה, ששששש, סקייפ, יישום נעילה מהמסך זה מה שאני זוכרת כרגע.. רב תודות!

עמיתR

New member
ואם כבר ממליצים: TuneWiki

תכנה מעולה לשמיעת מוסיקה: מוריד לבד תמונות של העטיפה, מביא מילים של השירים ( מסונכרנות לשיר), מפנה לבד, ומנגן, לקליפים ביוטיוב, רדיו אינטרנט, רשימת פופולאריים (גם לפי מדינה).

shlox

New member
עם גבי ינון בתור קריין - יפה ../images/Emo13.gif

הקונסםט נחמד, והאפליקציה עובדת לא רע. יש מקום לשיפור בעיצוב וב-UI.

em28

Well-known member
כמה אפליקציות של נוחות:

- AutomateIt - קביעת כללים למכשיר. למשל: בבית תדליק WIFI, באוטו תדליק BT, בטעינה נתק הכל וכו'. ניתן לקבוע כללים לפי מיקום, זמן, חיבור למטען/מחשב, מצב BT ועוד ועוד. - Dialer one - חייגן אחר המאפשר סקין בהיר, והצבה על כפתור החומרה של חיפוש. - handcentSMS - ממשק יותר מוצלח למימוש הסמסים. - Gauge Battery Widget - הצגת מצב הסוללה כשעון מכונית, ואפשרות גישה נוחה ל-WIFI,GPS ובלוטוט'. - No Lock - שליטה באם המכשיר ידרוש פתיחה לאחר מצב שינה. - VoiceSMS - הקראת SMS בעברית.

verdror

New member
שאלות בקשר לdialer one

1) אני לא מצליח לחייג דרכו למספר שלא נמצא ברשימה אנשי הקשר , מהי ההגדרה שאני לא מגדיר? 2) האם ישנה אפשרות שהוא יציג ברשימת השיחות גם את הsms שנכנסו? 3) בחיפוש אחרי שם מרשימת אנשי הקשר , האם אפשר שיעקוב גם בשמות שיש ביניהם רווח? 4) בgalaxy s ברגע שהגעת לאיש הקשר , מריחה המסך שמאלה מיד עובר להודעה וימינה לשיחה , יש אפשרות שהאפשרות הזאת תופיע גם בdial one? תודה מראש

עזרה לגבי AutomateIt

הי , מצא חן בעיני הרעיון ומיהרתי לרעיון , הבנתי שצריך חהוסיף חוקים , אבל לא ממש הבנתי איך אני מגדירה למשל , להדליק WIFI בבית - איך הוא בית? וכנל לגבי בלותותת? איך הוא מזהה שאני באוטו כדי להידלק? אשמח לעזרה , זו אפליקציה מאד רלוונטית לי. תודה רבה.

Souler

New member
שאלה לגבי אפליקציות בHTC ANDROID

מישהו אולי יודע אם קיימת אפליקציה למעקב חשבון הסלקום שלי?? תודה!

shlox

New member
עוד קצת

קורא ספרים טוב - Aldiko. קורא PDF - יש המון, אני מחבב את זה של Adobe שתומך היטב בעברית. לגבי שומר מסך - אין פונקציה כזו ב-SGS, לפחות כרגע. יש אפליקציה בשם NoLED שמספקת התראות בצורת "נורית בקרה" על המסך כשמתקבלות הודעות, שיחות וכדומה, אבל זה הכל. מונה נפח גלישה - 3G Watchdog.

פגית

New member
תודה../images/Emo9.gif

הled זה בדיוק מה שחסר לי שאהבתי בנוקיות, כשהטלפון על שקט הוא מהבהב כשיש פעולה חדשה וזה מאוד נוח, אז תודה רבה. האם ניתן להוריד קבצי pdf ושתמיד הם יפתחו עם האפליקציה היעודית לזה? או שאני צריכה קודם לפתוח את האדוברידר ואז משם את הקובץ?

voguemaster

New member
אם יש לך כמה אפליקציות הוא ישאל

ואפשר לסמן V על זו שרוצים שתפתח תמיד PDFים...

רענן 25

New member
דווקא יש שומר מסך כזה

המלצתי על lock widget מייד כשהורדתי אותו. עכשיו אחרי הרבה משחקים בו הגעתי למסקנה שזו פשוט אפליקציה מדהימה. במסך הנעול יש שעה ותאריך, גישה ישירה למצלמה, לכיוון התאורה, למצב הצלצול וכמובן לסרגל השיחרור מנעילה. כל אלה לא ייפתחו מעצמם בלחיצה, אלא רק בהחלקה. כלומר מניעת הדלקה מקרית. בנוסף אפשר להוסיף למסך הנעילה ווידגטים וקיצורי דרך המאפשרים פתיחה מהירה מבלי לפתוח בכלל את הנעילה. כל זה עם אפשרויות תצוגה בלי סוף. בקיצור, המלצה מאד חמה.

למעלה