רישום נישואין במשרד הפנים

רישום נישואין במשרד הפנים

איך זה הולך? הם לא מקבלים את הנתונים בעצמם מהרבנות? אנחנו צריכים להרשם וגם אני צריכה לשנות שם. שנינו צריכים ללכת? ומה מצב התור (אם יש פה ירושלמיות בכלל טוב)? וצריך להרשם במשרד הפנים במקום המגורים?

bagal

New member
זה הולך ככה...../images/Emo39.gif

שניכם צריכים ללכת למשרד הפנים. ולהביא אתכם את תעודת הנישואין שקיבלתם מהרבנות מס´ ימים אחרי החתונה. במשרד הפנים אתם ממלאים טפסים חדשים להזמנת ת"ז - ובה את משנה את שם המשפחה, ושניכם משנים את המצב המשפחתי (יו...איזה כיף, הא
) יש סניפים של משרד הפנים בו יפיקו לך את ת"ז החדשה במקום (לא לשכוח להביא תמונות פספורט עדכניות) ויש סניפים בהם ירשמו את פרטיכם וישלחו את תעודות הזהות בדואר רשום הביתה. צריך להרשם במרד הפנים במקום המגורים או בסניף של משרד הפנים בעיר הרשומה באחת מתעודות הזהות שלכם... מקווה שעזרתי
שיהיה יום מקסים....

bagal

New member
בעלי היה רשום בהוד השרון ואני בפ"ת

אנחנו עשינו את כל הפרוצדורה מול משרד הפנים בהוד השרון....

Ronnie*

New member
אגב, אצלנו אני הלכתי לבד

ושיניתי גם בשביל אורי את המצב המשפחתי בתעודת הזהות. השינוי בוצע במקום. אגב, אני הלכתי למשרד הפנים בהרצליה למרות שאנחנו לא גרים בהרצליה... אז אני לא יודעת אם מקום המגורים משנה.

נופר 30

New member
משרד הדתות מעביר למשרד הפנים

את המידע אולם כדי שהמידע יקלט סופית ויערך שינוי בתעודת הזהות שלך את צריכה לפנות למשרד הפנים עם תעודת הנישואין המקורית שלך ועם התעודות זהות של שניכם והתיקון יעשה בתעודות זהות

dorlim

New member
את לא צריכה לעשות כלום...

אחרי שהחומר חזר לרבנות הם כבר מעדכנים ישירות את משרד הפנים. מה שכן, אם את רוצה להוציא תעודת זהות חדשה את צריכה להצטייד בתעודת נישואין + 2 תמונות. לגברים עושים את זה במקום (רק להחליף ספח)

ayush

New member
את רשומה לפי השם שנתת ברבנות..

(אותי שאלו מה יהיה השם אחרי החתונה..) חוצמזה אם את רוצה להוציא ת.ז חדשה את חוץ ממה שכולן ציינו צריך להביא גם דרכון שלך ! חשוב ! בד"כ שוכחים ואז צריך לחזור שוב... ואם את רוצה ת.ז חדשה גם לגיא - הוא לא צריך להגיע איתך. בהצלחה !

נופר 30

New member
ממני לא ביקשו דרכון

ביקשו רק תעודת נישואין ותעודת זהות אבל אכן מומלץ שאם כבר עמדת בתור להביא את הדרכון ולשנות בו כדי שלא תצטרכי לחזור כאשר את נוסעת בפעם הבאה

ayush

New member
ואת כל הפרטים יש באתר של משרד

הפנים http://www.pnim.gov.il

אתי@

New member
כן ../images/Emo6.gif לפני חודש../images/Emo70.gif

לא הוספתי, אלא החלפתי לגמרי.

Ronnie*

New member
מזל טוב! ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

כל הכבוד... והתרגלת לזה כבר?

אתי@

New member
תודה ../images/Emo9.gif לא התרגלתי... ../images/Emo6.gif

אני עדיין בתקופת התאקלמות

daldan

New member
בדיוק עכשיו היתה לי התלבטות

כתבתי מכתב רשמי והתלבטתי איזה שם משפחה לרשום. שבוע הבא אני אלך למשרד הפנים לעדכן את הכל, אגב לי אמרו להביא תעודת נישואין מקור + צילום, ת"ז, צילום ספפורט אחד לתעודה החדשה (הגיע להחליף את התמונה מגיל 16), דרכון וספח של בעלי. הוא כמובן קיבל פטור מהתייצבות. מה דעתכם? להחליף את שם המשפחה או להוסיף לשלי (שהוא קצת ארוך... השם משפחה שלי כולל 3 הברות וכך גם שלו, כך שאם אני אוסיף זה יהיה נורא ארוך, יענו.... ג´ודי ניר מוזס שלום
) אשמח לשמוע תגובות..

למעלה