The used - Take it away [Live]
B BehindClosedDoors New member 16/5/08 #13 Rise Against - Behind closed doors ../images/Emo223.gif התגעגעתי אליו.
B BehindClosedDoors New member 16/5/08 #19 Blessthefall - Could tell a love ../images/Emo223.gif שמז, אני מתחילה ממש לחבב אותם.
א אלמוג מסיקה New member 17/5/08 #27 אני אוהבת אותם! הם מעולים! D: שמעי את- Guy like you make us look bad השיר הכי טוב שלהם לדעתי.
B BehindClosedDoors New member 17/5/08 #31 מכירה, אוהבת. ../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif כרגע האהוב עליי הוא wait for tomorrow.
L love to hate you New member 17/5/08 #22 ../images/Emo23.gifbullet for my valentine-waking the demon מישהו ראה את הקליפ?! פשוט מושלם ,גאוני ,מהמם ,יצירת מופת ,הילד שם חתיך מאוד מאוד
../images/Emo23.gifbullet for my valentine-waking the demon מישהו ראה את הקליפ?! פשוט מושלם ,גאוני ,מהמם ,יצירת מופת ,הילד שם חתיך מאוד מאוד
B BehindClosedDoors New member 17/5/08 #24 אה הא. ../images/Emo99.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo223.gif בפעם הראשונה שראיתי לא ממש התלהבתי, אמרית שהוא רק נחמד, אבל הוא שולט! חח כן, לוקח לי זמן. ><
אה הא. ../images/Emo99.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo223.gif בפעם הראשונה שראיתי לא ממש התלהבתי, אמרית שהוא רק נחמד, אבל הוא שולט! חח כן, לוקח לי זמן. ><
E Endless Sacrifice New member 17/5/08 #28 עוד לא ראיתי../images/Emo12.gif אמרו לי שהוא מוזר. ../images/Emo6.gif
B BehindClosedDoors New member 17/5/08 #32 עוד לא ראית?! ../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif הייתי בטוחה שאני זאתי שלקח לה זמן עד שהיא ראתה XD נו כי כולם בפורום מכר דיברו על זה וזה אז רציתי גם לראות כבר תראי אותו !!! ראיתי אותו איזה 4 פעמים במחשב ופעמיים בטלויזיה, הוא כלכך יפה! אני תמיד לא מתלהבת מפעם ראשונה. XD
עוד לא ראית?! ../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif הייתי בטוחה שאני זאתי שלקח לה זמן עד שהיא ראתה XD נו כי כולם בפורום מכר דיברו על זה וזה אז רציתי גם לראות כבר תראי אותו !!! ראיתי אותו איזה 4 פעמים במחשב ופעמיים בטלויזיה, הוא כלכך יפה! אני תמיד לא מתלהבת מפעם ראשונה. XD
L love to hate you New member 17/5/08 #35 לא ראית?../images/Emo2.gif סתם ,קחי קישור http://www.youtube.com/watch?v=aYGQjYi2A30 הילד שם ממש-ממש חתיך
לא ראית?../images/Emo2.gif סתם ,קחי קישור http://www.youtube.com/watch?v=aYGQjYi2A30 הילד שם ממש-ממש חתיך
E Endless Sacrifice New member 18/5/08 #42 אההההההההההההההה איזה קליפ טוב!!../images/Emo47.gif פאק, הוא מעולה! וואי, אני בשוק ;; איזה חתיך הילד הזה, אמאל'ה. מזה הדבר הזה?! ;; שיואו, איזה רעים. כל ההתחלה ריחמתי עליו. הוא הזכיר לי את ג'רארד ~אובססיבית~ טובטוב, קליפ גאוני בהחלט! אהבתי את הסוף. ראאאר, ערפדים. ~ספוקי~
אההההההההההההההה איזה קליפ טוב!!../images/Emo47.gif פאק, הוא מעולה! וואי, אני בשוק ;; איזה חתיך הילד הזה, אמאל'ה. מזה הדבר הזה?! ;; שיואו, איזה רעים. כל ההתחלה ריחמתי עליו. הוא הזכיר לי את ג'רארד ~אובססיבית~ טובטוב, קליפ גאוני בהחלט! אהבתי את הסוף. ראאאר, ערפדים. ~ספוקי~
L love to hate you New member 18/5/08 #45 ג'רארד?../images/Emo6.gif אבל..אבל..ג'רארד היה צ'אבי בגיל הזה והוא כזה מסכן וכזה חמוד ונכון שהוא חתיך?!? גאדדד הלוואי ויהיו כאלה ילדים בבאר שבע אבל זה לא ערפדים הוא איש-זאב....נראה לי |חושש|~בורחת~
ג'רארד?../images/Emo6.gif אבל..אבל..ג'רארד היה צ'אבי בגיל הזה והוא כזה מסכן וכזה חמוד ונכון שהוא חתיך?!? גאדדד הלוואי ויהיו כאלה ילדים בבאר שבע אבל זה לא ערפדים הוא איש-זאב....נראה לי |חושש|~בורחת~