ריקודי עם בצפון הארץ

ריקודי עם בצפון הארץ

זהו, החלטתי לצאת קצת מהשיגרה. אני רוצה לטייל ברמה"ג ובגליל העליון המזרחי (לא בעמק, שם חם), ובערבים לנסות לרקוד ריקודי עם. אשמח אם מישהו/י יוכל לומר לי היכן ניתן לרקוד ריקודי עם החל מהיום (יום רביעי) ועד מוצאי שבת (כולל), בצפון, בתיחום שבין רמה"ג במזרח, טבריה/גינוסר בדרום, צפת במערב וגבול הצפון בצפון (אני מניח שאצל החיזבאללה לא יתנו לי לרקוד, ובוודאי שלא ריקודי זוגות
... אני יודע שניתן למצוא את כל הפרטים בכל מיני אתרים נחמדים. אבל, לצערי, אלו שהקימו את האתרים ההם לא מבינים הרבה במחשבים ואינטרנט, הם הקימו אתרים שאינם תואמים לכל מערכות ההפעלה והדפדפנים (שגיאה נפוצה בין הבורים). ומכיוון שאיני עובד על מיקרוסופט, לא אוכל ליהנות מהאתרים ההם. בתודה

שאלה ל"עוז" ... ../images/Emo13.gif

האם אתה חושב שאולי למרות שאני עלוב כל כך (ביחוד לעומתך, הנהדר כל כך), אהיה מסוגל למצוא מישהי שתרחם עלי ותרקוד איתי ?

וגם לי יש שאלה לעוז

תגיד אתה עוז "אליל הבנות" (לא יודעת בעיני מי בדיוק) ממערכת ההודעות של דאנסהול?

לא, אני לא עוז הנהדר ...

אני לא עוז הנהדר, המוצלח, העשיר, החכם, אליל הנשים ... מה לעשות, לא כולם כממוהו ... יש גם "סתם" אנשים ...

עוז 2002

New member
נראה לי שנפגעת...

ואני התיחסתי לכינוי שבחרת ולתמונה שהדבקת לך בכרטיס האישי. מה, זה לא היה ברור? הרי אני לא מכיר אותך ואני בטוח שאתה משכמך ומעלה.

ןלמה אתה לא סובל את עצמך?

אני דווקא חושבת שאתה מביא משב רוח מרענן ונחמד לפורום וכדי שתרגיש יותר טוב עם עצמך, הרי לך כוס
מרענן

רמז ...

באינטרנט תוכלי לפגוש רק את "אפולו" ו"אפרודיטה"....... ואני, נמאס לי מכל "הנהדרים" הללו, רבי האון .... המושלמים .... ניסית לפגוש אי פעם מישהו מה"עוזים" הללו ?? הבנת ????

LOL מבינה בדיוק לכמה כוונתך

ואל תדאג, אני בעצמי נמוכה, צולעת, בולקלה על האף ושיער ליפה
אז אני מבינה את ההרגשה.

עוז 2002

New member
ולמה אתה חושב שאני מוצלח??

אני אף פעם לא טענתי כך, והייתי מקבל את זה כמחמאה אם היה לך על מה להתבסס...

קורין1

New member
דווקא שמעתי שאתה.....

ממש לא תואם את שם הניק שבחרת לעצמך, ממישהי שכבר פגשה אותך באיזה מפגש של נענע, זה אותו אחד???

ולשאלתך

איזור חיפה פלוס מינוס ביום רביעי יש הרקדה באלונים של זאב ניסים. הכיבוד בשפע כמו שכבר התרעם פה אחד הכותבים. ביום חמישי - יש הרקדת זוגות בשער העמקים אצל זאב מלוך. גם ריקודים עכשיווים וגם נוסטלגים. יש הרקדה בבית הלוחם בחיפה של מאיר אמסלם - הרקדה גדולה למדי. בשבת בבוקר יש הרקדה על החוף בעכו של אבי פרץ (?). כנ"ל בחוף קרית חיים ובחוף דדו בחיפה.

תודה .... ../images/Emo13.gif

אבל לא אהיה בסביבה. הצלחתי "לרמות" את השרת של "רוקדים" ולהציג עצמי כאילו שאני עובד עם מיקרוסופט. ראיתי שיש "בצפון המזרחי" רק היום במחניים. יש גם במשגב אבל כנראה שזה יותר מידי מערבה ... אולי מישהו ניודע על הרקדה בימים חמישי, שישי, מוצ"ש ... ב"צפון המזרחי" (המצאתי מקום
) ... הרקדה שאינה מופיעה במקרה ב- DB של רוקדים ?

מסר בבקשה ד"ש חמה

להורי בקיבוץ שמיר וגם לספי. אם תמצא חוג שאינ ופיע ב-DB שלי אנא עדכן אותי ואת המדיך במקום על האופציה להופיע ב"רוקדים" לטובת הרוקדים לטובתו.

אלונה32

New member
חוג בצפון

החוג של ירון כרמל במשגב רוקדים בימי חמישי משעה 21:00 ממליצה בחום... דרך אגב אני בלי בן זוג לזוגות

אמרתי שאהיה בגליל העליון המזרחי ..

או ברמה"ג. אז .. מישגב זה קצת רחוק ... אבל אני חושב על זה. ואם יש שם אפילו מישהי שמוכנה לרקוד עם זקן מכוער כמוני ... וואווו ... בטח אצלע על רגלי הפיסחת עד לשם

מסכן - אנחנו מרחמים עליך

תגיד לי באיזה רחוב תהיה ביום חמישי, אולי אצליח למצוא לך חוג וגם מישהי שתהיה מוכנה לרקוד עם מסכן כמוך. אם תתגלח - אולי תצליח יותר. מאחל לך הרקדה נעימה וגם טרמפ הביתה.

תודה מקרב לב על הרחמים

סוף סוף אני רואה שיש גם אנשים טובים בארץ הזאת. אני לא יכול להתגלח בגלל הפרונקלים
אתה חושב שמישהי בכל זאת תסכים ? למרות המוגלה ... ? וחוץ מזה, לא אהיה בשום "רחוב", אהיה בישוב כל שהוא בצפון. אני מבין שבתור עירוני מוצלח ויפה עיניים אתה לא יודע מה זה ישוב שאינו עירוני ...

הוספה לזקנמוךקרח

חלק נא את שמך להברות זקן -מוך-קרח. זאת אומרת שיש לך זקן עשוי מוך, אבל אין לך שער על הראש. ואתה מכוער ופיסח. ובמקום מגוריך באו כל ערב לאסוף אותך במכונית - להרקדה - הלוך וחזור. הלואי על כולנו, תנאים כמו שלך. אתה גורר רגל , מכוער , ראיתי - בכרטיס האישי שלך , את תמונתך , שהוצאת מהמוזיאון. ובכל זאת מצליח יפה בהרקדות. זה יעודד הרבה רוקדים

אלונה32

New member
משגב זה לא כ"כ רחוק ובהתחשב בעובדה

שתוכל לרקוד עם מישהי נחמדה דרך אגב למה הערכה עצמית נמוכה כ"כ??????..

בי

New member
כדאי לסוע

בחוג במחניים לא הייתי, אבל שמעתי שכדאי.ספי אביב מלא מרץ ומרקיד נהדר. עבורי ליסוע מחיפה זה קצת רחוק, אבל אם אתה באיזור, בטח שכדאי. להרקדה במשגב אנשים נוסעים גם מהקריות ומחיפה, אז גם נסיעה קצרה יותר כדאית. החוג בהחלט מומלץ ביותר. ירון כרמל, לא צריך להגיד יותר...

למעלה