ריכוז שאלות - אפליקציות

Shpritz

New member
נחמד.. הורדתי עכשיו ושיחקתי קצת עם הממשק

זז חלק, גרפיקה בסדר גמור, קצת חסר לי נגיעות וגימורים בדברים הקטנים אבל בקטנה. כמובן שלא תומך בעברית והפך לי הכל
אבל בשביל הלוּק זה נחמד.

em28

Well-known member
שימו לב: האפליקציה נתקעת במכשירים חלשים

למרות הצהרות המפתחים האפליקציה לא מתאימה לבעלי מעבד של פחות מ-1GB - בעלי אופטימוס, WildFire, אקספרייה ודומיהם - האפליקציה לא בשבילכם.

Shpritz

New member
אכן תוכנה חביבה בהחלט.. רק חבל שהיא דורשת

אינטרנט כדי לעבוד היטב ולא על איזה מאגר בלתי נדלה
יאללה גם אני אמליץ על משחקון - tap tap - עכשיו בדיוק כמו באייפון ואפילו בחינם. קישור למקור - http://iandroid.co.il/appsblog/apps/978

Shpritz

New member
יש גם שירים שאתה מקבל אחרי שאתה פשוט

מנגן פעם אחת את השירים המוצעים + שירים שאתה מקבל במצב ארקייד - משחק חביב למדי!

Shpritz

New member
ניסיתי את זה, בנוסף לקליבירציה מלאה של הסוללה

(שימוש עד (% ואז חיבור המטען כשהמכשיר כבוי וחוזר חלילה ככה איזה 3 פעמים) אבל קשה לי להגיד אם זה עוזר או לא, מאחר ולפני שבוע החלפתי רום ואני עדיין בודק אותו

פגית

New member
בערך אפליקציה-נגן מוזיקה ושירים

חייבת לשתף שכבר יומיים אני מתהלכת בבית ומזמזמת את הפרסומת של הבנק והאפליקציות(לא זוכרת איזה בנק)-אפליקציה!
משעשע... בכל אופן- אשמח לשמוע על דרך נוחה להעביר מוזיקה לגאלקסי, כי המחשב שלי לא תמיד מזהה את הusb והנסיונות אתמול היו דיי מיגעים גם איתו.. האינמפ שיצא לאנדרואיד שווה? שוב, רב תודות על העזרה.

עמיתR

New member
SAMBA FILESHARING

הופך את הזיכרון של הנייד לזמין כמחשב רשת לWINDOWS

פגית

New member
תודה רבה

בדיוק מה שחיפשתי! אני נדהמת כבר שבוע מהקלות של הפתרונות להכל, רק צריך להגדיר את הצורך והופ יש לו פיתרון, קל יעיל ונוח, מדהים......

עמיתR

New member
כן, העיקר זה לדעת איזו מילה לחפש

SAMBA זה השם של יישום שיתוף קבצים על UNIX/LINUX (שעליה מבוססת אנגרואיד)..

voguemaster

New member
חשבתי שאת רוצה הפוך

אם את רוצה לבצע SHARING מהמחשב לגלקסי, כל מה שצריך זה להגדיר מחיצה כלשהי ב-SHARE ואז בטלפון (כאשר את מחוברת לרשת הביתית כמובן דרך WIFI) אפשר לפתוח FILE MANAGER (נניח ES FILE MANAGER) שתומך ב-SHARING ופשוט להיכנס בקלי קלות. זו הדרך המועדפת עליי להעתיק קבצים לטלפון וממנו, אלא אם כן הם באמת גדולים...

BarbiBarush

New member
אפליקציית מזג האוויר ל SGS

מה השם של האפליקציה כמו בתמונה הזו? ראיתי שיש כמה סוגים של אפליקציות מזג האוויר ואני מחפשת את זו שבתמונה

ronengeles

New member
זה חלק מהממשק של HTC SENSE

ניתן להוריד למצוא כל מיני אפליקציות שדומות לה, אבל עדיין לא מצאתי אחת שהיא בדיוק אותו דבר.

עמיתR

New member
ILMETEO, למשל

שמע, אפילו, על פתח תקווה! ומראה תחזית יומית בחלוקה ל 3 שעות! זה מרשים. (עוד לא עקבתי מספיק כדי לאמר אם גם מדוייק..) וכמובן, יש לו גם WIDGET על עיר נבחרת.

למעלה