רכיבה על סוסים ב-
אנשים

handlessman

New member
../images/Emo45.gif

אבל כאוס שיטתי באמת אלבום טוב. במיוחד הגירסאות 5.1. גם הצילומים מאולפן ההקלטות נחמדים.

the finisher

New member
../images/Emo45.gif

את גרסאות ה5.1 לא שמעתי אבל הבנתי שזה ממש מגניב. והסרט ממש אדיר...הקטע הכי טוב זה שפטרוצי ופורטנוי מקליטים את הקטע מITPOE עם הDONT....FIGHT וכל זה.. קטע אדיר שהם מתחילים לרקוד במעברים

handlessman

New member
../images/Emo6.gif כע חזק...

תוריד אותו... פשוט תחפש Systematic Chaos Bonus DVD בתוכנה שלך תהיה אשר תהיה וזה ימצא לך. שוקל כמה ג'יגה נחמדים... אבל מה שטוב, זה בא בקובץ ISO, אז אתה פשוט צורב אותו בנרו וזה נפתח לך על הדיסק.

Ma†an

New member
כמובן שבסטנדרטים של דרים זה לא אלבום

שצריך להתגאות בו In the presence of enemies זו הרצועה היחידה שראויה להערכה אבל בשאר האלבום אפשר למצוא שירים רבים עם ליריקה על הפנים, ויותר מוזיקה שנועדה לקהל הרחב (דברים שנשמעים כמו יותר מטאליקה ואוונסנס לא עושים לי את זה. דווקא השירים בסגנון מיוז עשו את שלהם טוב מאוד) הפקה כזאת שמסתכמת באלבום יחסית סתמי ללהקה הטובה בעולם מעבירה לי את החשק לשמוע גם את החומר הישן שלהם לדעתי הם עברו את השיא ב Six Degrees of Inner Turbulence. גם מיוצרים ענקיים כמוהם אי אפשר לצפות ליותר ממה שהם עשו עם זאת אלבום טוב, אבל משהו לא טוב עובר על הפרוג-מטאל בכמה שנים האחרונות

handlessman

New member
למה להכליל???

דווקא למשל Symphony X שהוציאו השנה את Paradise Lost - זה אחד האלבום הכי מושמעים אצלי כיום, אם לא הכי, פשוט יצירת מופת. הם מוגדרים פרוג-מטאל, בשילוב עם מטאל סימפוני / ניאו קלאסי.

the finisher

New member
לדעתי זה שונה

גם repentance לדעתי טוב מאוד ואפילו ב the ministry...יש משהו טוב. ונכון שזה לא האלבום הכי טוב שלהם,אבל להגיד שהם עברו את השיא אחרי 6DOIT זה לא נכון..אם הם עברו את השיא איך הם כתבו יצירות מדהימות כמו 8V וITPOE? בכלל אני חושב שהאלבום 8V נהדר, וגם בTOT יש כמה רצועות אדירות וכמה ממש לא, אבל בכל מקרה זה עדיין לא מעבר השיא לדעתי. חוץ מזה, יש עוד להקות בפרוג מטאל, אנדרומדה,סימפוני X(למרות שהם יותר לכיוון הפאוור),סירקוס מקסימוס,POS, שדווקא הוציעו בשנים האחרונות אלבומים טובים מאוד(אולי חוץ מPOS שהבנתי שהאלבום האחרון מאכזב)

Ma†an

New member
שני האלבומים האחרונים של PoS

רעים במיוחד אחרי הציפיות שהם פיתחו מאלבומים כמו Remedy lane, One Hour אבל הם יחסית בתור להקה צעירה- יש להם מה לתת. גילדנלו הוא מוזיקאי מוכשר בטירוף בקשר לשאר הלהקות- סירקוס מקסימוס לא רעים בכלל, עם שירים כמו Glory of the empire שמאוד הזכירו לי את התקופה המוקדמת של דרים והשירה של לאברי, לשאר השירים היותר כבדים שלהם היה קשה לי להתחבר באשר לסימפוני איקס- לא היו לי ציפיות גבוהות אחרי אלבומים כמו הOdyssey ו Divine Wings of Tragedy במיוחד אחרי שאחד מהם החלים מסרטן (נראה לי הבאסיסט) יצא אלבום ממוחזר, דברים ששמענו מהלהקה גם באלבומים הראשונים, אותם ריפים כבדים וסולואים של MJR במהירות האור יותר פאוור... מה שאני אישית לא סובל. ואם זה מרגש אותך עמרי, תיזהר לא להרטיב כשאתה שומע את Awakenings, Eyes of medusa וכו'...

the finisher

New member
אני אגיד לך את האמת

סימפוני פחות אהובה עליי..האלבום היחידי שאני באמת נהנה ממנו הוא DWOT. אבל נגיד אנדרומדה(שעלייה לא דיברת) אני ממש נהנה מהם, הלחנים של יוהן ממש טובים! I=II וCHIMERA הם אלבומים מהנים ביותר...לא יצירות מופת, אבל מהנים ומראים שהלהקה הזאת שווה הרבה יותר ממה שהיא מקבלת כרגע.

handlessman

New member
חחח שמעתי אותם כבר... גם מעולים

טוב זה הסטייל שלי. את סונטה כבר די נטשתי כי הם 100% פאוור, סימפוני X משלבים...

Benn Is Kane

New member
התחדשתי במחשב חדש ../images/Emo13.gif

אתמול רכשתי לעצמי ליומולדת מחשב נייד חדש (סוף סוף עוזב את הגרוטאה הנוראית שהייתה לי עד עכשיו, למחשב חזק בהרבה ובנוסף, נייד). כרגע אני עובד על העברת כל המזויקה שלי מהמחשב הישן לחדש (לא אמור לקחת יותר מדי זמן)... בינתיים ממה שעבר, אני שומע כרגע את Hatesong של הלהקה האהובה עלינו
.

handlessman

New member
תתחדש...

הזכרת לי שאני צריך לתקן את המחשב שלי, יש בו כל כך הרבה בעיות ואני פוחד שיום אחד הוא יקרוס ולא יחזור ואז כל המוזיקה שיש לי על המחשב - .......... כשיהיה לי מזומנים אני רוצה לקנות אייפוד של 30 ג'יגה (אם יגיע עד אז לישראל אז כבר אייפון, כי גם הטלפון שלי חרא) ופשוט לשים בו את כל המוזיקה שלי ולהוריד אותה מהמחשב, ואז אם אני רוצה לשמוע מוזיקה אני פשוט מחבר שם אותו במטען שלו (שהוא כנראה בכל מקרה יהיה שם) ואשמיע ממנו לרמקולים. זה פשוט המצאה גאונית...

Ma†an

New member
מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ותתחדש! למה לא אמרת? <:

Benn Is Kane

New member
תודה תודה

היומולדת שלי הייתה ב-21 לאוקטובר... וסתם, לא יצא לי להגיד... שוב, תודה רבה.

handlessman

New member
יש לך 19 לא?

אני חייב לדעת - באמת התאריך הלועזי והעברי בהם נולדת התלכדו??? אה, ומזל טוב, שכחתי להגיד.

למעלה