רכיבה לזכר גיא תמרי זל

sharonta4

New member
תודה

תודה לכל הרוכבים שהתאמצו והגיעו. אלה שויתרו על רכיבת השבת שלהם (ומי כמוני יודעת כמה זה קשה), אלה שהצליחו לשלב את הקטע הקצר שרכבנו יחד ברכיבה ארוכה יותר. ממש חימם לי את הלב לראות את כולכם. לגיא, עבורי, לא יהיה תחליף. אבל היום הוכחתם לי שוב איזו קהילה מדהימה יש לנו. קהילת רוכבי האופניים. נתראה בכבישים שרון תמרי

adelrom

New member
כולנו משפחה אחת גדולה - משפחת אוהבי הרכיבה

ובאמת היה עצוב ומרגש , על אף שלא הכרתיו אישית מפגן האכפתיות היה מדהים המשיכי בדרכך ובדרכו.............. והמון שמחה בעתיד!

רכיבה לזכרו של גיא תמרי

לא היכרתי את גיא ואני לא מכיר גם אותך שרון אבל אני אוהב לרכב על אופניים ובאמת היה מרגש לראות את כמות הרוכבים שהגיעו מקווה שזו הרכיבה האחרונה לזכר מישהו שנהרג ושלא יהרגו יותר רוכבים על הכבישים (ובכלל) תהיי חזקה תמשיכי לרכב ומאחל לך רק טוב ולאיגוד האופניים הלוואי ותקחו את הרגע הזה ותמנפו ממנו דברים טובים לרוכבי האופניים אם ע"י סגירת כבישים ואם ע"י אירגון ימי רכיבה מוסדרים בשיתוף עם מארגנים מנוסים כגון צימוק קב' בן דרור וכו' ותארגנו מ"ס ימי רכיבה בשנה שבהם יהיו כמויות רוכבים כמו היום יש המונים שרוכבים ובהחלט מגיעה לנו הזכות לרכב על הכביש

אכן היה מעולה , שמתי לב לרוכב שנפגע

יש פרטים ? מדובר על רוכב שהתעלף או משהו בסגנון בקטע החזרה מבילו , מישהו יודע

אבישי10

New member
קצת פרטים

רוכב שנפל וכתוצאה מיכך מספר שברים. כעת מאושפז, מתלוצץ עם רופאיו ומודה לכל המתעניינים בשלומו.

אבישי10

New member
גם אנחנו חששנו

אבל לשימחת כולם זה נגמר בטוב (יחסית). איך חכם אחד אמר: העיקר הבריאות וכל השאר בונוס... חן חן על ההתעניינות והאכפתיות.

למעלה