ריכוז שאלות - תפעול מכשירים

binon

New member
שמות שירים בג'יבריש

עדכנתי גירסה ל- 2.2 במיילסטון והעברית בשמות השירים התחרבשה לי והפכה לג'יבריש. בגירסה 2.1 עם העברית של סלקום לא הייתה בעיה והשמות היו מוצגים כמו שצריך. יש איזה דרך לתקן את זה? תודה

lenachka

New member
נעילת המסך בגלקסי

שלום, עשיתי את התבנית שנועלת את המסך בגלקסי ואני רוצה לבטל את זה ולעשות כמו שהיה מקודם. איך אני עושה את זה?

gmail chat בגלקסי

שלו, אני מקבל הודעות של ה gmail chat אבל לא מצליח לכתוב הודעות חדשות שאני יוזם. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה

שאלה לגבי פייסבוק וג'ימייל בסמסונג גלקסי S

היי לכולם, אודה לעזרתכם עם בעיה שיש לי עם הסמסונג גלקסי S. נכנסתי לחשבון שלי בג'ימייל, ועכשיו בכל פעם שאני רוצה להיכנס לג'ימייל, אני רק לוחצת על האפליקציה והוא מנווט אותי לחשבון שלי מבלי שאצטרך להכניס שם משתמש או סיסמא. אני מניחה שזה כך גם לגבי הפייסבוק (עדיין לא עשיתי את זה). העניין הוא שהרבה פעמים אנשים משחקים בפלאפון שלי ולא מתאים לי שהם יוכלו לראות את ה-INBOX שלי בג'ימייל או להיכנס לפייסבוק שלי, ואני לא מוצאת דרך לעשות SIGN OUT, שלא לדבר על מצב שבו אם חלילה יגנבו לי את הפלאפון, לגנבים תהיה גישה לפייסבוק והג'ימייל שלי. מה אתם אומרים? יש מה לעשות בנידון? ואם כן, איך עושים את זה? תודה רבה!

bnbn100

New member
בעייה בsamsung galaxy s

אמא שלי שיחקה בפלאפון והיא העלימה לי את האפליקציות שאני יכול להעביר אותם במגע יד,ועכשיו שאני לוחץ על התפריט,מופיע לי כל הדברים אחד אחרי השני מלמעלה למטה. איך מסדרים את זה שיהיה שוב את האפליקציות? תודה

העברת סרטים שצילמתי בגלקסי

צלמתי כמה סרטים קצרים, אני לא מצליח לשלוח אותם בג'מייל. למישהו יש רעיון חוץ מבלותוס? שוב תודה

google maps

האם יש בגלקסי גוגל מאפס כמו באתר? אני מתכוון בתמונת לווין ולא במפה מצויירת(שזה מה שאני רואה)

xfwind

New member
קצת ../images/Emo32.gif תשלום ב-MARKET../images/Emo26.gif../images/Emo130.gif

העלתי הודעה דומה בפורום צרכנות ולא קיבלתי תשובה מדוייקת. העניין הוא כזה: רכישה ב- MARKET מנותבת לסליקה בחשבון ה- GOOGLE שלי. כאמצעי תשלום שם יש לי כרגע ויזה והתשלום יורד ב-$ ומומר לחשבון השקלים שלי בבנק עם עמלה שאני רוצה להמנע מממנה. לא מצאתי הגדרת אמצעי תשלום כמו PAYPAL בסליקת GOOGLE. לעומת זאת תשלום באמצעות PAYPAL מאפשר תשלום בשקלים וזה זול כי יורד ישירות בלי עמלות המרה בבנק. האם יש דרך להגדיר את חשבון האנדרואיד שלי כך שהסליקה תהיה באמצעות PAYPAL ובשקלים
(לא הצלחתי להגיע לכך).

olala25

New member
SAMSUNG GALAXY

האם האפליקציות של GALAXY S מתאימים גם למכשיר GALAXY ACE שהמסך שלו יותר קטן? תודה

Danny D

New member
שאלה לגבי 3G בגלקסי

היי לכולם, יש לי גלקסי חדש ואני חווה חבלי לידה איתו! נדמה לי שניתקתי את האפשרות לגלוש באינטרנט (לא במסגרת WIFI), אלא את האינטרנט המובנה (3G?), ולא יודעת איך להחזיר את זה... אשמח לעזרה! תודה!! דני

סיון b

New member
שאלה קטנה

אני משתמשת חדשה בסמסונג גלאקסי ועוד לא מכירה את כל הפונקציות / הגדרות.. הגדרתי סוג צלצול לשיחות נכנסות, אך כשאני מחוברת לדיבורית Bluetooth סוג הצלצול משתנה. האם יש דרך להגדיר את סוג הצלצול בזמן חיבור לדיבורית? זה קיים? (חיפשתי ולא ממש הצלחתי למצוא..). תודה רבה :)

ורד 1970

New member
נעלם לי אייקון ישומים בגלקסי

יש אפשרות ללחוץ על האייקון ובזמן הלחיצה עליו להעביר לאחד הדפים\מיקומו בדף הרצוי. רציתי להעביר אותו לחלק התחתון בדף וזה ירד למטה מידי ונעלם לי ואני לא מוצאת אותו זה אייקון של יישומים פתוחים שמראה לי אם יש וכמה יש ישומים פתוחים.עכשיו אני לא רואה איך מחזירים את זה?

עמיתR

New member
settings->location and security->

set screen lock->none בעברית, זה בטח מתחיל ב"הגדרות"...

Shpritz

New member
חבל לפתוח עוד שרשור - מאחר וכבר פתחת

פשוט תקשר את ההודעה שלך להודעה שכבר פתחת, אחרת הודעות של חבר'ה אחרים ששואלים שאלות, נדחקות לעמודים שלא רואים אותם, וחבל
באשר לשאלה, כמובן שהדרך הטובה ביותר היא כבל USB שמקבלים עם המכשיר. אפשרות נוספת היא שירות dropbox שמאפשר לך להעלות קבצים לשירות "ענן" ומשם אתה יכול לשתף עם חברים, להוריד חזרה למחשב/מכשיר אחר וכדומה.

Zמבוש

New member
אתה מתכוון לגוגל ארת' ?

אחת האופציות בגוגל מאפס היא אופצית לווין בדוק זאת בוויג'ט במכשיר או שכוונתך לגוגל ארת' וזה גם נמצא במרקט

shlox

New member
אולי

לחיצה ארוכה (כשנייה) על כפתור הכיבוי, ובחירה באופציה השנייה.

רענן 25

New member
בחלק התחתון במסך נמצא ... פח האשפה

אז לשם כנראה הורדת את האייקון שלך. זה החדשות הרעות. אבל יש חדשות טובות: האייקונים הללו הם רק קיצורי דרך. האפליקציה עצמה לא נמחקת. לכן עליך למצוא אותה שוב בדפי תפריט היישומים שלך ואז בלחיצה ארוכה היישום ירד שוב למסך. לשם כך, עליך להימצא קודם כל במסך בו יש בכלל מקום לאפליקציה הזו. אפשרות אחרת: ללחוץ ארוכות במקום פנוי במסך. יפתח חלון ובו תוכל לקבוע מה תרצה להביא למקום הריק הזה. מתוך התיאור שלך, נראה שמדובר בווידג'ט: בחר בווידגטים ומתוך הרשימה שתעלה (קצת סבלנות, לאט...) תוכל לבחור את מה שחסר לך. אפשרות שלישית: לחץ לחיצה קצרה על הלחצן השמאלי בתחתית הגלקסי. בתפריט שייפתח בחר את הפלוס (+). ואז, ברשימה שתיפתח, בחר שוב ווידג'טים ואת התוכנה הרצוייה לך. בכל אחת מהדרכים הללו תוכל להוריד גם ווידגטים ותוכנות נוספות.

למעלה