ריקי דופקת "סיימון" בכוכב נולד

Fairywitch

New member
הפואנטה היא שכל חובבי "כוכב" נורא

התרגזו, ו"זה מעליב", ו"ריקי כלבתא", וכו' וכו'... ההתבכיינות הזאת הרגה אותי
איזה עדיני נפש
מעניין מה היה קורה אם הם היו שומעים את סיימון או הזקן ההוא מ"פיים אקדמי", שבוע אחרי שבוע...
אישית, אני מקווה ליותר שיפוט מהסוג הזה בתכנית

Juliann

New member
יואו צ'מעו קטע, פגשתי את הדר עוזרי

היום בקניון הגדול בפ"ת.... נראתה בדיכי כזה חחחחח המוכר אמר לה שהכל מכור במדינה הזאת והכל מזויף בלה בלה בלה והמוכרת ניסתה לשכנע אותה לקנות בחנות שהיא היתה בה כדי שהיא תבוא עם זה לתוכנית חחחחחחחחחחחחחח קיצר דפקתי להדר הזאת מבט כזה לראות אם זאת היא ואז התחפפתי... מה יש לי לקשקש איתה?! מילא אם היא היתה אסף או ניצן
....

SHTRUDIDI

New member
גם אני הייתי היום בקניון הזה

כולם הולכים למחסייל,אה?

shiri_b

New member
כן, אבל שיפוט לכולם

לא רק לבנות... כמו מקרה סשה שנה שעברה לריקי יש משהו עם הבנות של התוכנית.. חוץ מזה לפחות סיימון מצחיק היא סתם תקועה כזאת, צריך להושיב אותם מול קלטות של אמריקן איידול שילמדו איך לעשות את זה.

shalehet

New member
היא פשוט מלכה

קבלו קישור לתגובה שכתבתי בפורום של כוכב נולד.. עצבנו אותי שם.. למרות שאני אף פעם לא כותבת שם.. הפעם הייתי חייבת.

Fairywitch

New member
אני לא מצליחה לפתוח../images/Emo12.gif

יכול להיות שמחקו אותך
אם כן- חוצפה
מה כתבת

shalehet

New member
שרשרו את זה להודעה אחרת

ביקשתי שיפרידו את זה אז אמרו לי שצריך הודעה חדשה.. באסה.. כי כל השרשור והתגובות שהיו לי שם נמחקו עם זה.. לא נורא. זה הקישור החדש אני בשוק שעכשיו מנהל אחר שרשר את זה .. אשכרה אני בהלם.. אין לי כח כבר לפנות אליהם

shalehet

New member
הם אמרו שאי אפשר לנתק שרשור

אז עד שהיא ראתה את התגובה שלי כבר היו איזה 8 תגובות וכשהיא מחקה את ההודעה שלי ואני העתקתי אותה מחדש.. אז הכל נמחק איתה..

Fairywitch

New member
לקח לי זמן, אבל הבנתי. ובסוף מנהל

אחר שירשר לך את זה שוב

Fairywitch

New member
נכנסתי לשם- לא מחקו.

כל הכבוד
ממש ממש הגזימו פה, גאד- איזו יציאה מפרופורציות

Fairywitch

New member
אני לא מאמינה שהם בשער תפוז בגלל

זה
אם אנחנו היינו בשער תפוז בגלל כל הערה מעליבה- האייקון שלנו היה הופך לסמל של תפוז...

purple rain2

New member
אויש נו די להתמרמר ../images/Emo3.gif

בתור מנהלת שם- היית צריכה לראות כל הימים האלה איך הפורום היה כמרקחה, ועובדה שכולם עכשיו מתעסקים בזה, ולא היינו בשער תפוז בגלל ריקי אלא בגלל כל סיפור הזיופים.. זה קצת מעליב מה שאת אומרת...

Fairywitch

New member
ברור שזה בגלל שהכל היה כמרקחה, אלא

שזאת בדיוק הנקודה- מהומה רבה על לא דבר

purple rain2

New member
למה על לא דבר../images/Emo35.gif

עובדה שכל הפרשה הזו מעוררת סביבה כ"כ הרבה באזז וכולם מדברים על זה... חוץ מזה בטח לך אני לא צריכה לספר שיש לנו מנהלת בכירה...

למעלה