ריקודי הזוגות -עצה

אפרתי4

New member
ריקודי הזוגות -עצה

לחברי הפורום שלום , מדי פעם נכנסת אני לפורום קוראת ורואה שיש פה יד לוחצת יד , לכן אני פונה אליכם. אני בחורה דיי ביישנית , ולדעתי רוקדת טוב ויודעת את הריקודים. ויש לי בעיה אין לי בן זוג לריקוד ויוצא שאני יושבת בריקודי הזוגות וזה מאוד מפריע לי, למרות ביישנותי אזרתי אומץ מספר פעמים והזמנתי בן זוג , אך לצערי יצא שדחו אותי. בדרך כלל רוב הזוגות כבר מסודרים כך שלא נראה לי שיש לי כלל סיכוי למצוא בן זוג. אין לי האומץ להתקשר למישהו שאיני מכירה ולהזמינו לריקוד (דרך האתר הזמנת בן זוג) . האם למישהו יש אולי עצה מה עליי לעשות ואיך עליי להתנהג? אני יודעת בודאות שאני רוקדת יפה כי כבר החמיאו לי, אני יודעת שאיני רוקדת משונה , אז אולי תאמרו לי אתם מה הבעיה אצלי?

אל תתיאשי ואל תמעיטי מערכך

גם אם סרבו לך, תמיד תחשבי שמי שסרב הפסיד בגדול! מה את חושבת אני לא קיבלתי ומקבל סירובים מבחורות, מקבל גם מקבל. תמשיכי לנסות ובכל מקרה תיהני ואל תיפול רוחך. את בהחלט יכולה לשים הודעה כאן בפורום (לוחות), לאט לאט הרשימה מתמלאת ובסוף תמצאי את מבוקשך.

גם לי היה משהו דומה...

אני רוקדת כבר שנה ואולי קצת יותר וכל הזמן הייתי רוקדת עם אבא שלי ורקדתי יחסית טוב (נוסטלגיה) ומאד איצבן אותי שכל הזמן רקדתי רק עם אבא שלי ולא ניסיתי אחרים אבל פתאום בזמן האחרון דווקא מזמינים אותי הרבה בנים אחרים. לדעתי זה הכל עניין של זמן.

ירון אתה טועה בגדול ../images/Emo52.gif

מנסיון אישי האמן לי ההודעות ב"רוקדים" ובלוחות עוזרות כמו כוסות רוח למת הנה דעתי על בני זוג.... זה לא משנה איך את רוקדת, תרקדי הכי טוב בעולם... את הגברים זה לא מענין - הם רוצים אותך : צעירה, יפה, חתיכה (רצוי גם בלונדינית)
וגם אם יש לך רגלים שמאליות העיקר שתמלאי אחר שלושת הקריטריונים המודגשים ואז...... תהיי מבוקשת. הכל שאלה של היצע וביקוש על כל גבר יש לפחות 3 נשים ומי כמוכם בהרקדות

כל מה שאמרת לגבי בחורים

אפשר לומר לגבי בחורות. לא ברור לי מדוע את "מתנפלת" על הבחורים בהכללה, כאשר הבחורות (בהכללה) נוהגות בדיוק אותו הדבר.

tsiporganeden

New member
את צודקת מליון אחוז שוגי- קשה

קשה מאוד למצוא בן זוג, אבל אנחנו הנשים מטומטמות אם נרקוד אחת עם השנייה נראה להם לגברים האלה שלא צריך אותם, אבל זה לא עובד ככה לצערי.

2404311

New member
תאמיני לי את צודקת.../images/Emo10.gif

הכי טוב לרקוד עם אשה היא לא נוגעת בך ולא זוממת עליך כלום אבל אי אפשר למצוא בת זוג שרוקדת עם צעדים של גבר אומנם ראיתי פה ושם אבל התדירות היא נמוכה ביותר. לי-מור

לי-מור - אי אפשר לדעת

היום אי אפשר לדעת זה כל כך "אין" שיכול להיות שאת תפלי דווקא באישה ש... אבל העניין הוא שאיך שמסתכלים עלייך שאת רוקדת עם בת מינך כאילו שנפלת מהירח. אני חושבת שמה שצריך לעשות זה לא רק לעבור את לימוד הריקוד צריך גם ללמוד איך לרקוד במכובד עם אישה !

פעם ראיתי באיזו שהיא הרקדה

שני גברים רוקדים זוגות זה עם זה... התאמינו?! עד היום אני כמעט נופלת מרוב צחוק כשאני נזכרת בזה...

היחס עומד לפתוח פער של: 1:4.

שוגי יקרה שלום. אני לא יודע אם המילה: "התנפלות", היא המילה הנכונה, אבל הכללה, בוודאי ובוודאי שיש. אני לא חושב, שתיאור הגברים בתגובתך, מתאים לכל הגברים, שרוקדים רקודי עם. העובדה הסטטיסטית של היחס, בין מס´ הגברים לנשים, היא עובדה כלל ארצית, וכך גם מתחלק מס´ התושבים במדינה, (אגב, לא מזמן קראתי שהפער יגדל ל-1:4). יחס זה מתבטא כמעט בכל תחום, בדיסקוטקים, במסיבות, בבתי הקפה, בפאבים, וכך גם בהרקדות. ומכאן לפי דעתי, הקושי "להשיג" גבר ברקודי זוגות, אני מכיר המוני בחורים,(ואני משוכנע שגם את.), שלא מחפשים כדברייך, רק צעירות, יפות, חתיכות, ורצוי בלונדיניות, הם באים לרקוד ולהנות, ומחפשים בת זוג לחוויה זו. דרישות הבנים מהבנות בהרקדה, לא שונות מדרישות הבנות לבנים, גם אתן מעדיפות בחור: אסטטי, מריח טוב, חייכן, יודע לרקוד, חוש הומור, ולא פרצוף חמוץ כמו לימון. לסיכום שוגי, יש בנים כמו שאת תיארת, ויש בנים כפי שאני תיארתי, אבל תסכימי איתי שיש גם בנות, בשני התיאורים הנ"ל. שיהיה לך יום יפה. יום טוב.

לשוגי היקרה.

לגבי יום ראשון הקרוב (אי"ה) לא תהייה לך בעיה. אני מזמין אותך לרקוד איתי זוגות בחוג של יום טוב בבאר שבע. את תהיי בשבילי כמו שאת : צעירה יפה וחתיכה, ואני מצידי מבטיח לעשות הכל כדי שתהני. דבל´ה.

תודה דבל´´ה ../images/Emo51.gif

קיבלתי את ההזמנה למחול ועוד יותר את המחמאות
ולכל גברי הפורום מה לכם כי נזעקתם אתם כולכם "על הכיפק" נהדרים אחד אחד.

לשוגי, הנה מקדמה על חשבון.

לפני ששוגי ואני נתחיל לרקוד, הנה לך שוגי, וחברי הפורום, מילות השיר והריקוד הנפלא של ישראל שיקר "הזמנה למחול" : הזמנה למחול / מילים : דודו ברק / לחן : תמיר קליסקי. באפלה והנרות על השולחן, עורך יפרח ושערך פשתן. והירוק שבמבט הספירים, והחשמל שהאוויר הזה מזרים. באפילה והלבבות הרועדים, הדופק חם ולהט בוורידים, הרמזים שבריסים ובגבות, והתשוקה והמחיר שיש לגבות. פזמון : במקום בתוך הלילה, מסף ביתך אל תוך מעגלייך. במקום ובחלום הכי כחול, חומק אל תוך גופך אל ים אהבתך. במקום בתוך החשך, במגעך אל חם נשימותייך, במקום הכי נכון הכי עגול, חומק אל תוך גופך אל ים אהבתך. באפילה אבדו הזמן והמקום, ובוילון עומד כבר אור היום. אני מובס ואת מותשת מקרבות, עוד זמן קצר ולא נשאיר שום עקבות. הדופק חם, הרמזים, באפלה הלבבות הרועדים, הרמזים שבריסים ובגבות, והתשוקה והמחיר שיש לגבות. פזמון : במקום בתוך הלילה מסף ביתך אל תוך מעגלייך.

2404311

New member
../images/Emo141.gifלדובלה

אף פעם לא קראתי את מילות השיר אף פעם לא שמתי לב למילים ממש יפה מה קורה????? אז מה את נוסע עד לב"ש בשביל לרקוד? כל הכבוד אני חושבת שירון אלפסי סגר את החוג שלו ביום רביעי אני עכשיו רוקדת ביום שני בספורטן אצל ויקטור גבאי ויום ראשון בראש העין אצל מתי אברהם. אם בא לך אתה מוזמן אין לי שם בן זוג, אשמח לרקוד איתך (רק מתחילים). ביי לי-מור

שלום לי-מור

הצטערתי מאד לשמוע כי האחים אלפסי סגרו את החוג שלהם ב"הדר יוסף". ביום רביעי האחרון המקום היה חשוך וסגור. יש נאחס (סליחה על הביטוי) על יום רביעי ב"הדר יוסף", ורבים וטובים ניסו ביום זה את מזלם וכולם סגרו לאחר זמן קצר. מי יכול להסביר את ה"הגיון". ביום שני האולם מפוצץ עד שבקושי אפשר לזוז, ואילו באותו מקום ביום רביעי אין מניין. מאחל לך מכל הלב הנאה מרובה בחוגים האחרים שבחרת כתחליף, וכמובן למצוא לך בן זוג ראוי למתחילים. עוד נפגש. דבל´ה.

2404311

New member
דובלה

דובלה היי האמת שאני לא כל כך מחפשת בן זוג הרבה שנים לא רקדתי זוגות אני מאוד אוהבת לרקוד מעגלים זה עושה לי ממש טוב. אני אוהבת את כל שירי א"י היפיפיים. כמו: על גבול הים האחרון אהבת איתמר שורשים לאורך השדרה (כמובן) צל ומי באר בת שישים שיר שירי לי כנרת ועוד הרבה שירים מה קורה איתך? מה שלום ידידתנו הנאמנה???!!!! עדין שומר לה אמונים לי-מור

שירי ארץ ישראל

שלהם קיימים הריקודים היפים האלו הם חביבים עלי מאד. ריקודים אלו שייכים לקבוצת הריקודים שאינם בני חלוף, אלא נשארים על הבמה זמן רב. לגבי ידידתינו הנאמנה - אני שומר גם לה אמונים, היא פעילה מאד בפורום ותוכלי לפנות אליה ישירות. ציטוט משיר שנקרא "הנחלים רושמים" : כל הנחלים זורמים לים וזה הים אינו מלא אהבתי היא לך כמו ים ורק אותך אני מלא. דבל´ה.

2404311

New member
דובל´ה

אתה נשמע מאוד מאוד רומנטי אתה מאושר?????? או שהנייר סופג הכל? לי-מור

לי-מור

אושר (בא רק אם קוראים לו) וזה גם ריקוד זוגות של קובי מיכאלי. כל טוב. דבל´ה.

למעלה