רישום למעונות יום

a morph

New member
תודה לכן על התשובות! ועוד שאלה

אני לא בטוחה שהבנתי את הקטע של ועדת קבלה, חשבתי שמקיימים את זה ברמת המעון עצמו, במידה ויש רישום יתר, אבל מנהלת המעון אליו נרשמנו אמרה לי שזה מתבצע דרך משרד התמ״ת, וגם מהתגובות שלכן זה משתמע. איך זה עובד בדיוק? במידה ויש יותר מדי נרשמים אני מקבלת הודעה על כך ואז צריכה להגיש בעצמי בקשה לועדת קבלה? הייתי מפוזרת מדי בזמן הרישום ולא התעמקתי בעניין.

רi תם

New member
הצהרה וקבלה

הצהרה יש שתי אפשרויות-
1. של עו"ד שמקליד לך וחותם או-
2. באתר של התמ"ת נספח 4.
קבלה- המנהלות נוהגות לומר שזה באחריות התמ"ת אבל אני ראיתי במו עיניי איך עושים "ועדת קבלה"... ישבה מפקחת הגן עם מנהלת המעון-
ילדים ממשיכים- בפנים
ילדי רווחה- אחריהם
ובסוף כל השאר- תלוי שנתון, סטטוס משפחתי וכיו"ב.
אותנו, לויצ"ו באוגוסט לא קיבלו. בעצם, קיבלו ילד אחד (יש לי תאומים) כי זה המקום שנשאר.
עירערתי, קיבלתי תשובה שיש איקס ילדים ממשיכים, וואי רווחה ואת המספר של כל השאר. יופי! ממש מעניין!
בסוף אוגוסט צלצלה מנהלת המעון ואמרה שהתפנה עוד מקום ושני הילדים בפנים.
שנה בוי"צו.....בין הצהרות לבין בפועל.....שמיים וארץ. פיקוח? רק כשאני הזמנתי את המפקחת היא הגיעה במהלך השנה. פעמיים באו לבדוק את המטבח ו....זהו!
בהצלחה

גם תלוי גן,

הגן שלי הילדונת שלי מסודר, מאורגן, מטבח מבריק,
ועדיין הבנתי מהמטפלות שיש ביקורים של פיקוח בערך אחת לחודש.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

בגן של הילדונת שלי יש ועדת קבלה באופן קבוע, זה מתבצע

על ידי מנהלת הגן, לה היה חשוב שאגיש את כל הטפסים מלאים , כולל הצהרת יחידנות אצל עו"ד, לשאלתך מלמעלה - זה אחד הטפסים שנמצאים באתר של ויצו, ברגע שביקשתי להירשם שלחו לי למייל אוסף קבצים למילוי, לפעמים יש חוברת אצל מנהלת הגן,
אפשר לברר גם איתה.
&nbsp
בהצלחה
&nbsp

למעלה