ריקודי הזוגות -עצה

2404311

New member
תגובה לשוגי../images/Emo142.gif

שוגי היי. אין לך מושג כמה שאת צודקת הגברברים מחפשים רק את היופי ולא אכפת להם אם את יודעת לרקוד או לא כשאני מגיעה להרקדה אני רואה שהם מזמינים נשים שלא יודעות בכלל לרקוד ואפילו הם מציעים ללמד אותם. במוח שלהם רק רצון לחוש את אותה בחורה, וכמובן אח"כ להתחיל איתה בקיצור הם לא אובייקטיבים. אני אישית לא יפה בכלל ולכן אף פעם לא מציעים לרקוד איתי למרות שאני רוקדת מאוד יפה מעגלים. זה מקומם, אבל זה מה יש. היום בשביל למצוא בן זוג לריקודים את צריכה רגליים יפות ופנים יפות וכמובן צעירה ומושכת. את יודעת משהו... עד שכבר מציעים לי לרקוד אז ישר הם נוגעים בכל מיני מקומות שבא לי להקיא. ואז אני בורחת אחרי חצי ריקוד. ועוד משהו הכי חשוב, כל אחד שם חושב שהוא הכי יפה ומושך בעולם כי כמות הגברים שם קטנה ויש ביקוש לגברים ולכן הם מרימים את האף. הם חושבים שהם עושים טובה כשהם מציעים לרקוד. לי-מור

מעולם, בשעת ריקוד,

לא נגעתי לבחורה במקומו להם את רומזת. מעולם גם לא חשבתי שאני ה"הכי יפה ומושך בעולם", כפי שאת כותבת. אני מניח שיש עוד בחורים רבים כמוני, אז למה ההכללות שאת עושה? ואתן יודעת עוד משהו? מעולם, מעולם, לא סירבתי לבחורה שהזמינה אותי לרקוד (אלא אם כבר היתה לי בת זוג). והצעתי לכל הבחורים והבחרות הרוצים לרקוד: אם משהו מזמין אתכם לרקוד ועדיין אינכם "מסודרים", כבדו את ההזמנה לפחות בריקוד אחד ואח"כ אימרו תודה והיפרדו בחיוך. מגיע למי שהזמין אתכם והחמיא לכם בעצם ההזמנה, שירגיש טוב ולא מחורבן. אם כולנו ננהג כך, אין ספק שהאווירה בהרקדו תהיה טובה יותר.

ירון ירון איפה איפה יש עוד כמוך../images/Emo35.gif

אתה הצדיק האחרון שנשאר על רחבת הרקודים היכן אתה רוקד --- "התשמע קולי רחוקי שלי, התשמע קולי באשר הינך" ארוצה ואחפשך באשר אתה שם.

עממי

New member
לשוגי - בעקבות חידת השבת

ייתכן שהוא ממושמע ופשוט הקדים, שנס מותניו ו- "קם להתהלך בארץ" בעקבות חידת השבת של מירי. מעניין לאן הגיע הצדיק? אולי לסדום? ביי וערב טוב.

ואני דוקא חשבתי לתומי ../images/Emo163.gif

שהוא "לקח מקל ותרמיל" וכמובן כובע ועלה צפונה ל"שיר על הכנרת, לכתוב שירים לה בעטו הדל"

2404311

New member
לשוגי

בקשר לירון אכן את צודקת הוא באמת הצדיק האחרון שנשאר על רחבת הרקודים והשיר שהקדשת לו הוא באמת מתאים למצב. לי-מור

2404311

New member
ירון אני דווקא כן זוכרת

ירון אני דווקא כן זוכרת שרציתי לרקוד איתך וסירבת ואני יכולה להזכיר לך באחד ההרקדות שלך בפארק בזוגות וממש לא היתה לך בת זוג. יכולת בקלות לעזוב את העמדה שלך ולבוא לרקוד איתי, אבל מכייון שאתה יודע שאני לא יודעת לרקוד טוב אז סירבת לא? בקשר לגברברים אצלנו בארץ בבקשה, אל תגן אליהם, ברור שיש גברים אחרים עדנים ומתוקים, אבל רוב הגברים מחפשים לגעת מחפשים את "אחרי הריקוד"! מנסיון אני אומרת לך, שכמעט כל מי שרקד איתי אח"כ עמד לדבר וניסה את מזלו. וחוץ מזה,,, אתה ירון מישר ואתה משהו אחר אתה מאוד עדין ולא עושה דברים כאלה יש לך אישה מדהימה בבית, ובוא נגיד, לא חסר לך מגע ולכן אתה לא מחפש בחוץ יש אפילו אנשים נשואים שמחפשים ריגושים בחוץ מחפשים את המגע הפיזי של הבחורה. מעטים הגברים שבאים להרקדה באים בשביל לרקוד 100% נטו. ולעומת זאת נשים באות 95% נטו להרקדה. תקן אותי אם אני טועה. לי-מור שבת שלום

אכן את טועה וברצוני לתקן

ההבדלה שאת עושה בין גברים לנשים שייכת למושגים של שנים עברו. נשים כגברים, אוהבות שזה העומד מולן יהיה מתאים לציפיותיהן (מראה, ריח, לבוש, התנהגות, חיוך וכו´) גם נשים רוצות, לפעמים דברים אחרים וזה טבעי ואנושי וכולנו אוהבים חום, מחמאות ויחס הוגן מהצד השני. ואשר להזמנתך לרקוד עמי, יש ההבדל בין שעות עבודה לשעות הפנאי. גם אישתי רגזה עלי פעמים רבות שבזמן העבודה איני רוקד איתה כל הזמן. ובכל מקרה אמרתי שלפחות ריקוד אחד רקדתי עם כל מי שעברה את "מחסום הבושה" והעיזה להזמין בחור. גם אתך רקדתי יותר מריקוד אחד בחיי, אז אנא...

2404311

New member
ירון

ירוני אני סמוכה ובטוחה שלמירי שלך לא סירבו לרקוד איתה זוגות. גם אם אני הייתי יפה כמוה היה לי את כל הביטחון שבעולם להזמין והייתי בטוחה שאף אחד לא יסרב לי. כן, אני זוכרת באמת שרקדנו כמה פעמים. וזה היה מאוד מרגש עבורי. לרקוד עם ירון מישר הג ד ו ל. בקשר למה שכתבת בהתחלה, ברור שיש כאלה נשים שבאות לחפש. אבל רובם באות בשביל לרקוד. אז מה שלומך? כל כך הרבה שנים לא ראינו.... אין איזה הרקדה בפארק בקרוב?, התחיל החורף................. אני מבטיחה לבוא. שבוע טוב. לי-מור

יש סיכוי לחדש את ההרקדות

בפארק מאמצע נובמבר, לאחר שאחזור מיפן. אם תרצי לעזור בנושא את יכולה להתקשר להנהלת הפארק ולשאול אותם בנושא, כדי שירגישו שזה חסר. טלפון הפארק: 6422828-03

דמיונות שווא

נראה לי שאת מדמיינת, או אולי, היית רוצה בזה בסתר ליבך. למה את מכלילה את כולם באותה הצלחת? כדאי שתחשבי לפני שאת כותבת!!! איך את יודעת את כל זה אחרי שכתבת שאת לא רוקדת זוגות? אני מצפה שתחזרי בך מהמילים הקשות האלו.

ללי-מור!

שוב אני לא מסכימה לדעתך. יש, אמנם כאלה שמזמינים לרקוד כדי "להתחיל" וגם אני נתקלתי בכאלה, אבל יש הרבה שבאים כדי לרקוד ולא משום סיבה אחרת. יש גם בחורים ביישנים, או חסרי בטחון והם אלה שבד"כ יזמינו את הבנות שלא יודעות לרקוד - לא מהסיבות שאותן הזכרת אלא בגלל שיש פחות סיכויים ל"פדיחת הדחייה" עם אותן בנות. ואם גם הבחור לא יודע לרקוד - אז הם לומדים לרקוד ביחד - מה רע?

הגזמת ../images/Emo151.gif

נער הייתי וגם זקנתי ומעולם לא ראיתי מישהו "ממשש" את בת זוגו לריקודים. גם אני איני יפה (תוכלי לראות את תמונתי) ולכן אני מבין מדוע יש כאלו הנמנעות מלרקוד איתי. אבל, למה להיות מרירה ?

רקדתי וגם נגעתי ושום דבר לא קרה

אני נראה בסדר, גובה בינוני ופנים סבירים. יש לי בת זוג ,בכל מקום הרקדה. אבל אני מוכן לרקוד עם כל אחת , שאין לה בן זוג. אינני בררן. אף פעם לא הכנתי רקדנית מראש. כשאנו נפגשים , אם אפשר - רוקדים יחד. אי אפשר - שום דבר לא קרה. אנחנו ידידים , בלי שום מיתח. ואשר לנגיעות וחיבוקים. איך אפשר בלי זה. בריקודים - מי שלא נוגע ומתחרקש עם בת זוג ,לא שוה כלום. כמובן .. כמובן - רק אם זה גם רצונה של בת הזוג. מרגישים זאת מיד. עם הנגיעה הראשונה ביד, עם החיוך והקירבה הפיזית. רק הדדיות ותהנו לאללה. מה ההתחסדות הזו. מושיט ידיים - לא מושיט. מי שגונב נגיעות - הוא חולה. נגיעות הדדיות - מקבלים לא לוקחים. תודה לאל , אמרתי מה אני חושב בנידון. התלבטתי קשות אם להצטרף למקהלה שעסקה בנושא.. חבר

2404311

New member
זקנמוךקרח

אתה ממש מקסים ושזה לא יוריד לך את הביטחון העצמי שלך ולא יעשה לך משקעים........ שבת שלום לי-מור

למעלה