ריכוז שאלות - תפעול מכשירים

ורד 1970

New member
הצלחתי ../images/Emo13.gif

תודה

motti261

New member
כנסי להגדרות

הגדרות חיבורים אלחוטיים ------> רשתות תקשורת סלולרית ובדקי שהאפשרות "גלישה סלולארית" מסומנת ב V ירוק.

metrocard

New member
לא סביר, עד כמה שידוע לי גוגל מסרבת

על שיתוף פעולה כלשהוא עם PAYPAL ץ

Shpritz

New member
../images/Emo45.gif גוגל צ'קאוט מקביל לפייפאל

בכל מקרה, xfwind, מה כבר יש במרקט שאתה רוצה לרכוש שאין.. בחינם? או שזה בכלל מטעמי מצפון/נכונות לשלם למפתחים/יושרה וכדומה?

xfwind

New member
סתם משחקים קטנים שהבן שלי חושק

המחיר שלהם מופיע בשקלים בטלפון והסליקה שלי ב-GOOGLE היא $. לא שש להעשיר את הבנק בכספי הדל.

Shpritz

New member
הבנתי.. 2

אז אם אין לך בעיה עקרונית לסיבות שציינתי לעיל ואתה באמת לא רוצה להוציא כסף, יש כמה פתרונות: 1. לחפש תמיד אפליקציות עם המילה 'לייט' לידן - מה שזה אומר בדר"כ זה שיהיו פרסומות על גבי האפליקציה אבל לפעמים היא גם מוגבלת מבחינת היכולות שלה. 2. לחפש באינטרנט את קבצי האייפיקיי של האפליקציה ופשוט להוריד ולהעביר למכשיר. 3. אם תרצה, אני יכול לנסות לשלוח לך התקנה של תוכנה שמדמה מרקט פנה אלי בפרטי וננסה לראות איך נעשה את זה.

מעולה!! תודה ועוד שאלה בבקשה

את גוגל ארת מצאתי והורדתי אבל לא מצאתי את האופציה בגוגל מאפס. מה זה הוויג'ט של המכשיר? סליחה מראש על הבורות . חדש לגמרי באנדרויד

Rock Solid

New member
בגוגל מאפס

תלחץ על האייקון למעלה שנראה כמו 3 ריבועים אחד על השני ותבחר Satellite

באמת?!

וואו, הפתעת אותי. מה קורה אם גונבים לי את הטלפון? יש להם גישה לא רק לאנשי הקשר שלי אלא לכל החיים שלי?

voguemaster

New member
זה לא מאוד שונה מטלפונים חכמים מאז ומעולם

גם איש עסקים שנגנב לו הבלאקברי חווה את אותן בעיות. כל טלפון שיש בו מידע אישי או עסקי חשוב שנגנב (בין אם הוא "חכם" או לא) זה דבר בעייתי. אם יש לך דברים רגישים על הטלפון, תקנפגי אותו שמסך הנעילה יהיה עם ססמא. אגב, הקונספט של הגלקסי הוא כמו של האייפון. האפליקציות צריכות לעבוד, תמיד. אין דבר כזה LOGOUT ולשכוח ססמאות וכל מיני צרות אחרות שיש על PC. זה אמור לעבוד, עד כדי באגים כמובן

וואלה

טוב, אני די חדשה בעולם הסמארטפונים. זה ככה גם עם הפייסבוק? כי עדיין לא נכנסתי לשם עם המשתמש שלי, אחרי שראיתי מה קורה עם הג'ימייל... וכמובן - המון תודה על העזרה המהירה!

morgani

New member
מהפייסבוק ניתן לצאת כל פעם

ניתן לנעול את המכשיר בסיסמה ואז לא יוכלו להיכנס לך למכשיר

ailag

New member
לא רק בהם

גם האפליקציה של ג'ימייל והאתר של פייסבוק בנוקיה 6230 שלי נכנסים בלי סיסמה. נוקיה 6230 זה טלפון בן איזה 5-6 שנים, זה אחת מהנוקיות הישנות הכי נפוצות. בטח יש איפשהו מקום לסמן שלא יזכור סיסמאות, אבל להקליד כל פעם מחדש סיסמה על מקלדת טלפונית? ועוד כשמישהו מאחורה יכול להסתכל?

רענן 25

New member
כנס ל"תפריט"

ואז, במסך בו מופיעות כל האפליקציות ברשימה, לחץ על המקש השמאלי בגלקסי. תיפתח לך בתחתית חלונית קטנה ועליה רשום "תצוגת רשת". בחר בתצוגת רשת. והנה יחזרו החלונות שלך. בהצלחה

bmat

New member
לניתוק הג'ימיל:

1. כנס לחשבון במחשב אחר, בתחתית המסך, מתחת למיילים ישנו משפט שמתחיל "last account activity...." ומסתיים בלינק "details". לחץ עליו, אחר כך על הכפתור "sign out all other sessions", והחשבון הפתוח בטלפון ינותק. 2. כנס לחשבון דרף הטלפון וודא שאין סימן וי ליד "stay signed in". בהצלחה!

למעלה