שאלהרכבת קלה בגוש דן
מפה של שני הקוים הראשונים, כפי שפורסם היום בעיתון הארץ. אורך הקו הראשון יהיה 22 ק"מ. הקו השני מתוכנן מבקעת אונו למרכז ת"א, ומשם לחולון ולראשל"צ. נו, שיהיה כבר!!!
קווי הרכבת הקלהשאלה
אמורים להיות עוד קווים של רכבת תחתית (בתיכנון הראשוני) חוץ מאלה שמופיעים במפה?
עוד מפה עם שלושת המסלוליםקווי הרכבת הקלה
קווי הרכבת המתוכננים הם: אדום - מפ"ת דרך ז´בוטיסקי, דרך פ"ת, יפו, שד´ ירושלים, בת-ים. ירוק - מראשל"צ דרך חולון למרכז ת"א. צהוב - מת"א דרך אבא הלל לרמת השרון והרצליה. סגול - מת"א לבקעת אונו, דרך אלוף שדה, תל השומר. כל הקוים (חוץ מהאדום) הם בבחינת תכנון סכמטי כלומר עדיין ללא תכנון מפורט.
סוף סוף הגרסה הרשמית המלאה של נת"עעוד מפה עם שלושת המסלולים
סליחה על האיכות הגרועה, הסורק שלי גוסס
יש לך באיכות טובה יותר?עוד מפה עם שלושת המסלולים
סליחה על האיכות הגרועה, הסורק שלי גוסס
את המפות אפשר להשיג ישירות מהמשרדיםיש לך באיכות טובה יותר?
אם לא אז תוכל להגיד לי מאיפה לקחת את כתבת המקור?
וזאת המפה שאני עיצבתיקווי הרכבת הקלה
קווי הרכבת המתוכננים הם: אדום - מפ"ת דרך ז´בוטיסקי, דרך פ"ת, יפו, שד´ ירושלים, בת-ים. ירוק - מראשל"צ דרך חולון למרכז ת"א. צהוב - מת"א דרך אבא הלל לרמת השרון והרצליה. סגול - מת"א לבקעת אונו, דרך אלוף שדה, תל השומר. כל הקוים (חוץ מהאדום) הם בבחינת תכנון סכמטי כלומר עדיין ללא תכנון מפורט.
כמו בחו"ל!וזאת המפה שאני עיצבתי
המפה מתבססת על המפה הקודמת. מדובר בפרויקט גמר לויטל בעיצוב גרפי. הנושא הוא שילוט לרכבת קלה בתל אביב. אני אשמח לשמוע תגובות.
WOW!וזאת המפה שאני עיצבתי
המפה מתבססת על המפה הקודמת. מדובר בפרויקט גמר לויטל בעיצוב גרפי. הנושא הוא שילוט לרכבת קלה בתל אביב. אני אשמח לשמוע תגובות.
מיכל, אשמח אם תציגי את המפה גםוזאת המפה שאני עיצבתי
תודה על התגובותמיכל, אשמח אם תציגי את המפה גם
בפורום עיצוב גרפי, וכמובן את שאר חלקי הפרוייקט (הלוגו של "עילית" וכו...). עבודה יפהיפיה כמו שכבר אמרו, אני מחכה לראות אותה במציאות (תערוכת הבוגרים).
איזה יופי!!!!!!וזאת המפה שאני עיצבתי
שאלה!!וזאת המפה שאני עיצבתי
עבדתי לפי המפה של נת"ע בעיקרוןשאלה!!
כל התחנות שציינת הם אמיתיות?! ז"א הולכים לבנות אותם באמת?! או שזה היה רק בשיבל העיצוב?
כל הכבוד מיכלוזאת המפה שאני עיצבתי
השם עילית נבחרכל הכבוד מיכל
סחתיין עליכ יא מיכל, אני רואה שלקחת את הקונצפט הלונדוני של שנות ה-30 והתאמת אותו בצורה (אם יורשה לי להתלהב) מהממת למאה ה-21. אני מצפה בכליון עיניים לראות את שאר התוצאות. גם הסמל נהדר, אם כי לא הבנתי אתך בחירת השם ´עילית´ (אפילו שמוצא חן בעיניי שזה מתחרז עם ´כרמלית´...) חבל רק שכל זה יתממש, אם בכלל, רק בעוד הרבה מאוד שנים. אבל אני שומר על אופטימיות, וקורא לכל מבקרי הפורום ´לצאת לרחובות´ ולהבהיר למקבלי ההחלטות שאתם ומרבית העם רוצים וצריכים תחבורה ציבורית איכותית ומתקדמת. הם צריכים להבין שמטרת קיומם היא לקבל החלטות לפי הרצון והצרכים של המדינה, ולא לפי לחצים של אגד, דן, קבלני בניין וועדי עובדים.
דוגמה לשילוט בתחנה גדולההשם עילית נבחר
א. בגלל שמדובר ברכבת עילית (לפחות בחלק גדול מהמסלול) ב. בגלל המשמעות של המילה עילית כשם תואר לדבר איכותי, הכי טוב בתחומו... אני מצרפת עוד כמה תמונות מהפרויקט. הראשונה היא המשך למפה - תיאור מסלול הרכבת בתוך הקרונות
דוגמה לתחנה תחתיתהשם עילית נבחר
א. בגלל שמדובר ברכבת עילית (לפחות בחלק גדול מהמסלול) ב. בגלל המשמעות של המילה עילית כשם תואר לדבר איכותי, הכי טוב בתחומו... אני מצרפת עוד כמה תמונות מהפרויקט. הראשונה היא המשך למפה - תיאור מסלול הרכבת בתוך הקרונות
זה נראה קצת אופיטמי מדיי...דוגמה לתחנה תחתית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.