רינו רינו

רינו רינו

אייכה אני מהבוקר ממתין לך ואתה לא מופיע ולא עונה בפון מה יהיה רציתי לספר לך דבר מה אבל לא נורא אולי מחר יום חדש יגיע יום שתוף שמש יום נהדר גם החוחית תצא ברינה יום נהדר עולה כבר עכשיו קצת אופטימיות אמרו לא מזיק אך בינתיים גם לא מועיל בייי רינו ידידי היקר משכבר הימים ובמיוחד הלילות

ברלה1

New member
../images/Emo62.gifיש לי יש לי יש לי..

רעיון.בשעות הלילה הקטנות,כשהרוב ישן
,וזאת אני אומר,לאחר שנודע לי,על קיומם של עוד יצורי לילה שכמותי,אשר שכחו כיצד נראית
, ניכנס (נזחל)לתת-פורום של הנוכחי,ושם נוכל לעדכן,להתעדכן,ליעץ, וכ´ד, כי מכנה משותף יוצר הזדהות,שעוזרת לראות ולהראות דברים בזוויות שונות. והתחושה של"אף אחד לא מבין אותי"לא יהיה לה פה מקום. אז מה? זה נראה לכם? למרות,ואני מודה,שהתחלתי לכתוב זאת ברוח השטות ,ומתוך שיעמום. דרקולה.

רינו

New member
אפשר בשעות הלילה לגשת לשם../images/Emo116.gif

מועדון-"טוב למות בעד ארצנו"האומנם? יש שם את רפאל אדלר גם נכה צהל ושמה אפשר לשוחח בחופשיות ללא גבולות. להלן הלינק http://clubs.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=/club/club_index&forum_id=794

אך מעולם

לא אמרתי שאיש לא יוכל להבין אותי אומנם לא רבים הם לשמחתי שיכולים כן להבין ובין אלו שבאמת יכולים ומבינים זה רינו שלא פעם עזר ותמך בשעות לא קלות יש יאוש וחוסר אונים אולי בהזדמנות זאת אוכל להודות לרינו היקר למרות שהוא צעיר ממני בכמה שנים ועל זה נאמר מכל מלמדי השכלתי בוקר נהדר

למעלה