ריקודי עם בצפון הארץ

הנה לך קישור......

זקנמוךקרח מכיוון שאתה כה יפה תואר אני ממליצה ללחוץ כאן על---"חזבאללה" תוכל שם לרקוד רק מעגל "דבקה כף" ותוחזר בשלום ב"החלפת השבויים" הקרבה. מירי.

חה חה חה ....

הרבה שנים "רקדתי" עם החיזבאללה, והם די נמאסו עלי

כמה מעלות טובות...........

לזקנמוך הנכבד ! למרות שאתה כדבריך, זקן מכוער ועלוב נמוך ופיסח עם פרונקלים ומוגלה. מה לעשות - זה מה שאלוהים נתן. אתה בשבילי : שנון ואינטילגנטי, בעל חוש הומור נפלא, רהוט ומנוסח היטב ובלי שגיאות כתיב ויש לך ללא ספק : הרבה יותר מ - 90% בהבנת הנקרא. שתהייה רק בריא !!! מירי.

בשבילך ../images/Emo39.gif

ושתדע שלפי אמונה טפלה מסויימת, גיבנת מביאה מזל למי שנוגע בה....

מתחיל להיות כמו מכירה פומבית פה

השאלה כמה גיבנות (לא יודעת מה הרבים של גיבנת) שווה אחות צולעת....
בכל מקרה - קבל גם אתה

לדינדונית נחמד- מוצא חן בעיני

איך גיבנת הופכת לשיחת חברים. אקח לתשומת לבי את מגע היד בגיבנת. להבאת מזל. אם היה מישהו נוגע בגיבנת של המדינה שלנו - אולי היינו חיים יותר טוב.

למה - ממתי אתה רציני כל כך

אני התיחסתי לאמונה התפלה. ומותר לחייך בנימוס - גם כשלא מבינים את הבדיחה.

לל חברי הפורום שימו לב!!!

הודעה שנמצאת שורה אחת מתחת להודעתכם אינה בהכרח תגובה להודעתכם!!! התייחסתי להודעתה של מירי לגבי ה-90%. ולא להערתך אבל חשוב מאד!!! התגובה שלכם מתייחסת להודעה לה אתם מגיבים ב"כניסה אחת פנימה (שמאלה)" וזה יכול להיות גם לאחר 20 שורות ויותר עם תגובות של אחרים. לכן, כדי לדעת על מה התגובה יש לראות את הנקודה הכחולה הראשונה שמעליה והיאגם טאב אחד ימינה!!!

ירון -קשה לי להסתדר כם הנקודות.

אני קורא את החומר רצוף. הגבתי פעם לאיש חוצפן - וכעבור יום , אחרי שמלאתי את בקשתך, ולא עניתי לו. הוא התיחס לכתיבה ישנה שלי , ושוב ענה לי. השיפוע של הטאבים שמאלה מצוין, הוא מנחה טוב. אבל יש חברים שקופצים שוב לראש התור, לא בסדר כרונולוגי, ולא יודעים מה מוקדם ומה מאוחר.... בתורה.

לא בדיוק ברור לי מה שאתה מנסה

להסביר, אבל האמת שגם אותי זה מבלבל לא פעם. ושוב: כל הודעה נרשמת לפי הסדר הכרונולוגי שנרשמה ע"י הכותב, בתוך אותו נושא ראשי (נקודה כתומה) אבל המיקום שלה ימינה/ושמאלה נקבע לפי ההודעה אליה מגיבים. כל נושא ראשי שנפתח במהלך 4 היממות האחרונות, ברגע שנוספת בתוכו תגובה כלשהי, הוא עובר לראש הפורום, לאחר מכן הנושא הראשי נשאר במקומו אבל עדיין אפשר, כמובן, להוסיף בו תגובות. כך יוצא שגם אם עוברים לדף קודם (בתיבת ה"סלקט" בתחתית הפורום), אפשר למצוא נושאים והודעות לתגובה ו/או הודעות שלא הספקתם לקרוא קודם לכן. האם מובן?

בנוסף באפשרותי לאחד שתי הודעות

ראשיות (כתומות) העוסקות באותו הנושא, כדי למנוע פיצול רב מדי, אך זה הרבה זמן להתעסק עם זה

למעלה